- 23 Ocak 2016
- 37.348
- 55.685
- 598
Kocam bu akşam çalıştı ya bir program yok çiçek aldı çanta aldı daha ne olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocam bu akşam çalıştı ya bir program yok çiçek aldı çanta aldı daha ne olsun
Eşim çok şükür özel gün falan farketmez hiçbir şeyimi eksik etmez yani doğum gününe özel bir şey hazırlamaması benim için çok fazla sorun değil 15 yıl geçmiş böyle şeylere takılmıyorum çok fazla.
Allah iyiliğini versin emiİş görmek değil Varyemez hava atmayı amaçla, daha havalı bir çantan illaki vardır .bu çok iddiasız
Aaaa neden yaa görende 70 80 sanacakAllah iyiliğini versin emi
Kız benim hava ile poyrazla ne işim olur bu yaştan sonra![]()
Teşekkür ederimmmCanım her halükarda al sat durumu işlemeyecek mi? Ben orayı tam anlamadım, kuyumcuya girdiğim gibi önce telefonundan anlık fiyatına bakıyor sonra hesap makinesini alıyor hesap yapıp bir fiyat söylüyoro yüzden bilemedim
Veee kıyasıya mücadelemiz sona ermişş tebriklerVaryemez süpersin
dolunaybekler seni de tebrik ederim canım
![]()
Kıza zarar ettirteceksinSen al ajdayi boşver![]()
Çok güzelmiş pastan tekrardan nice yaşlara canım
Ne var yaşında bu işler yaşa bakmazAllah iyiliğini versin emi
Tövbeeee yarın hemen bir çanta alıyorsun en havalısındanAman omuzdan ya da elde taşımak için çantaya ihtiyaç duyarsam bu çanta işimi görür![]()
Teşekkür ederimÇok güzelmiş pastan tekrardan nice yaşlara canım![]()
Yaa çok güzelmiş pastan
Ajda için öyle hemen para geçmiyor elime işteKıza zarar ettirteceksin
Illa ajda takmak istiyorsa bundan sonraki yatırımı ajda olsun
Yaşla ne alakası var kızAllah iyiliğini versin emi
Bu çanta onaydan geçmedi ablaAman omuzdan ya da elde taşımak için çantaya ihtiyaç duyarsam bu çanta işimi görür![]()
Sana katılıyorum prensescim bu çanta olmaz yaniİş görmek değil Varyemez hava atmayı amaçla, daha havalı bir çantan illaki vardır .bu çok iddiasız
Ah Ahuu bizim gelinden bir Trendyol linkleri aldımAynısını 3 ay önce yaptım bence karlı olmadı çeyreklerim daha fazlaydı gramı kaldı, yok tarttılar ettiler üstüne para verdiler, ama içime sinmedi açıkçası bir daha yapmam şahsen
Sen onları dinleme git yarın hemen çeyrekleri ver kendine bir ajda al çok ciddiyim zararsa zarar yani senden kıymetli mi bak keyfineAjda için öyle hemen para geçmiyor elime işteneyse bi yanım yap dio bi yanım boşver dio eğer dediğim gibi takas olursa yaparım olmazsa ellemem. Alış satış farkına girmem kesinlikle