- 20 Mayıs 2008
- 4.879
- 79
- 163
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımm. boyun çok uzunmuş cnm maşallah. mankenle aynı. beden ölçülerinizde aynı hemen hemen. mankende s giymiş bnce riske girme s al canım. küçük gelirse uğraşmayasın die.:26:
Eki Görüntüle 174555
Kızlaarrr biliyorum sürekli elbise gösteriyorum ama napiyim yıllardır kilolarımdan dolayı giyemedimŞimdi beğendiğim elbiseleri almak istiyorum
Ama sizin fikriniz benim için çok önemli nasıl sizce:97::97::97:
Evet canım haklısın yarın alışverişe çıkınca dikkat ederimLiva kumasi önemli, böyle resimde güzel ama genellikle penye gibi oluyorlar bu tip elbiseler...
Eki Görüntüle 174555
Kızlaarrr biliyorum sürekli elbise gösteriyorum ama napiyim yıllardır kilolarımdan dolayı giyemedimŞimdi beğendiğim elbiseleri almak istiyorum
Ama sizin fikriniz benim için çok önemli nasıl sizce:97::97::97:
düşündüm taşındım ölçtüm biçtim xs daha iyi gibi geldi yakından inciğine cıncığına baktım modelin belinde potluk var üstüme tam oturunca daha bir seviyorum benbir de modelle ölçülerimiz aynı gibi ama model benden daha iri yahu nasıl oluyor anlamıyorum da
küçük gelirse de artık birilerini sevindiririm
çok sağol tatlım![]()
elbise hoş ama göğüs kısmı riskli biraz sanki. ama güzel elbise. uzun elbise almak istiosun sanırım. :26:
kemerini çok beğendim ben
elbise de hoş ama ben straplez sevemiyorum nedense :44:
bir önceki elbise daha hoştu![]()
kargo pantolon ve bu ayakkabılar
kontes dönmeni bekliyorum sabırsızlıkla![]()
ay 2 saattir bende pembe dolabı arıyorum bulamadım
buraya ekleme, konunun içeriğine uymuyor canım
biz oraya geliriz :81:
![]()
açıkcası bu görüntü benim çok hoşuma gidiyor, ama bu kargo pantolon skinny kargo pantolon,
ve topukluyla güzel olmuş ama platform topuklular veya military tarzı topukluluar hoş olur.
o iki ayakkabı çok klasik, ve bol kargo ile olmaz tabiki.
tartışma çıkmış galiba ama tartışmaya ne gerek var durum bundan ibaret![]()
![]()
kızlar daha önce pembe dolaba eklemiştim, ama hala karar veremedim. alsam mı almasam mı?
kargoyla beraber 65 tl falan tutuyor..
![]()
kızlar daha önce pembe dolaba eklemiştim, ama hala karar veremedim. alsam mı almasam mı?
kargoyla beraber 65 tl falan tutuyor..