- 20 Mayıs 2024
- 1.950
- 10.184
- 128
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım insta hesabı osmanbey manav , öyle manav dediğime bakma herşey var urfaya ait. bu arada peynirim 5 kilo değilmiş sordum dedi ki 5 kiloluk bidon suyu içinde öyle anlamışsın, sanrım 3. buçuk 4Günaydın kızlar
Tamam canım
Bak bakalım varsa yazıver sana zahmet![]()
Allah razı olsun canım fiyat gayet normal canım daha düşük fiyatta hile hurda olma ihtimali yüksek olurCanım insta hesabı osmanbey manav , öyle manav dediğime bakma herşey var urfaya ait. bu arada peynirim 5 kilo değilmiş sordum dedi ki 5 kiloluk bidon suyu içinde öyle anlamışsın, sanrım 3. buçuk 4
Merhaba tatlım ben deGünaydın kızlar dün para harcamadim bugün de harcamayı düşünmüyorum![]()
Pilatese yazıldım yarın ona ödeme yapacağım o alışveriş sayılıyor muMerhaba tatlım ben de![]()
Senden de canım, umarım beğenirsinAllah razı olsun canım fiyat gayet normal canım daha düşük fiyatta hile hurda olma ihtimali yüksek olur
Tamam hemen bakayım![]()
O zaman deprem sigortaları, arabanın mtv si,tüv ,yıllık bakımı vs vs bunlara ödeme yapıyorum alış veriş sayılıyor mu?Pilatese yazıldım yarın ona ödeme yapacağım o alışveriş sayılıyor mu![]()
aletli pilates mi, sorma benim ay ortasına doğru hep bu tarz şeylerden dolayı sondan birinci oluyorumPilatese yazıldım yarın ona ödeme yapacağım o alışveriş sayılıyor mu![]()
Benden çıkıyor ama sonuçtaO zaman deprem sigortaları, arabanın mtv si,tüv ,yıllık bakımı vs vs bunlara ödeme yapıyorum alış veriş sayılıyor mu?![]()
Evet aletli pilates ilk 10 dk mat uzerinde 35 dk aletle bu ay takviye almayacağım masraf bitti dedim oysa kialetli pilates mi, sorma benim ay ortasına doğru hep bu tarz şeylerden dolayı sondan birinci oluyorum![]()
Ben de öyle düşünüyorum ve harcamalara yazıyorumBenden çıkıyor ama sonuçta![]()
Yazayım mi öyleyse bilemedimBen de öyle düşünüyorum ve harcamalara yazıyorum![]()
zor gerçekten hepsini yoksaymak olmaz ama bir hesap kitap yapıldı mı sonu yok, benim bu ay terapi ücreti de eklenecek onun dışında almam gereken çok şey var , ama almamak için direniyorum, Allah tüm ihtiyaçları karşılama gücü versinEvet aletli pilates ilk 10 dk mat uzerinde 35 dk aletle bu ay takviye almayacağım masraf bitti dedim oysa ki![]()
Sayılıyor beybi. Niloya ve ahu da yazmıştıPilatese yazıldım yarın ona ödeme yapacağım o alışveriş sayılıyor mu![]()
Herşey herşey ama herşey sayılıyorO zaman deprem sigortaları, arabanın mtv si,tüv ,yıllık bakımı vs vs bunlara ödeme yapıyorum alış veriş sayılıyor mu?![]()
Kız ben biliyorum ondan diyorum birikim hariç cepten çıkan her ücret yazılıyor diyorum arkadaşaSayılıyor beybi. Niloya ve ahu da yazmıştı
Herşey herşey ama herşey sayılıyorbu birikim adına yapılanlar sayılmıyor hhddhdh
Ben söz veremiyorum illaki bir şey çıkarGünaydın kızlar dün para harcamadim bugün de harcamayı düşünmüyorum![]()