- 28 Şubat 2014
- 4.313
- 4.884
- 333
Çok fazla değil mi gece gündüz mü açıkDoğalgaz faturası 1348 tl gelmiş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok fazla değil mi gece gündüz mü açıkDoğalgaz faturası 1348 tl gelmiş![]()
Sadece evde olduğum zamanlarda açıkÇok fazla değil mi gece gündüz mü açık
Bize de 1371, yerden ısıtma termostat var.Doğalgaz faturası 1348 tl gelmiş![]()
Güle güle kullan canımKızlar çantam geldi ,tam istediğim gibi![]()
Saç boyama ombre8 bin olan nedir canım?
WhatsApp Grubu olsa daha iyi olurduVatsap Grubu yasssakkkgeçen bildirim gelmişti ya.
Bende beğendim saati güzel
Çok güzelmiş taba rengi hiçbir zaman modası bitmiyor her şeyle de uyuyor kışın en güzel en trend rengi güle güle kullanın hayırlı olsunKızlar çantam geldi ,tam istediğim gibi![]()
Güle güle kullan canım![]()
Çok teşekkür ederim kızlar daha güzelleri sizlerin olsunÇok güzelmiş taba rengi hiçbir zaman modası bitmiyor her şeyle de uyuyor kışın en güzel en trend rengi güle güle kullanın hayırlı olsun![]()
Baktım çok pahalı gereksiz birşey bence yaArkadaşlar bir de birikim defteri var trendyol'a yazarsanız görürsünüz ben fotoğraf ekleyemiyorum çok güzel çok işe yarıyor paranızı altınlarınızı gramlarınızı burada biriktirebilirsiniz birikim defteri gördükçe motive ediyor insanı yani![]()
Güle güle kullanKızlar çantam geldi ,tam istediğim gibi![]()
Teşekkürler canımGüle güle kullan
Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun canımKuzenim doğum yaptı 27 km gittim 27 km geldim nasıl bir trafik var bir saatte gidiş 1saat 10 dk da geliş
Çok iyi gitmişsin dur kalk dur kalk çok yoruldum tam 1 saat sürdü dönüş de beterdiNiloyatospikk çarşamba günü il merkezinde seminere gitmiştim ya 33 km 15 dakikada gidildi, iyi mi ?
Ortalama hız 120 - 130 km
Amin canım aminAllah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun canım![]()