- Emoji Skoru
- 83.969
- Puanlar
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel gurur verici ne okuyor kızınız Allah kavuştursunGünaydın kızlar,
Bereketli bir hafta olsun inşallah, geçen hafta kızı yerleştirdim geldim, bu hafta harcamalarıma dikkat etmek istiyorum.
Oh bereket versin ne güzel düşünmüşler bana da bu ay annem para verdi kurban bayraminda fazla vermiştim ben helali hoş olsun demiştim ama içi rahat etmemiş 10 bin lira verdi ben de mutlu oldum hiç hesapta olmayan bir para gelince mutlu oluyorumMerhaba kızlar herkese iyi geceler tatlı rüyalar
Bugün öğretmen arkadaşlar bana aldıkları çeyrek altını verdiler
Allah razı olsun keselerine bol bereket versin
Bilgisayar mühendisliği okuyor canım, teşekkür ederim.Ne güzel gurur verici ne okuyor kızınız Allah kavuştursun
Oh bereket versin ne güzel düşünmüşler bana da bu ay annem para verdi kurban bayraminda fazla vermiştim ben helali hoş olsun demiştim ama içi rahat etmemiş 10 bin lira verdi ben de mutlu oldum hiç hesapta olmayan bir para gelince mutlu oluyorum
hayırlı olsun, güle güle giyin.Ben de bugün greyderden bir bot ve bir babet aldım 8 bin TL. Hiç botum yoktu. Eskiden Hoticten aldiklarim vardı hepsi de ayagimi okadar yoeuyordu ki... Eksi hesap kapalı. Çok az bir parayla gecinmem gerek![]()
Kusura bakmayın yoğunluktan buralara hiç bakamadım bile. Ne güzel anlatmışsın, insanın toprağa ve doğaya olan özlemi gerçekten başka oluyor Çocukluğunuzun geçtiği o günlerin hatırası da sanırım bu isteği daha da güçlendiriyor. İnşallah bundan sonra eşin vesilesiyle köy hayatının tadını daha çok çıkarırsınız. Belki ileride gönlünüzden geçen gibi küçük de olsa bir bahçeniz olur. ekip biçer, toprakla uğraşırsınız.Amin Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim
Çocukluğum ve gençliğim bahçeli müstakil evde geçmişti ama şimdi apartman dairelerine sıkıştırılmış bir hayatın içindeyiz
Insan küçük de olsa bahçe olsa da onunla meşgul olsa istiyor aslında
Eli ayağa toprağa değsin istiyor
Benim aile büyüklerim vefat edince köyle bağlantımız koptu maalesef
Ama şimdi yeniden evlenince eşim vasıtasıyla yeniden köy hayatının içine bir nebze de olsa dahil oldum
Arada nasip olursa onun memleketine gider bu isteğimizi karışılarız inşaallah![]()
Artık eskisi gibi değil bağ bahçe alıyorsunuz devlet su vermiyor elektrik vermiyor sıkıntı boşa arazilere para verip de çile çekmeyin bizim var köy içinde neymiş bahçe geçiyormuş ev yapamazsın su vermiyor elektrik vermiyor komşudan elektrik çektik tanker var tankere su doldurmak gerekiyor sürekli bin türlü sıkıntı ağaçlar sulanmak ister su yok taşıma su bundan sonra iktidara oy vermek mi aslaKusura bakmayın yoğunluktan buralara hiç bakamadım bile. Ne güzel anlatmışsın, insanın toprağa ve doğaya olan özlemi gerçekten başka oluyor Çocukluğunuzun geçtiği o günlerin hatırası da sanırım bu isteği daha da güçlendiriyor. İnşallah bundan sonra eşin vesilesiyle köy hayatının tadını daha çok çıkarırsınız. Belki ileride gönlünüzden geçen gibi küçük de olsa bir bahçeniz olur. ekip biçer, toprakla uğraşırsınız.Allah gönlünüze göre versin, nasibinizi güzel ve hayırlı eylesin.. Benim de aklıma düştü bir bağ bahçe alıp içerisine ekebileceğim üretebileceğim birşeyler yapmak.