Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hafta rakamlar çok yakınmış gibi geliyor sonucu merak ettim :)Bende 450 TL kuruyemiş biraz ceviz aldım.
Yok inanmam almış olamazsınEkmek , 3 adet muz., 3 adet domates ve de kabak çekirdeği![]()
Aldım kızYok inanmam almış olamazsın![]()
Hepinizin çok gerisinde olduğunu söyleyebilirimBu hafta rakamlar çok yakınmış gibi geliyor sonucu merak ettim :)
Evet bu hafta kıyasıya bir mücadele olacakBu hafta rakamlar çok yakınmış gibi geliyor sonucu merak ettim :)
Ben yarın pazara gideceğim evde meyve sebze bişey kalmadı tahmini 500 lira harcadım, başka da harcamam olmaz sanirimCumartesi ve pazar günü para harcamayı düşünmüyorum
Bu hafta 2 gün para harcadım yeterli![]()
Pazarda da taneyle alınıyor kabak 2 tane alırım patlıcan 3 tane alırımAldım kız
Marketlerin bu tane ile alabilme yönünü seviyorum
Çocukken herşeyi kilolarla alırdık adeta ayıbımıza giderdi 1 kilonun altında almak![]()
Güle güle kullanBB kremlerin bugün geldi kızlar CD ok güsel
Ben de açık renk bot almak istiyorum ama şimdilik dursun kot pantolon lazım ondan almam lazımBugün bu botları sipariş ettim trendyolda indirimdeydi 605 tl.
Dün de 95 market
Sigara 91 toplam 186 tl harcadim
Harcama canım senCumartesi ve pazar günü para harcamayı düşünmüyorum
Bu hafta 2 gün para harcadım yeterli![]()
Şükürler olsun içimden geçiriyordum çerez falan da almıyorlar diyordumBende 450 TL kuruyemiş biraz ceviz aldım.
Bize uydular sonunda bu hafta güzel harcadı çoğuBu hafta rakamlar çok yakınmış gibi geliyor sonucu merak ettim :)
EvettttEvet bu hafta kıyasıya bir mücadele olacak![]()
Teşekküer ederimGüle güle kullan![]()
Ya aile evinde olunca çok harcama yapmama izin vermiyorlar yoksa yenilmez içilmez miŞükürler olsun içimden geçiriyordum çerez falan da almıyorlar diyordum![]()