• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışverişte kararsızlık yaşayanlar, bu konuda fikir danışmak isteyenler..

evde bi deneyip tekrar düsüncem , ama dedigin gibi o dantel / fisto herneyse olayini kolda uygularsam hos bile olabilir...

son foto burada:

canım ben bunu çok beğenmedim, yaşını bilmiyorum da, çok genç işi birşey değil sanki canımm...ama dediğin gibi o fırfır olayı güzelmiş..ben çok canlı renkleri sevdiğim için heralde :))

Son düzenleme:
canım ben bunu çok beğenmedim, yaşını bilmiyorum da, çok genç işi birşey değil sanki canımm...ama dediğin gibi o fırfır olayı güzelmiş..ben çok canlı renkleri sevdiğim için heralde :))

canim ben de biraz "büyük isi" buldum, renk ve deseni hic benlik degil ama kesimi, yakasi falan sevdigim cinsten onun icin sordum.
renk aslinda sorun degil, ben bircok giysimi boyadim, farkli oluyor ama bunu ne renge boyardim onu da bilmiyorum. bugün zaten pek kararsizim.
elbiseyi denedim, coook uzun, öncelikle kisaltilmasi gerekir, o dedigim penye hirkanin rengi cidden cok uydu, ama kol dik su bu coook da ucuz da degil, galba almicam ben onu ya.. :44:

slm kızlar
banada yardımcı olursanız çok sevinirim
kaynımın nikahı için kemik rengi dantel bi tunik aldım
altına ne renk pantolon ayakkabı ve çanta alacağıma karar veremedim
kına gecesi içnde mavi bir elbise diktiriyorum onun altına ayakkabı gümüş rengi
düşündüm fikirlerinizi bekliyorum

kızlar şu elbiseyi aldım, ama üzeri straplez , böyle tek başına giyemiyorum sizce üzerine ne alayım bunun fikir verebilir misiniz ??

$Adsız.webp

şu yakışır mı ki sizce bana yakışmaz gibi geldi gerçi...

$bolero1.webp$bolero11.webp
$bolero2.webp
$bolero4.webp
$bolero3.webp

Son düzenleme:
tourmaline:
elbise çok şık güle güle giyin kolunda sanırım çiçeği var eğer yelek alırsan o çiçeği kapatır veya omuzunun o kısmında kabarık bir görüntü oluşur
bence güzel olmaz gibi :17:

Son düzenleme:
tourmaline:
elbise çok şık güle güle giyin kolunda sanırım çiçeği var eğer yelek alırsan o çiçeği kapatır veya omuzunun o kısmında kabarık bir görüntü oluşur
bence güzel olmaz gibi :17:

canım doğru söylüyorsun, çiçek çıkartılamıyor ,iğne değil yani..kabarık durucaktır ama buna bir çözüm bulmam gerek ,hiç straplez giymedim, ne bilim alışamam gibi geliyor :(

canım doğru söylüyorsun, çiçek çıkartılamıyor ,iğne değil yani..kabarık durucaktır ama buna bir çözüm bulmam gerek ,hiç straplez giymedim, ne bilim alışamam gibi geliyor :(

canım şöyle ince bolerolar var koltuk altından saranlardan yani yelek gibi önü yok omuzunu sarıyor ya onlar olabilir istersen trende felan gelirse haber veririrm....
bir de yazlık tatil köylerinde felan üzerine birşey giyinmeden sandaletle de çok şık durur kullanışlı elbise aslında ..

canım şöyle ince bolerolar var koltuk altından saranlardan yani yelek gibi önü yok omuzunu sarıyor ya onlar olabilir istersen trende felan gelirse haber veririrm....
bir de yazlık tatil köylerinde felan üzerine birşey giyinmeden sandaletle de çok şık durur kullanışlı elbise aslında ..
olabilir canım , rastlarsan haber verirsen sevinirim sağol :71:
şal kullan,daha modern ve havalı durursun hem:69:

şal da olabilir, ama ne renk ?

(gerçi yazın gündüz şal pek olmaz gibi..azıcık havanın serin olması gerek dimi..)

olabilir canım , rastlarsan haber verirsen sevinirim sağol :71:

şal da olabilir, ama ne renk ?

(gerçi yazın gündüz şal pek olmaz gibi..azıcık havanın serin olması gerek dimi..)

içinin grisinden.
kalın şallardan söz etmiyorum,dantel yazlık şallar da var...
ya da çiçeğini söküp o koyduğun yeleklerden giy:61:

Kizlar bu bluz A Wear | A|Wear

beyaz olani hosuma gidiyor ama siyahinda kol ve gögüs arasi cok acikmis gibime geldi bu beyazdad a öyle durur mu ki ?
modeli öyle sanırım bunların o yüzden bu da öyle durabilir canım..içine mutlaka birşey giymek gerek..
cnm o yelekler kapatir :s kisa kollu bi "az" bolero gider..
bak sal da cok iyi fikir..

kısa kollu az bolero derken acaba bir foto ekleyebilir misin canım..

