Alışveriş ve parasızlık

yukiik

KendimeYeniBirNedenLazım
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
534
3
96
İstanbul
Alışveriş yapmayı çok seviyorumm ama bu aralar para sıkıntım var hiç bir şey almama müsade yok kredilerim var taksitlerim var ama dayanamıyorum dün yine kaçamak çektim parfüm ıvır zıvır aldım bugün haftasonu sırf bişey almıyım diye dışarı bile çıkmadım evde tıkılı kaldım çok canım sıkıldı kış geliyor ve eksiklerimde var üstüne birde bu alışveriş tutkusu beni mahvediyor

O sorun çoğu kişide var özellikle de bende Biraz bütçeni toparlayana kadar tut kendini,sabret. Paran olduğunda tekrar her istedigini alırsın zaten. Tabi demesi kolay kendimden biliyorum,güzel bir şey gördüğümde parası ne kadar olursa olsun hooop alıveriyorum

seni anlıyorum alışveriş çok güzel birşey bende de var o huy doğrusu.vazgeçilemez birşey gerçekten.ama madem böyle bir durum var biraz dizginlemeye çalış bari kendini.çok acil bir ihtiyacın yoksa biraz zorla bari kendini de son kez,sonradan rahatlayınca alışverişe devam edersin

Eğer gerçekten eksik varsa alışveriş yapmamak bazen sıkıntı verebilir fakat alışveriş bir tutkuysa ve bundan dolayı dert yanılıyorsa diyecek söz yok.

alisverissss her bayanin tutkusu sanirim

para harcamak istemiyorsan disari cikma bence birsey gormezsin bu sayede birseyde almazsin

kış geldi,,,giyecek hiçbir şeyin yok değil mi?
yaz geldi,,,yine giyecek doğru düzgün bir şeyin yok

benimde hep alışveriş edesim var

ama kararsızlığım beni kurtarıyor

ekonomi finans başlığında kirliçıkılar grubu var biraz oraya takıl ben sendede beterdim şu an para biriktiriorum:)

Ne kadar alışverişkolk olursan ol ihtiyacın olursa olsun gücün olmayınca olmuyor işte.
Maddiyat güçtür yaşamaktır herşeydir.
Hani derler ya para olmasın mutlu olayım yeter yok öyle bi hikaye.
Paran varsa herşeyin var oluyor binevi yani.
Hastaysan tedavi olursun bişey alırsın parayla su bile parayla artık.
Düşünün paranın önemini .
Durumun gücün yoksa dizginleyeceksin başka yolu yok o borçlar birikir birikir sonra tüm varlığını bitirir.
En iyisimi borçlar bitene kadar sadece vitrinleri gezmek...

Bir üniversite öğrencisi olarak harçlıkları kenara ata ata 400 tl biriktirmiş oldum. 100 tlsi ile sevgilinin doğum günü hediyesini alacağım. Onun dışında nedense geriye kalacak 300ü harcamak istemiyorum. Deli gibi alışveriş yapasım var ama kendim biriktirdiğimden midir nedir elim o paraya hiç gitmek istemiyo, sanırım cüzdanımda birikmiş paranın olması hoşuma gidiyo

Bayramı bekliyorum 22 oldum ama her bayram sağolsun babam sevindirir bu konuda onunla istediğim şeyleri alıcam.

Bence sen de benim gibi tutkunu bastırmak için ucuz şeyler al. Ben çok alışverişim gelirse gidip bir oje falan alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…