• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Benim de yaklaşık 20 tane çantam var ama şimdi bi tanesini kullanıyorum.
Şu anki aklım olsa almazdım çoğunu
Çanta ayakkabı bot çizme kıyafet ihtiyaçtan fazlası benim de pişmanlığımdır
Abartmıyorum geçmişte o kalemlere verdiğim kat kat harcamalara çok ciddi paralar gitmiştir
Toplasam ortalama 1 daire parası olurdu belki de

Neyse o gün onu gerektiriyormuş

Hevesimi de dersimi de aldım 😊

Son düzenleme:

Eklentiler

• 1000096201.webp
    1000096201.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 43
  • 1000096200.webp
    1000096200.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 42
Ben sıkıldıklarımı ya satarım ya atarım genelini satıyorum üzerine ekleyip başka alıyorum en son Louis Vuitton vardı onu sattım mesela çünkü çok taktım sıkıldım
Ben birilerine verirdim ya da çöpün kenarına poşette birakirdim
Şimdi sokaklarda kumbaralar var

Çanta mevzusu açılmışken bende çanta istiyorum ya müsriflik mi bilmiyorum ama kahverengi çanta istiyorum kış renkleri 🥲
Ben de biraz daha klasik çanta istiyorum güne giderken takmalık 😄soldakinde aklım kaldı mesela 😄önceki detay çok hoştu

Eklentiler

• 1000095855.webp
    1000095855.webp
    66,9 KB · Görüntüleme: 35
çantalardan 1 tanesi bir öğrencim vardı evli 2 çocuklu eşi kuyumcuydu sahte altın filan işlerine bulaşmaktan iş yeri kapatıldı adam başka bir şehirde yaşıyor benim eski öğrencinin ne yaptığını Allah biliyor
Neyse bu her gittiği yeri giyimini kuşamını watsap durumlarda paylaşırdı
Bir gün masada kahve tatlı marka çantası aracının anahtarı görüntü bu
Paylaşmış
Çok uzun sürmedi sonra kocasının başına olaylar geldi
Aile düzeni boşanmasalar da bozuldu uzatmaları oynuyorlar gibi
Kadın başka âlemde erkek başka âlemde
Hatta adam kadını başkasıyla yakalamış dövmüş burnunu kırmış ama kendisi üçkağıtçılık yaptığından mıdır nedir malları kadının üzerine yapmış zamanında öyle olunca boşanamadılar da
Allah kimsenin başına vermesin

çantalardan 1 tanesi bir öğrencim vardı evli 2 çocuklu eşi kuyumcuydu sahte altın filan işlerine bulaşmaktan iş yeri kapatıldı adam başka bir şehirde yaşıyor benim eski öğrencinin ne yaptığını Allah biliyor
Neyse bu her gittiği yeri giyimini kuşamını watsap durumlarda paylaşırdı
Bir gün masada kahve tatlı marka çantası aracının anahtarı görüntü bu
Paylaşmış
Çok uzun sürmedi sonra kocasının başına olaylar geldi
Aile düzeni boşanmasalar da bozuldu uzatmaları oynuyorlar gibi
Kadın başka âlemde erkek başka âlemde
Hatta adam kadını başkasıyla yakalamış dövmüş burnunu kırmış ama kendisi üçkağıtçılık yaptığından mıdır nedir malları kadının üzerine yapmış zamanında öyle olunca boşanamadılar da
Allah kimsenin başına vermesin
Her zaman dürüst ve ahlaklı olacaksın biz böyle gördük ailemizden Allah yolumuzdan ayırmasın

Her zaman dürüst ve ahlaklı olacaksın biz böyle gördük ailemizden Allah yolumuzdan ayırmasın
Amin canım
Kızın ailesi muhafazakar bir aile idi nasıl oldu zamanla o oğlanın yanında o kız bu hale geldi anlamadım

Tam bir istidraç hali idi yaşanılanlar, güç zehirlenmesi varlık sarhoşluğu
Tabi başkalarının parasını yemek tatlı geldi bunlara
Kocasına emaneten bırakılan 300 küsur cumhuriyet altını bırakan yaşlı bir kadının altınlarının üzerine yattığı filan duyulmuştu

Buna benzer lüzumsuz bir sürü şeyler
Küçük yerde kendilerini rezil ettiler karı ve koca
Çocukları için üzücü

Amin canım
Kızın ailesi muhafazakar bir aile idi nasıl oldu zamanla o oğlanın yanında o kız bu hale geldi anlamadım

Tam bir istidraç hali idi yaşanılanlar, güç zehirlenmesi varlık sarhoşluğu
Tabi başkalarının parasını yemek tatlı geldi bunlara
Kocasına emaneten bırakılan 300 küsur cumhuriyet altını bırakan yaşlı bir kadının altınlarının üzerine yattığı filan duyulmuştu

Buna benzer lüzumsuz bir sürü şeyler
Küçük yerde kendilerini rezil ettiler karı ve koca
Çocukları için üzücü
Allah helal lokma versin ömrümüz boyunca

Back
X