- 7 Aralık 2011
- 11.382
- 7.737
- 448
Bereketli olsun, devamı gelsin inşallah.9,500 den çeyrek aldım , hepimizin başarısı teşekkür ediyorum kızlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bereketli olsun, devamı gelsin inşallah.9,500 den çeyrek aldım , hepimizin başarısı teşekkür ediyorum kızlar![]()
yaş botunda bişey yok ufak bişey yapıştırıver giyilir dahaBir de bana çok para harcıyorsun diyorsunuzyaa bakın yırtık bot giyiyorum hem de Pierre Cardin
![]()
Canım sen Üstadımız sın birikim konusundaHarikasın tatlım![]()
Çok teşekkür ederim canımBereketli olsun, devamı gelsin inşallah.
Çok teşekkür ederim canımDaha daha çok bereketli olsun inşallah![]()
![]()
Estağfirullah canımCanım sen Üstadımız sın birikim konusunda![]()
İnşlh daha güzel nice birikimlereEstağfirullah canım
Bence sizlerle daha güzel bir tarafa doğru şekil almaya başladım bence birikim konusunda![]()
Inşaallah canım inşaallahİnşlh daha güzel nice birikimlere![]()
Dün 4 bin küsür diyordun sankiBugün 80 tl harcadım aile evine geldiğim için harcamalarımın sonuna geldim :) haftalık harcamam 3 bin
Pardon bunu yeni okudumKızlar hepinizden özür bugün kafam gitti:)) roplam 2,820
İnsanın arada dışarıdan yemesi ne güzel oluyor dimi hazır geliyor biz de bugün dışarıdan yedikBugün yemek yapmadım dışaridan aldı eşim 720₺.
Ekmek su sigara 190 ₺
toplam 910 ₺
Ayy nasıl başardın hayret yaniBugün de ekonomiye minik bir katkı sağladım![]()
Hayırlı olsun canım ne aldınız arsa tarla miBir taşınmaz ile ilgili biriyle bugün anlaşmaya vardık kocama altınlarımdan verdim9 tane ajda bileziğimden 3 tane kaldı
![]()
Tekne ve yeriHayırlı olsun canım ne aldınız arsa tarla mi