• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Allah razı olsun 🌹 okul öncesi
Sürekli küsüratli puanlı kaybediyorum çok az daha yapsam olacaktı
Hayırlısıyla vakti vardır eminim
Sabır imtihanındasın demek dediğim gibi Allah yar ve yardımcın olsun ,umudunu yitirme bol bol dua et hem fiili hem kavli 😘

Hayırlısıyla vakti vardır eminim
Sabır imtihanındasın demek dediğim gibi Allah yar ve yardımcın olsun ,umudunu yitirme bol bol dua et hem fiili hem kavli 😘
Mutlaka öyledir teşekkür ederim elimden geleni yapacağım 🌹🥰 aslında çok müsait bir vakit benim için çocuk da yok boşluğum çok var

Az önce bir düğün hediyesi olarak çeyrek altın götürdüm geldim 15 yıl önceki düğünde takılan altınlar çıkıyor ara ara ödüyoruz😑o zamanlar çeyrek 107 TL civarıymış
Ben düğünlerde takı işine karşıyım şahsen
Altın götüren onu kendince haklı olarak hediye değil borç olarak takıyor
Ne hediye olarak ne de borç olarak istemiyorum gerçekten
Yarın öbür gün çiftler boşansa şahsen kendimden örnek vereyim o altınlar kim tarafından ödenecek ya üzerine yatılacak , ya da sorumluluk sahibi olan taraf ödeyecek diğer tarafın ruhu duymayacak umrunda olmayacak

Ben düğünlerde takı işine karşıyım şahsen
Altın götüren onu kendince haklı olarak hediye değil borç olarak takıyor
Ne hediye olarak ne de borç olarak istemiyorum gerçekten
Yarın öbür gün çiftler boşansa şahsen kendimden örnek vereyim o altınlar kim tarafından ödenecek ya üzerine yatılacak , ya da sorumluluk sahibi olan taraf ödeyecek diğer tarafın ruhu duymayacak umrunda olmayacak
Öyle ama takana da takma diyemezsin ki ben zaten en yakınlarımıza altın takıyorum diğer kişilere para hediyesi götürüyorum getirmese de sorun değil hediyedir benim gözümde

Öyle ama takana da takma diyemezsin ki ben zaten en yakınlarımıza altın takıyorum diğer kişilere para hediyesi götürüyorum getirmese de sorun değil hediyedir benim gözümde
Aynısını yapıyorum
Ama kimseden getirmesini istemiyorum zira bizim buralarda şu tarz söylemleri duydum "size altın takmıştım onu ödeyin"

Yuhhhh dedim 🤣🤣🤣🤣

Aynısını yapıyorum
Ama kimseden getirmesini istemiyorum zira bizim buralarda şu tarz söylemleri duydum "size altın takmıştım onu ödeyin"

Yuhhhh dedim 🤣🤣🤣🤣
Bizim buralarda da var öyle söylemler, taktığı altın geri gelmezse yakınlarıyla haber gönderip istiyorlar, çok çirkin gerçekten bence de altın takilmasin artık eskisi gibi değil yaklaşık 10 bin çeyrek altın, takanlar mecburiyetten takıyor biraz da.

Aynısını yapıyorum

Yuhhhh dedim 🤣🤣🤣🤣
Kismeye bize altın takın demiyoruz ki kardeşim evlendi Ekim ayında onda da takan taktı kimseden altın istemedik altın takın bize diye 😄

Bir zaman hiç unutmam annemin tarla ortakçısı vardı torununu evlendirecekti
Kadın bana çeyrek altın takmış köye o borcu ödemeye gideceğim
Anneme de bana da ayrı ayrı davetiye vermiş annemi de yanımda götüreceğim
Anneme dedim ben çeyreği ödüyorum haberin olsun dedim
Yok kızım sen onların beklentilerini adetlerini bilmezsin o senden de çeyrek bekliyor benden de dedi şaştım kaldım.
Iyi ama o çeyrek benim eve girdi dedim seninle ne alakası var
Yok yok dedi velhasıl ikimizde 1 er tane çeyrek altın takmıştık.

Bir zaman hiç unutmam annemin tarla ortakçısı vardı torununu evlendirecekti
Kadın bana çeyrek altın takmış köye o borcu ödemeye gideceğim
Anneme de bana da ayrı ayrı davetiye vermiş annemi de yanımda götüreceğim
Anneme dedim ben çeyreği ödüyorum haberin olsun dedim
Yok kızım sen onların beklentilerini adetlerini bilmezsin o senden de çeyrek bekliyor benden de dedi şaştım kaldım.
Iyi ama o çeyrek benim eve girdi dedim seninle ne alakası var
Yok yok dedi velhasıl ikimizde 1 er tane çeyrek altın takmıştık.
Ayy yok yere resmen

Kismeye bize altın takın demiyoruz ki kardeşim evlendi Ekim ayında onda da takan taktı kimseden altın istemedik altın takın bize diye 😄
Istenmez elbette insanlık ,görgü meselesi bu
Altın taktığımdan da zarf içinde para verdigimden de beklentim yok ama herkesin yapısı düşüncesi farklı o sebepten bana altın getirmesinler,bana borç yüklemesinler istiyorum hepsi bu

Back
X