• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Kızlar aldığım çanta görseldekinden farklı geldi, iade talebi oluşturdum. İadem onaylanırsa, başka bir markadan çanta almam gerekecek. Kaliteli bir marka önerir misiniz?
Canım trendyola gir bayan çantası olarak arama motoruna yaz

Filtreleme seçeneklerinden 4.5 ürün puanı ,isteğin renk ve tipte istersen bir sürü marka seçeneği de var
Fiyat sıralamasına göre aramanı tavsiye ederim binlerce çanta seçeneği var
Ürün puanı yüksek olanlardan kullanıcı yorumlarına da bakman yol gösterici olur
Kolay gelsin

Instagramda karşıma çıkana bakın 🤣🤣🤣🤣🤣

Eklentiler

• 20251201_194407.webp
    20251201_194407.webp
    49 KB · Görüntüleme: 68
Bak algoritma nasıl da işliyor ama 🤣sepetimde var alacağım bekleyip duruyor bugün de baktım yorumlara falan
Bunları taytla falan giyiyorlar hoş duruyor. Küçük ayaklı hanımlarda daha hoş. Ben 39 giyiyorum bende bunlar asker postallı gibi, kar lastiği gibi durur😀

Varyemez çantanin modeli çok güzel ama zincir detayi falan yok çok spor. Şöyle Zincir askılı daha koyu kahve bir çanta bugün giydiğin kabanınla çok hoş olur. Çok çıtı pıtı zarif bir hanımsın🌺🌺🌺
Çok teşekkür ederim canım o senin zerafetin
Bu çantanın rengi uzun mantom var tam bu renkte daha çok onunla kombin edilebilir diye düşündüm

Hangisini beğenirsen onu al arkadaşım içine sinsin yeter ki. Ben çantayı aksesuar gibi gösteriş amaçlı seviyorum o yüzden daha iddialı gösterişli tercihlerim oluyor.
Ben günlük kullanım için sıradan dikkat çekmeyen bir de maaşı çektiğimde kuyumcuya giderken içine sığıyacak büyüklükte birşey arıyorum
Portföylerde aşırı kabarık duruyor belli olmasın istiyorum 😊

Back
X