- 28 Şubat 2014
- 4.229
- 4.609
- 333
Mis gibi adetEee adet böyleymiş
1 götür 2 getirsinler daha doğrusu 2 bekle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mis gibi adetEee adet böyleymiş
1 götür 2 getirsinler daha doğrusu 2 bekle
Maşallah bende yapmayacaktım ama evden çıkınca durmuyor insanBugün harcama yapmadım![]()
Benim yaptığım tek detoks var onu da arada bir yaparım maydanoz tarçın limon hdhdhdhİyi akşamlar kızlar harcamayacaktim ama birkaç şey lazım oldu kabak detoksu yapacam kabak muz ve salatalık aldım
240₺ tuttu
İşin sırrı evde kalmakta işteMaşallah bende yapmayacaktım ama evden çıkınca durmuyor insan![]()
Nasıl yapıyorsunİyi akşamlar kızlar harcamayacaktim ama birkaç şey lazım oldu kabak detoksu yapacam kabak muz ve salatalık aldım
240₺ tuttu
Gebelik planlıyorum diye maydanoz detoxu yapmıyorum tutunmayı zorlaştıriyormusBenim yaptığım tek detoks var onu da arada bir yaparım maydanoz tarçın limon hdhdhdh
Kesinlikle öyle çıktığın an harcamalar başlıyorİşin sırrı evde kalmakta işte![]()
Aaa evet doğru rahim duvarını inceltiyor maydanozGebelik planlıyorum diye maydanoz detoxu yapmıyorum tutunmayı zorlaştıriyormus![]()
Kabak kapya biber 1 domates hepsini doğrayıp tencereye dolduruyorum üstüne bolca su. Baharat sonra blenderle eziyorum. Sabah öğle akşam sadece oNasıl yapıyorsun
Ben kabak çorbası yapacağım onu içeceğim tüm günAaa evet doğru rahim duvarını inceltiyor maydanozherkes bildiğini yapsın
![]()
Bir gün mü devam ediyor yoksa bi kaç gün mü olacakKabak kapya biber 1 domates hepsini doğrayıp tencereye dolduruyorum üstüne bolca su. Baharat sonra blenderle eziyorum. Sabah öğle akşam sadece o
3 gün akşam yemeği normalde ama ben bir gün yapacağım üç gün yapınca midem almiyorBir gün mü devam ediyor yoksa bi kaç gün mü olacak