müsade senin canımgeçen bakacaktım senin bloğa ama giremedim:26:
sağol tatlım..

konuyu dağıtmayalım tıp tıpp :78:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
müsade senin canımgeçen bakacaktım senin bloğa ama giremedim:26:
![]()
kızlar bana yardımcı olun.
bu sene bu model elbiseleri çok görmeye başladım .çokta beğeniyorum.
ben kapalıyım ve tunik olarak kullanacağım.hiç denemek nasip olmadı.acaba böyle belden lastikli kullanana oldumu aranızda nasıl durur üstte merak ediyorum....
böyle lastikli elbisem var mı hatırlamıyorum:26: ama bu tarz elbiseler beline kemer takılarak kullanılıyor daha çok,lastik kısmını kamufle edersen daha hoş durur canım
altına da kahve kumaş bir pantolon oh mis![]()
elbise olanları değil de biraz daha kısa olanları belinde kemerle; taba, kahve felan kullanırsan çok şık oluyor. üzerine hırka alabilirsin. altına pantalon nasıl bir şey tercih ediyorsan, kot da olur![]()
Bebegim bu tunik degil dedigin gibi elbise ... Buda elbise olarak cok hos .. O parayi veririm diyormusun bilmiyorum :))
Bu sapkanin aynisindan barbitomuunda var biliyormusun![]()
![]()
vitrinde gördüğüm kot elbise tahmin ettiğim gibi mavi jeans'in miş.taksitli fiyatı 80 tl
içerde görevli tepemde durduğundanutanıp foto çekemedim
vitrindekini çektim
net değil ama yine de belli diye düşünüyorum.
etek ucunda demirden bi marka adı şeysi var, göğüs arası fırfırlı, kolları düşük omuzmuş. şeritli kollardan kendisi.
eteği nettekiler gibi tunik tarzı değil,normal etek.
bir de volanlı şapka baktım
ben sert bir kumaştan düşünüyordum ama öyle yoktu,hasır vardı.
volanı çok dalgalı değil ve daha kısa.
fiyonk'una bittim ama almama sebep olur mu emin değilim.
tatile giderken bavula koyamıyorum hasır şapkaları,ezilir diye.
kafamda taşıyorum
bu da yolculukta takılacak tarz bi şapka değil:90:
bilemedim...
fiyatı 20 tl
![]()
canım bu kot elbisenin rengi çok soluk geldi bana, o fiyata çok daha güzellerini bulacağına eminim ben senin, acele etme derim..şapka çok cici tatil yerinde takılır rahat rahat gezerken..
kızlar çilekten clinique supermoisture alsam mı ? tecrübeli olan var mı ..
bu renkli nemlendirici sanırım değil mi ? fiyatı 48,5 tl çilekte, gerçek fiyatını bilmiyorum..
kontesscim bncede alma mavi deki elbiseyisenin eklediklerinden ilkni beendim..
kontes canim ilk fotolardaki tunikler daha güzeller bence, digeri elbise ve hic hosuma gitmedi..
sapka icin bence acele etme daha güzel modeller bulabilirmisin...![]()