Son düzenleme:
modeli öyle sanırım bunların o yüzden bu da öyle durabilir canım..içine mutlaka birşey giymek gerek..

kısa kollu az bolero derken acaba bir foto ekleyebilir misin canım..

cok kötü anlattim, söyle birseyden bahsediyorum: http://ecx.images-amazon.com/images/I/21phYT0LjvL._SL500_SS100_.jpg

http://ecx.images-amazon.com/images/I/417OTCThEML._SY445_.jpg

modelde o begendigim sey öyle durmuyor ama güvenemiyorum da. baska birseyi siparis edersem onu da alirim bakmak icin ama simdilik vazgectim galiba..

Son düzenleme:
cok kötü anlattim, söyle birseyden bahsediyorum: http://ecx.images-amazon.com/images/I/21phYT0LjvL._SL500_SS100_.jpg

http://ecx.images-amazon.com/images/I/417OTCThEML._SY445_.jpg

modelde o begendigim sey öyle durmuyor ama güvenemiyorum da. baska birseyi siparis edersem onu da alirim bakmak icin ama simdilik vazgectim galiba..

hmm evet olabilir canım sağol..

evet o bluz biraz riskli belki içinde kumaş vardır o kısımlarda siyahına da baktım..beyaz da birşey belli değil de siyah da çok belli..

elbise çok tatlıymış, ama ben sarı sevmem kendime yakıştıramıyorum, güle güle kullan canım...:71::71: boyunu azcık kısaltırabilirsin bence..fazla uzun sanki :70:

aslinda tam tarzim degil ama daha kapali seyler giymek istedigim icin secenek az oluyor.. Samantha V Neck Maxi Dress at boohoo.com bunu da cok begendim ama videoyu tiklayinca fazla agir oldugunu düsündüm dogrusu...

sariyi ben severim de aslinda öyle parlak renklerle dolasan biri degilimdir, siyah agirlikli, genellikle cok dikkat cekici kiyafetlerim yoktur.. sari bi gömlegim var, bu rengin daha acigi, daha pasteli diyebiliriz, onu takimlarla giyerim ofiste, gayet iyi durur ama dikat cekici degil iste.. bunun beyazi cok hosuma gitti ama ici görünür diye tahmin ediyorum, sari sanki daha az seffaf, civil civil, yaz rengi, olmadi siyaha boyarim gider diye düsündüm.. boyu mutlaka kisaltilmalidir, ordaki mankenlerde uzun duruyorsa bende yerlerde sürünür heralde :) tabi elbise nasil duracak o da bir muamma. merakla bekliyorum, bu siteden ilk siparisim oldu :61:

aslinda tam tarzim degil ama daha kapali seyler giymek istedigim icin secenek az oluyor.. Samantha V Neck Maxi Dress at boohoo.com bunu da cok begendim ama videoyu tiklayinca fazla agir oldugunu düsündüm dogrusu...

sariyi ben severim de aslinda öyle parlak renklerle dolasan biri degilimdir, siyah agirlikli, genellikle cok dikkat cekici kiyafetlerim yoktur.. sari bi gömlegim var, bu rengin daha acigi, daha pasteli diyebiliriz, onu takimlarla giyerim ofiste, gayet iyi durur ama dikat cekici degil iste.. bunun beyazi cok hosuma gitti ama ici görünür diye tahmin ediyorum, sari sanki daha az seffaf, civil civil, yaz rengi, olmadi siyaha boyarim gider diye düsündüm.. boyu mutlaka kisaltilmalidir, ordaki mankenlerde uzun duruyorsa bende yerlerde sürünür heralde :) tabi elbise nasil duracak o da bir muamma. merakla bekliyorum, bu siteden ilk siparisim oldu :61:

videosunu izlemedim ama bu elbise çok güzel canım..kararsız kaldıysan al bence..hem değişikmiş..sanırım sen yurtdışındasın değil mi ? yoksa yurtdışından mı tr ye getirtiyorsun ?

o diğer ilk elbiseyi de hafif diz altı yaptırsan çok daha hoş olur..bunda mesela model uzun olarak güzelmiş..bunu alırsan kısaltma..beyazı süpermiş diğerinin....

Son düzenleme:
videosunu izlemedim ama bu elbise çok güzel canım..kararsız kaldıysan al bence..hem değişikmiş..sanırım sen yurtdışındasın değil mi ? yoksa yurtdışından mı tr ye getirtiyorsun ?

o diğer ilk elbiseyi de hafif diz altı yaptırsan çok daha hoş olur..bunda mesela model uzun olarak güzelmiş..bunu alırsan kısaltma..beyazı süpermiş diğerinin....

resimdeki haline bayilmistim ama videodan dolayi vazgectim.. evet cnm, yurt disindayim, Almanya, ama Ingiltereden siparis ettim.
diz alti yaparim belki, ama aslinda bu haliyle hosuma gitti, bakalim bi gelsin bakicaz :) beyazda kararsiz kaldim, sarida karar kildim...

Back
X