- 13 Ağustos 2017
- 150
- 508
- 103
- 49
Çok güzel çok şık, iyi günlerde kullan canımBen de taba detayını çok seviyorum bunları yaz için almıştım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel çok şık, iyi günlerde kullan canımBen de taba detayını çok seviyorum bunları yaz için almıştım
En çok kullandığım çantalarımda biri, her kıyafetle oluyor
Boykot ürünüEki Görüntüle 3680697
Bende böyle bişey istiyorum guess boykot mu bilmiyorum sanırım replika alacağım çok pahalı
Evet çok pahalı ama kaliteliEki Görüntüle 3680697
Bende böyle bişey istiyorum guess boykot mu bilmiyorum sanırım replika alacağım çok pahalı
Replikalarda boykot mu acabaBoykot ürünü
Evet ürünleri gerçekten kaliteli ama boykotmusEvet çok pahalı ama kaliteli
boykot konusunda söylenecek çok şey var aslında canım yaReplikalarda boykot mu acaba
Çok haklısın Varyemez, ben hiç dikkat etmiyorum boykot ürünlerine ama bundan sonra dikkat edicem inşallahboykot konusunda söylenecek çok şey var aslında canım ya
Müslüman kendi davasına sahip çıkmazsa daha çok katliamlar yapılır
Yarın öbür gün belki boykot meselesine gösterdiğimiz tavır niyetimiz kurtuluşumuza vesile olur kim bilir
Rabbime hiç olmazsa benim elimden gelen buydu irademin dahilinde gücümün yettiğince bu şekilde tavır sergiledim demeye yüzümüz olur inşaallah
Allah hepimizi islâm düşmanlarının ,zalimlerin şerrinden korusun ,aminÇok haklısın Varyemez, ben hiç dikkat etmiyorum boykot ürünlerine ama bundan sonra dikkat edicem inşallah
Elimden geldiğince boykot ürünü almamaya çalışıyorum ama çantada hiç aklıma gelmedi yerli malı çanta markası var mı onu bile hiç bilmiyorum.Evet ürünleri gerçekten kaliteli ama boykotmus
Elimden geldiğince boykot ürünü almamaya çalışıyorum ama çantada hiç aklıma gelmedi yerli malı çanta markası var mı onu bile hiç bilmiyorum.