canım ben bunu çok beğenmedim, yaşını bilmiyorum da, çok genç işi birşey değil sanki canımm...ama dediğin gibi o fırfır olayı güzelmiş..ben çok canlı renkleri sevdiğim için heralde :))
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben bunu çok beğenmedim, yaşını bilmiyorum da, çok genç işi birşey değil sanki canımm...ama dediğin gibi o fırfır olayı güzelmiş..ben çok canlı renkleri sevdiğim için heralde :))
tourmaline:
elbise çok şık güle güle giyin kolunda sanırım çiçeği var eğer yelek alırsan o çiçeği kapatır veya omuzunun o kısmında kabarık bir görüntü oluşur
bence güzel olmaz gibi![]()
canım doğru söylüyorsun, çiçek çıkartılamıyor ,iğne değil yani..kabarık durucaktır ama buna bir çözüm bulmam gerek ,hiç straplez giymedim, ne bilim alışamam gibi geliyor![]()
canım doğru söylüyorsun, çiçek çıkartılamıyor ,iğne değil yani..kabarık durucaktır ama buna bir çözüm bulmam gerek ,hiç straplez giymedim, ne bilim alışamam gibi geliyor![]()
olabilir canım , rastlarsan haber verirsen sevinirim sağolcanım şöyle ince bolerolar var koltuk altından saranlardan yani yelek gibi önü yok omuzunu sarıyor ya onlar olabilir istersen trende felan gelirse haber veririrm....
bir de yazlık tatil köylerinde felan üzerine birşey giyinmeden sandaletle de çok şık durur kullanışlı elbise aslında ..
şal kullan,daha modern ve havalı durursun hem![]()
olabilir canım , rastlarsan haber verirsen sevinirim sağol
şal da olabilir, ama ne renk ?
(gerçi yazın gündüz şal pek olmaz gibi..azıcık havanın serin olması gerek dimi..)
kızlar şu elbiseyi aldım, ama üzeri straplez , böyle tek başına giyemiyorum sizce üzerine ne alayım bunun fikir verebilir misiniz ??
Eki Görüntüle 213784
şu yakışır mı ki sizce bana yakışmaz gibi geldi gerçi...
Eki Görüntüle 213785 Eki Görüntüle 213786
Eki Görüntüle 213788
Eki Görüntüle 213790
Eki Görüntüle 213789
modeli öyle sanırım bunların o yüzden bu da öyle durabilir canım..içine mutlaka birşey giymek gerek..Kizlar bu bluz A Wear | A|Wear
beyaz olani hosuma gidiyor ama siyahinda kol ve gögüs arasi cok acikmis gibime geldi bu beyazdad a öyle durur mu ki ?
cnm o yelekler kapatir :s kisa kollu bi "az" bolero gider..
bak sal da cok iyi fikir..
modeli öyle sanırım bunların o yüzden bu da öyle durabilir canım..içine mutlaka birşey giymek gerek..
kısa kollu az bolero derken acaba bir foto ekleyebilir misin canım..
cok kötü anlattim, söyle birseyden bahsediyorum: http://ecx.images-amazon.com/images/I/21phYT0LjvL._SL500_SS100_.jpg
http://ecx.images-amazon.com/images/I/417OTCThEML._SY445_.jpg
modelde o begendigim sey öyle durmuyor ama güvenemiyorum da. baska birseyi siparis edersem onu da alirim bakmak icin ama simdilik vazgectim galiba..
hmm evet olabilir canım sağol..
evet o bluz biraz riskli belki içinde kumaş vardır o kısımlarda siyahına da baktım..beyaz da birşey belli değil de siyah da çok belli..
bana da öyle geldi, siyahta cok belli cünkü..
bu arada su elbiseyi siparis ettim az önce iyi mi ettim acaba Georgia Cape Jersey Maxi Dress at boohoo.com
elbise çok tatlıymış, ama ben sarı sevmem kendime yakıştıramıyorum, güle güle kullan canım...boyunu azcık kısaltırabilirsin bence..fazla uzun sanki
![]()
aslinda tam tarzim degil ama daha kapali seyler giymek istedigim icin secenek az oluyor.. Samantha V Neck Maxi Dress at boohoo.com bunu da cok begendim ama videoyu tiklayinca fazla agir oldugunu düsündüm dogrusu...
sariyi ben severim de aslinda öyle parlak renklerle dolasan biri degilimdir, siyah agirlikli, genellikle cok dikkat cekici kiyafetlerim yoktur.. sari bi gömlegim var, bu rengin daha acigi, daha pasteli diyebiliriz, onu takimlarla giyerim ofiste, gayet iyi durur ama dikat cekici degil iste.. bunun beyazi cok hosuma gitti ama ici görünür diye tahmin ediyorum, sari sanki daha az seffaf, civil civil, yaz rengi, olmadi siyaha boyarim gider diye düsündüm.. boyu mutlaka kisaltilmalidir, ordaki mankenlerde uzun duruyorsa bende yerlerde sürünür heralde :) tabi elbise nasil duracak o da bir muamma. merakla bekliyorum, bu siteden ilk siparisim oldu![]()
videosunu izlemedim ama bu elbise çok güzel canım..kararsız kaldıysan al bence..hem değişikmiş..sanırım sen yurtdışındasın değil mi ? yoksa yurtdışından mı tr ye getirtiyorsun ?
o diğer ilk elbiseyi de hafif diz altı yaptırsan çok daha hoş olur..bunda mesela model uzun olarak güzelmiş..bunu alırsan kısaltma..beyazı süpermiş diğerinin....