• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Günaydın kızlar

Tamam canım
Bak bakalım varsa yazıver sana zahmet 😊
Canım insta hesabı osmanbey manav , öyle manav dediğime bakma herşey var urfaya ait. bu arada peynirim 5 kilo değilmiş sordum dedi ki 5 kiloluk bidon suyu içinde öyle anlamışsın, sanrım 3. buçuk 4

Canım insta hesabı osmanbey manav , öyle manav dediğime bakma herşey var urfaya ait. bu arada peynirim 5 kilo değilmiş sordum dedi ki 5 kiloluk bidon suyu içinde öyle anlamışsın, sanrım 3. buçuk 4
Allah razı olsun canım fiyat gayet normal canım daha düşük fiyatta hile hurda olma ihtimali yüksek olur
Tamam hemen bakayım 😘

aletli pilates mi, sorma benim ay ortasına doğru hep bu tarz şeylerden dolayı sondan birinci oluyorum :KK70:
Evet aletli pilates ilk 10 dk mat uzerinde 35 dk aletle bu ay takviye almayacağım masraf bitti dedim oysa ki 😂

Evet aletli pilates ilk 10 dk mat uzerinde 35 dk aletle bu ay takviye almayacağım masraf bitti dedim oysa ki 😂
zor gerçekten hepsini yoksaymak olmaz ama bir hesap kitap yapıldı mı sonu yok, benim bu ay terapi ücreti de eklenecek onun dışında almam gereken çok şey var , ama almamak için direniyorum, Allah tüm ihtiyaçları karşılama gücü versin

Pilatese yazıldım yarın ona ödeme yapacağım o alışveriş sayılıyor mu 😂
Sayılıyor beybi. Niloya ve ahu da yazmıştı 😀
O zaman deprem sigortaları, arabanın mtv si,tüv ,yıllık bakımı vs vs bunlara ödeme yapıyorum alış veriş sayılıyor mu? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Herşey herşey ama herşey sayılıyor 🤣 bu birikim adına yapılanlar sayılmıyor hhddhdh

Back
X