• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışverişte kararsızlık yaşayanlar, bu konuda fikir danışmak isteyenler..

maskulensiklikyo1faqumln.jpg

kızlar daha önce pembe dolaba eklemiştim, ama hala karar veremedim. alsam mı almasam mı?
kargoyla beraber 65 tl falan tutuyor..

bu ayakkabılardan bir çok yerde var, bugün pazarda da gordum aynısını fiyatı kırklı bir şeydi sanırım, bence biraz araştır daha ucuza bulabilirsin belki daha guzel renkleri de var, model guzel ama benim hoşuma gidiyor :34:

evet arkadaş reklşam yapıyo sanırım, ama biz yer miyiz bunu yemeyizzz:27:
saolun kızlar fikirler için:71:

acil yardima ihtiyacim var..
yarin bir tanidigimizin dügünü var ... ben hafif parlak siyah bir skinny ile bu tunigi giyinmek istiyorum..

bu tunigin yanindaki ayakkabilarmi olsun
$img0324horzva1nt4ylx[1].webp

yoksa bu resimdeki ayakkabilarimi alayim karar veremedim..
ayakkabinin tek gözüme batan yeri bagciklari offffsssss 2 günden beri ayakkabi ariyorum
$IMG_1563.webp
$IMG_1561.webp

yardimci olursaniz sevinirim kizlar

Son düzenleme:
acil yardima ihtiyacim var..
yarin bir tanidigimizin dügünü var ... ben hafif parlak siyah bir skinny ile bu tunigi giyinmek istiyorum..

bu tunigin yanindaki ayakkabilarmi olsun
Eki Görüntüle 178001

yoksa bu resimdeki ayakkabilarimi alayim karar veremedim..
ayakkabinin tek gözüme batan yeri bagciklari offffsssss 2 günden beri ayakkabi ariyorum
Eki Görüntüle 178002
Eki Görüntüle 178000

yardimci olursaniz sevinirim kizlar

bence bu tunikle o parlak ayakkabılar uymaz:50:
2. daha çok yaşıkır canım:69:

bence bu tunikle o parlak ayakkabılar uymaz:50:
2. daha çok yaşıkır canım:69:

ilk ayakkabilar parlak degiller canim Isiktan öyle cikmis , ayrica tunik hafif parlak bir kumastan nasil desem ipeksi oda malesef iSIktan belli olmamis.. ayrica ilk resimdeki ayakkabinin topuguda malesef tam cikmamis

Cnm bence kendi ayakkabılarında gayet şık..içine sinmediyse diğerleri evdekilerde hoş olur :15:

birde bunlar var rengi tam tunigime uyuyor ama sadece tunigime uyar :1:
fiyat asagi yukari hepsi ayni..

.$IMG_1564.webp$IMG_1568.webp

selayhus,bence son eklediğiniz ayakkabı gayet uygun olur.
eğer gri tonlarını çok kullanıyorsanız(:69:) başka kombinlerle de kendisini değerlendirebilirsiniz:31:
kendi ayakkabınız ile de uyar ama tabi topuğu daha yüksek olan bir ayakkabı daha kibar duracaktır.
alayım mı diye sorduğunuz ayakkabıyı da beğendim fakat bağcık konusunda size katılıyorum,kaba kaçmış o bağcık:71:

selayhus,bence son eklediğiniz ayakkabı gayet uygun olur.
eğer gri tonlarını çok kullanıyorsanız(:69:) başka kombinlerle de kendisini değerlendirebilirsiniz:31:
kendi ayakkabınız ile de uyar ama tabi topuğu daha yüksek olan bir ayakkabı daha kibar duracaktır.
alayım mı diye sorduğunuz ayakkabıyı da beğendim fakat bağcık konusunda size katılıyorum,kaba kaçmış o bağcık:71:

sevgili busejann..
evet grileri cok giyinirim ama normalde topuklu ayakkabilari giyinemiyorum..
yani sadece dügünlük bayramlik bir ayakkabi olacak..
diger siyah olan cok hosuma gitti dedigim gibi bagcigi sorun ettim
bu son eklediklerim hosuma gitti o serit yeri lastikten ve benim ayaklarim biraz zayif oldugu icin bol duruyor birazcik..

ilk ayakkabida ise tamamiyle kararsiz kaldim...
evet alayimmi diye soruyorum tabikide :1:
yarin gidip alacagim aksama dügün var
mesela son ekledigimi demin gittim denedim geldim o derece telastayim yani :32::32:

sevgili busejann..
evet grileri cok giyinirim ama normalde topuklu ayakkabilari giyinemiyorum..
yani sadece dügünlük bayramlik bir ayakkabi olacak..
diger siyah olan cok hosuma gitti dedigim gibi bagcigi sorun ettim
bu son eklediklerim hosuma gitti o serit yeri lastikten ve benim ayaklarim biraz zayif oldugu icin bol duruyor birazcik..

ilk ayakkabida ise tamamiyle kararsiz kaldim...
evet alayimmi diye soruyorum tabikide :1:
yarin gidip alacagim aksama dügün var
mesela son ekledigimi demin gittim denedim geldim o derece telastayim yani :32::32:

günlük kullanamıosan tekrar masrafa girme cnm. kendi ayakkabıların da çok hoş bnce:34:

benbantlıyı şimdi gördüm ilkinide al bu bantlıyıda al ay ikiside süper tuniğine uyuyorsa bu bantlı bantlıyı al o zaman canımmmmmm

selayhus bende en cok son ekledigini begendim, seninde icine sindiyse ol onu bence.. :34:

bayanlar!!
yine ve yine trendyol bir elbise beğendim sizin de fikirlerinizi almak istiyorum n:78:
bu sene özellikle ekru krem beyaz tonlarında dantelli elbiseler çok moda diye biliyorum kırmızı papilerim ve clutchmla kombinlemeyi planlıyorum :69:
başka önereceğiniz kombinlere de sonuna kadar açığımmm :71:
$0001-2772188264468391_1_org_thumb.webp$0002-2772188264468391_2_org_thumb.webp

Back
X