tourmaline malesef benimde hic hosuma gitmedi ayakkabilar, bence daha iyisini bulursun birazdaha bakin.
Çok teşekkür ederim canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tourmaline malesef benimde hic hosuma gitmedi ayakkabilar, bence daha iyisini bulursun birazdaha bakin.
Teşekkür ederim canımmodel güzel ama dediğim gibi göğüslere bağlı.çok miniklerse acayip durabilir.
boyun güzel maxi elbiseler için.
kısa değilsin
krem rengi kargo pantolonla giymek için hangisi uygun arkadaşlar eklediğim resimdeki ayakkabılardan
hem neden acayip baksınlar kihiç biri.
kargo pantolonla topuklu giyersen herkes sana acayip acayip bakar ve giyinmesini bilmediğini düşünürler.
neden kızlar fena deil bence acayip bakıcaklarınıda sanmam zevkler ve renkler tartışılmaz![]()
senin alay edcene emim kontes bence şık ama hem henüz almadım sadece bakınıyorum fikir ediniyoruz burdabence çok kötü olmuş.eşofmanın altına tığ topuk giymek gibi tezat bir durum.
giyimde ilk adım tarzı uydurmaktır bence,spor giymişsen ayakkabı da spor bi model olmalı.
şahsen ben şu eklediğine acayip acayip bakarım bi de üstüne alay ederim yani![]()
şalvar kesim sanırım bu senenin trendi benzerlerini bulabilirsinkızlar aşağıdaki pantolonlardan veya benzerlerinden arıyorum. bir yerlerde gözüne çarpan varsa söyleyebilir mi rica etsem. :80:
Eki Görüntüle 174510 Eki Görüntüle 174511 Eki Görüntüle 174512
senin alay edcene emim kontes bence şık ama hem henüz almadım sadece bakınıyorum fikir ediniyoruz burda![]()
kızlar aşağıdaki pantolonlardan veya benzerlerinden arıyorum. bir yerlerde gözüne çarpan varsa söyleyebilir mi rica etsem. :80:
Eki Görüntüle 174510 Eki Görüntüle 174511 Eki Görüntüle 174512
giyim kuralları ile ilgili topik açsan diyorum kontesvalla ederim![]()
insanlar hakkında ilk izlenim kıyafetinden edinilir.
o yüzden önem verdiğim bir konudur bu.
tabiki de herkesin zevki başkadır ama giyimin bazı kuralları vardır.
o kurallar uygulanmadığından 'benim zevkim bu' da diyemezsin, 'zevksiz' damgasını yersin:86:
giyim kuralları ile ilgili topik açsan diyorum kontes![]()
bu konuda kesinlikle haklısın 33 yaşındayım bu güne kadar hiçbir nedenden ötürü kimse ile alay etmedimayrı dünya insanıyız canım.
sözün bittiği yerdeyim.
ayakkabılardan hangisini istersen onu alır giyersin madem![]()
her yerde var canım bunlar.
havuç pantolon isimleri.
netten alacaksan trendyola çok sık gelir kendileri.
onun dışında koton,zara,lcw vb her yerde bulursun
teşekkürler kontes doğru söylüyosun, zara da buldum bi benzerini. 79 lira. basenlerim dar da benim bunlarla biraz illizyon yapıcam.zara'daki şu:
Eki Görüntüle 174515