Alisveris takintisi

Yaşınız kaç acaba ?

Ben kocası için yapsın demedim ki zaten. Kendi kendine saygı duymayı ve duyurmayı öğrenmesi için dedim

aaa sanki ben yazdım ha ha

Bu şekilde alışveriş hastası bir gençkız, eve 3 maaş girmesine rağmen, evlerini satıp, kiraya çıkmak zorunda kaldılar. Yinede akıllanmadı, hala harcamaya devam ediyor. Kimseye bir şey olmaz, zararı sen çekersin.

Benimki o kadar değil ya Allah korusun aldığım şeyler ucuz şeyler asıl sorunum kıyafet üstüne çok düşünmem kararsızlık

Benimki o kadar değil ya Allah korusun aldığım şeyler ucuz şeyler asıl sorunum kıyafet üstüne çok düşünmem kararsızlık
Tamam okadar değil ama, bu bir rahatsızlık ve ilerleme olasılığı var. Mesela onun yerine 1 gram altın al koy, birikim yapmaya başlarsın, çocuğun için, kendin için kullanırsın ilerde...

Afedersinizde eşiniz baya genişmiş

Kusura bakmayın ama eşiniz çok hadsiz, sen kimsin ki sana baksınlar dediğinde ben senin bakıp, evlenmeye karar verecek kadar beğenmiş olduğun kadınım demek ki sen de bişey değilmişsin ki benimle evlenmişsin diye cevap verin.

Sorununuzun kaynağına inmeniz gerekiyor.
Tabiki alışveriş yapmak mutlu eder insanı ama pişmanlık duyma kısmı rahatsızlık verici.
Bende severim alışverişi,genelde gerekli şeyler aldığım için pişmanlık yaşamıyorum.
İçime sinmeyen şeyi zaten almıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…