• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışverişte kararsızlık yaşayanlar, bu konuda fikir danışmak isteyenler..

$0002-2672175887428639_2_org_thumb.webp$0001-2672175887428639_1_org_thumb.webp

sevgili bayanlar
şu elbiseyi beğendim fiyatı da uygun geldi böyle pudramsı pembemsi hoşuma gitti alsam hangi renk ayakkabı ile olur acaba?
siyah olur zaten ama bir de pudrayla nasıl gider diye sormak istedim
sonracığıma çorap felan :71:
boyum 1.78 o yüzden çok topuklu söylemeyin :78::9:

bu sonu bekliyordum :))

2 ayakkabıda olmaz diyebilirsin ama
diğer cümle fazla geldi banada "kargo pantolonla topuklu giyersen herkes sana acayip acayip bakar ve giyinmesini bilmediğini düşünürler."
yani bu çok iddialı bir cümle olmuş
sen olsan bence sende alınırdın kontescim.

İyi akşamlar:3: Kızlar inanın gerek yok sinirlerinizi bozmaya küçük bir sebepden dolayı :24: Burdaki paylaşımlar benim için çok değerli hazır'da kilo vermişken size çok ihtiyacım olucak dolabımı yeniden değiştiricemde:24::24:

konteesss yorumlarını esiregeme bizdenn sakınnn :20::20: bn senin önerilirii fikirlerini beğeniyorum cnm...

Eki Görüntüle 174540 Eki Görüntüle 174541

sevgili bayanlar
şu elbiseyi beğendim fiyatı da uygun geldi böyle pudramsı pembemsi hoşuma gitti alsam hangi renk ayakkabı ile olur acaba?
siyah olur zaten ama bir de pudrayla nasıl gider diye sormak istedim
sonracığıma çorap felan :71:
boyum 1.78 o yüzden çok topuklu söylemeyin :78::9:

bende çok beğendim canım pudra ile de çok güzel olur bence:66:siyah ten çorape siyah ayakkabı ile güzel olur :66:

bu sonu bekliyordum :))

2 ayakkabıda olmaz diyebilirsin ama
diğer cümle fazla geldi banada "kargo pantolonla topuklu giyersen herkes sana acayip acayip bakar ve giyinmesini bilmediğini düşünürler."
yani bu çok iddialı bir cümle olmuş
sen olsan bence sende alınırdın kontescim.

hayır alınmazdım canım.
ne giydin bölümünde ojelere ve diğer bir sürü şeye çok fazla olumsuz eleştiri aldım zamanında.
hiç alınmadım,tarzım bu dedim.
spor bir pantolonun altına topuklu giymek , abiyenin altına spor ayakkabı giymek gibi garip bir şeydir.10 kişiye sorsan 9'u için bu böyledir.
kalan 1'e saygım sonsuz ama uyarmak için de elimden geleni yapardım,yaptım.
fazla dürüst olduysam kusura bakmayın ama kargo altına topuklu olan bir kombini diğer topiğe ekleseydi arkadaş,bana ek olarak bi sürü insandan daha duyacaktı o yorumu.

kontes ve cyprt sizi her yede kavga ederken görüyorum bence siz birbirinizle takılmayın :34:

cyprt sen sordun biz cevabımızı verdik sonra kontes e neden ben yakıştırıyorum falan dedin resim de koydun hatta :25:

beğendinizmi beğenmediniz mi diye sordun sonra neden beğenmediniz demeye getirdin off kafam karıştı:52:
canım kafanı yorma..

yani.................

bende çok beğendim canım pudra ile de çok güzel olur bence:66:siyah ten çorape siyah ayakkabı ile güzel olur :66:
pudrayla da güzel olur bnce. elbise de çok hoş cnm.

koccaman teşekkür ediyorum yorumlarınız için :71:

kontesin puantiyeli siyah çorabı vardı ona bayılmıştım ondan alsam olur mu altına ki :44:

kontess yetiş nerden aldın sen onu ki :69:

bir de tecrübesi olanlardan şöyle bir şey soracağım göğüs 88 bel 60 kalçam 90 xs alsam daha iyi olur gibi değil mi tam otursun üzerime istiyorum modelin omuzları geniş olmasına rağmen biraz bol olmuş gibi önü de açık eğilince her şey ortaya saçılmasın :9::78:

cryptic ayakkabilar hos belki ama bencede kargo pantolonun altina asla uymazlar...
o ayakkabilar güzel bir etegin altina giyildiginde daha da hos duracaklardir...

kontesin puantiyeli siyah çorabı vardı ona bayılmıştım ondan alsam olur mu altına ki :44:

bir de tecrübesi olanlardan şöyle bir şey soracağım göğüs 88 bel 60 kalçam 90 xs alsam daha iyi olur gibi değil mi tam otursun üzerime istiyorum modelin omuzları geniş olmasına rağmen biraz bol olmuş gibi önü de açık eğilince her şey ortaya saçılmasın :9::78:

bnce xs alma kalıbı dar duruyo elbisenin. s al derim. alt kısmı dar gelebilir. kaç kilosun cnm?

Son düzenleme:

inanır mısın tam aklımdan geçti o çorabım,çok yakışır bu elbiseye dedim ama hep de kendi şeyini söylüyo diye düşünülür mü ki diye çekindim:69:
pentiden canım o.
ben koyu bir penticiyim:90:
ayakkabı olarak pudra rengi de siyah da olur.
ama çok topuklu giyme bence,elbiseye ağır kaçabilir ki boyunun da maşallahı varmış:nazar::90:
mini topuklu babetler veya düz taban babetler olabilir:86:

inanır mısın tam aklımdan geçti o çorabım,çok yakışır bu elbiseye dedim ama hep de kendi şeyini söylüyo diye düşünülür mü ki diye çekindim:69:
pentiden canım o.
ama çok topuklu giyme bence,elbiseye ağır kaçabilir ki boyunun da maşallahı varmış:nazar::90:

bnde bayılıyorum o puantiyeli çoraba.:69: en kısa zamnada edineceğim pentiden:49:

pentiden canım o.

aklından geçeni okumuşum desene :9: inanırım çünkü ben de onu diyeceğini düşündüm tam yazarken :60:
yok yahu çekinme şahsen senin giyim tarzını çok beğeniyorum :34:
zaten topuklu giymem çok bunalıma sokuyorum insanları :78:

$2011_uzun_elbise8.webp
Kızlaarrr biliyorum sürekli elbise gösteriyorum ama napiyim yıllardır kilolarımdan dolayı giyemedim:17::17: Şimdi beğendiğim elbiseleri almak istiyorum:66::66::66::66: Ama sizin fikriniz benim için çok önemli nasıl sizce:97::97::97:

Back
X