Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Alışverişte kararsızlık yaşayanlar, bu konuda fikir danışmak isteyenler..
boyum 160 kilom 52 ben 36 giyemiyorum
omuzlarım geniş ondanmı acaba 38 alıyorum
kızlar ayakkabı almak istiyorum netten ama uymama problemi falan olursa diye korkuyorum
ben 1.68 ve 49 kiloyum o yüzden 36 rahatlikla oluyor kiyafetlerde bazen bol gelmisligi bile vardir , kisin belki kabanda 38 alma durumum oluyor oda icine kalin giyiniyorum diye, bu baharlik trenc icine kalin giyinmiyecegim icin 38 bol olacaktir..
ben netten cizme aldim orda 38 hep olur ama ayakkabi 37-38 arasi oldugu icin cesaret edip bende alamiyorum
canim 38 bol gelir diye düsünüyorum bende senle ayni bedenlerimiz gerci sen 38 mi giyiniyorsun trencte ben kisin mesela bershkadan aldigim kabani s almistim
kızlar bu h&m nin sitesinden nasıl alışveriş yapıyorsunuz bana bi anlatın bende bişeyler almak ıstıyorum birde kargolama felan nasıl oluyo kaç gunde gelıyo
kızlar ben kısa dar kesim bir kot ceket denedim mavide koyu renk eşim böyle şeyleri gençler giymiyomu dedi
bozuldum bende 33 yaşlımı sizce
gerçi kanal d de bir program var ne giysem yakışır diye bir yarışma orada 40 yaşındakiler çok genç kız tarzı giydiklerindede garip oluyo
canim 38 bol gelir diye düsünüyorum bende senle ayni bedenlerimiz gerci sen 38 mi giyiniyorsun trencte ben kisin mesela bershkadan aldigim kabani s almistim
ben kabanda m aldım s bana dar gelır ıcıne kalın gıyınıyorum cunku
ben bıde cok dar sevmıyorum bebegım
38 bedende cok az bı beden degıl
bence kesınlıkle almalısın bebegım hem cok guzel hemde fıyatı cok uygun
burda 100 den asagı degıl trencler
ben 1.68 ve 49 kiloyum o yüzden 36 rahatlikla oluyor kiyafetlerde bazen bol gelmisligi bile vardir , kisin belki kabanda 38 alma durumum oluyor oda icine kalin giyiniyorum diye, bu baharlik trenc icine kalin giyinmiyecegim icin 38 bol olacaktir.. ben netten cizme aldim orda 38 hep olur ama ayakkabi 37-38 arasi oldugu icin cesaret edip bende alamiyorum
kızlar bende dar paça kot alıcam gecen gün gittim almaya ama elim boş döndüm istediğim gibi bulamadım yırtık mırtık giymiyorum ben ya nerden alıyımki ya:26:
kızlar bende dar paça kot alıcam gecen gün gittim almaya ama elim boş döndüm istediğim gibi bulamadım yırtık mırtık giymiyorum ben ya nerden alıyımki ya:26:
mavinin lindy diye bir modeli var çok güzel tayt gibide yapışmıyo ama dar her rengi var tavsiye ederim
ben abartılı olmamak kaydıyla giyerdim yırtık kot ama eşim izin vermedi
bershkaya bakmalisin bence , skinny tarzi ariyorsun degilmi , belki görmüsündür kombinledigim bir siyah birde kahve skinnyim var ikisinide bershkadan aldim cok uygun fiyata..
resmini bulursam koyarım canım yırtık kot tartışılabilir ama kot ceket giyilebilir diye düşünüyorum aslında ben çok yaşlı takılmak istemiyorum
amaçok farklı bir şey giyip komik olmakta istemem
resmini bulursam koyarım canım yırtık kot tartışılabilir ama kot ceket giyilebilir diye düşünüyorum aslında ben çok yaşlı takılmak istemiyorum
amaçok farklı bir şey giyip komik olmakta istemem
ben kabanda m aldım s bana dar gelır ıcıne kalın gıyınıyorum cunku
ben bıde cok dar sevmıyorum bebegım
38 bedende cok az bı beden degıl
bence kesınlıkle almalısın bebegım hem cok guzel hemde fıyatı cok uygun
burda 100 den asagı degıl trencler
is yerimin hemen iki bina ilerisinde h&m var yarin calisiyorum gidip deniyecegim insallah eve döndügümdede kalmistir .. cünkü bu fiyatlar online icin ucuz oluyor direk aldigim zaman normal fiyat :))sagol fikirlerin icin bitanem
ilk bahar için alıcaksan camel derim ben şahsen camel rengi almayı düşünüyorum
çok uzun bir şeyde almıycam
eskiden sadece ingiliz askerlerinin giysisiymiş trençkot sonra moda olmuş erkekler giymeye başlamış ve sonrada kadınlar giymeye başlamış tabii
ben klasik olan modellerini daha çok beğeniyorum orjinal görünüyo
evet bahar icin almayi düsünüyorum genelde montlarda ceketlerde hirkalarda hep siyahtan yanayim ama simdi bende teredütte kaldim diyorumki sinirlarimi asipta ilk kez camal rengimi alsam...
alacaksak simdi alacagiz ne yapalim
36 mi 38 mi alacagim bilemedim ama kesin 36 olur diye düsünüyorum zayifim cünkü
cok memnun kaldim bu sene h&m online satistan
bunuda gördüm ama nedense firfirli dikis yerlerini pek sevmedim. Takip etmelisin cünkü genelde ürünler tekrar geliyor bitse bile. Ben sürekli takip ediyorum istedigim ürün bittiginde ertesi gün tekrar bakiyorum. Ben en cok h&m geri göndermede sorun olmadigi ve kolay oldugu icin seviyorum birde takip edilirse cok güzel seyler cok iyi fiyata geliyor...
ilk bahar için camel rengi al derim siyah herşeyle yakışıyo ama son bahardada siyahı alırsın iç açıcı olsun hem camel her şeyle giderki siyahlada kahveylede uyar
kızlar konuyla ilgisi yok belki ama bilginiz olsun dedim
altın takılarınızdan sıkıldıysanız şu an değiştirmek için uygun zaman
ben 370 e bir yüzük almıştım
bu gün 350 ye sattım
fiyatlar düştüğünde farklı bir şey alıcam
kızlar online alıyoruz diyorsunuz ya hm den onu soruyorum nasıl alıyorsunuz diyee kendı agazasından bende birkaç bişey aldım ama internetten alıswerıs yapasım geldı bernı bı aydınlatın yaa