• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Çantaya ben de çok düşkünüm, ayakkabı filan değil de böyle tarza göre uyarlayabileceğin çeşit çeşit çantalar benim de çok hoşuma gidiyor. Ama işin garibi iki üç aydır sadece bir çantamı kullanıyorum. Diğer çantaların pabucu dama atıldı. Hani o açıdan bakınca da diğer çantalarımı da kullansam hiç fena olmaz😄😄 galiba kolayına kaçıyorum işin, kocaman bir çanta kullandığım, longchamp kardeşime almanyadan aldırmıştım. Türkiyeden çok daha uyguna gelmişti🥰
Portföy çantalarım en rahat kullandıklarım
Ben öteki çantayı aldım 15 sene önce galiba 15 defa kullanmadım işte müsrifçilik böyle birşey
Daha neler neler Allah'tan aklımı başıma aldım
Portföy çantalar çok güzelmiş bu arada taba rengi çok şık💕

Çantaya ben de çok düşkünüm, ayakkabı filan değil de böyle tarza göre uyarlayabileceğin çeşit çeşit çantalar benim de çok hoşuma gidiyor. Ama işin garibi iki üç aydır sadece bir çantamı kullanıyorum. Diğer çantaların pabucu dama atıldı. Hani o açıdan bakınca da diğer çantalarımı da kullansam hiç fena olmaz😄😄 galiba kolayına kaçıyorum işin, kocaman bir çanta kullandığım, longchamp kardeşime almanyadan aldırmıştım. Türkiyeden çok daha uyguna gelmişti🥰

Çok teşekkür ederim canım 😊

Ne güzel maşallah, benimde açıkçası hep sanki ihtiyaç olarak aldığım şeyler ama artık bunu almasam ne olur diye ciddi ciddi düşündükçe işin rengi değişiyor , bu ara instagram da da, her yerde görüyorum insanlar tüketim çılgınlığına son vermek amaçlı video çekiyorlar , çok doğru hakikaten artık evdeki ürünleri bitirmek çok hoşuma gidyor, hem yer açılıyor hemde gerçekten ihityaç mı diye almadan önce iki defa düşünüyorum.
Ya çok doğru düşünüyorsun evde kalan ürün oldu mu hem yer kaplıyor, hem toz hem boşuna israf oluyor yenisini almak.
Hele kıyafet çok almaya hiç yanaşmıyorum ütü ütülemek zor geliyor, yıka-as üfff anlatırken bile sıkılıyorum🥲🥲

Ben de uzun süredir bir çantamı çok kullanıyorum içi derin çapraz taşıması da kolay diye sırf günlük kullanmalık bir tane de başka renk aldım her güne takıp çıkmalık kolay olsun diye

Herkese iyi öğlenler bugünlük mesaim bitti portföy çantamı da aldım eve marş 🤣🤣🤣🤣

Eklentiler

• 20251201_131536.webp
    20251201_131536.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 68
Şuan bir bütçem yok olunca inşallah 😂 ben öyle pahalı şeyler almıyorum zaten. Ayda bir bir tane birşey alırız diye konuştuk ya o sebeble bir tane alırım 🙏

Olur atarım alınca 😘
Şimdiden ne alırsan hayırlı olsun güle güle güzel günlerde kullan canım 😘

Kızlar aldığım çanta görseldekinden farklı geldi, iade talebi oluşturdum. İadem onaylanırsa, başka bir markadan çanta almam gerekecek. Kaliteli bir marka önerir misiniz?
Bugün karşıma çıkan bir model ,beğendim 😁

Eklentiler

• Screenshot_20251201-164759_Trendyol.webp
    Screenshot_20251201-164759_Trendyol.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 22
Back
X