alışverişşşşş...

nilmoon

Guru
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2009
111
4
296
İstanbul
kızlar, kışlık bebek kıyafetleri indirimleri o kadar fazlaki dayanamayıp her girdiğim mağazadan üçer beşer alıyorum. genellikle 2-3 yaş alıyorum ama her markanın bedeni ve kalıbı bir olmuyor. ve her markanın her ürünü de kullanışlı olmuyor. mesela geçen kış mothercare 7 li uzun kollu çıtçıtlı badilerini aldım ama çocuğun bağrı hep açılıyor çıtçıtlı olmadığı için. ama kumaşı yumuşacık.. wenice in sürekli çıtçıtları bozuluyor laçkalasıyor. tamirden gelene kadar çocuk büyüyor. lcw de sürekli aynı maymun var her kıyafette:) he bu arada dün mothercarede %50 indirim vardı. kız cocukları için kabanlar montlar 20*30 liraya bile var.. malesef erkek çocuklarına pek seçenek yok herşey kızlar için cıvıl cıvıl:) siz ne düşünüyorsunuz gelecek senenin alışverişini yapmak ekonomik olurmu sizce yoksa kışı beklemek daha mı mantıklı???:97:

sadece badi al bence gerisine gerek yok birde chicconun çıtçıtlıları süper indirimde yakalarsan al..herşeyi almak mantıklı değil tamam ekonomik oluyor ama şöyle bir sıkıntı var mesela demişsin garantiye gönderiyorum diye ama seneye tarih geçmiş olduğu için gönderemezsin..bence az ve öz al doldurcağına az olsun neyi olduğunu bilirsin benim kızın dolabı tam dolu ama unutup giydiremediğim okadar çok varki.sanırım 2010 annesisin 2-3yaş büyük gelebilir seneye ben kışın başlarında 18*24giydiriyordum..bu arada alma diyorum ama ben çok aldım onun pişmanlığını yaşıyorum o yüzden sanada söylüyorum.

evet 2010 annesiyim:) benim oğlum biraz topluydu o yüzden ayına göre küçük gelıyodu aldığım şeyler bende o yüzden 2-3 aldım belkı çeker diyede korktum.ama şimdi çok zayıfladı bebeğim. küçük diye ayırdığım şeyler bile oluyor annem boya çekıyor dıyor ama ben üzülüyorum bacakları kat kattı, artık değiller bilemedim ben onuuuu

üzülme zayıf diye 2009annelerinde en dertli benim benim kızım daha yeni 11 kilo.yapcak bişey yok insan üzülüyor ama sağlıkları yerinde olsunda gerisi boşş..sen yine fazla alma zaten sezon sonunda bişey kalmadı seneye alırsın.hem öyle hemen alıp giydirmek daha güzel oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…