Alışverişte kararsızlık yaşayanlar, bu konuda fikir danışmak isteyenler..

evet siyahı ben de çok beğenmiştim çok kibar hatta geçen gün burdan biri almıştı sanırım aynısını..
diğerleri de hem spor hem topuklu olduğu için hoşuma gitti ama haklısınız beyaz topuklu kullanmak çok zor olsa gerek..

kızlar bunlardan hangısı daha guzel
6266nar2ieoyqf1w6x.jpg
[/url][/IMG]

6266vizon2c1yi3rhb7z.jpg
[/url][/IMG]

kızlar çilekten clinique supermoisture alsam mı ? tecrübeli olan var mı ..
bu renkli nemlendirici sanırım değil mi ? fiyatı 48,5 tl çilekte, gerçek fiyatını bilmiyorum..
bana cilek deme lütfen :)))yurt disinda yasadigim icin cilegin buraya kargosu tamamiyle iskenceye dönüsüyor :1: 1 ayda anca geliyor siparisim...
clinique nin ürünleri güzel oluyor ama onu hic dememedim
siyah olan sade güzel cok kullanisli olur...
digerlerinde ise lacivert olan kullanisli olur diye düsünüyorum canim

kızlar bunlardan hangısı daha guzel
6266nar2ieoyqf1w6x.jpg
[/url][/IMG]

6266vizon2c1yi3rhb7z.jpg
[/url][/IMG]

ezgim ben ikinciyi daha cok begendim digerini asiri canli geldi bana :).. ama sende vazgecmisin zaten..

kizlar haziranda kuzenimin dügünü var, cok abartili abiye elbiseler hosuma gitmiyor...
bunlar nasil sizce? :26:

$O2S134_519.webp

$Q23164_256.webp

kızlar sağolun tam bunları almaya niyetliydim ki başka ayakkabılar da gördüm..

kot ve apartman topuk 57 tl, üstekinin topuğu 9 punto,alttakinin 5 punto imiş..kaba durur mu acaba ?
$limangoayak.1.webp
$limangoayak2.webp
keşke şu üstekinin topuğu daha kısa olaymış ya böyle çok kaba sanki..sırf topuk görünüyor :((
bu saat nasıl sizce ?

$SAATKUCUK1.webp $SAAT1.webp

bu bluzu da çok hoşuma gitti sizce bazen 36 bazen 38 giyen biri olarak bunun kaç bedenini almalıyım ? kontes sen bu konuda baya tecrübelisin sanırım..mankenin üstündeki 38miş ama bence 36 gibi duruyor..

bluzun fotosunu sonra ekliycem sayfa açılmadı..

Son düzenleme:
laciverti beğendim :89:nerden baktın cnm bu ayakkabılara

limangodan baktım canım..

kızlar ya siz bu alışveriş sitelerinden fotoları nasıl buraya ekliyorsunuz ben prntscreenle kopyalayıp painte atıp ancak o şekilde pcme yükleyip buraya ekleyebiliyorum daha kolay bir yöntemi var mı ,o sitelerde sağ tık ile kopyala olmuyor :(

kizlar haziranda kuzenimin dügünü var, cok abartili abiye elbiseler hosuma gitmiyor...
bunlar nasil sizce? :26:

Eki Görüntüle 183014

Eki Görüntüle 183015

moru beğendim diğerinin rengi çok cansız geldi gözüme :7:
alttakinin moru ,kırmızısı,fuşyası,mavisi falan çok daha güzel olur canlı renkleri seviyorsan..
hem yazın giyiceksin madem şöyle cıvıl cıvıl bir renk olsun bence ama sen bilirsin canım tercih meselesi sonuçta..

Son düzenleme:
ilki daha hoşuma gitti sanırım:26:

bende öyle saniyorum ama iste karar vermek zor... :78:

moru beğendim diğerinin rengi çok cansız geldi gözüme :7:
alttakinin moru ,kırmızısı,fuşyası,mavisi falan çok daha güzel olur canlı renkleri seviyorsan..
hem yazın giyiceksin madem şöyle cıvıl cıvıl bir renk olsun bence ama sen bilirsin canım tercih meselesi sonuçta..

bende daha civil civil bir seyler istiyorum aslinda ama bakalim, türkiyede olsam istedigimi bulurum ama burada bulmak cok zor...

kızlar sağolun tam bunları almaya niyetliydim ki başka ayakkabılar da gördüm..

kot ve apartman topuk 57 tl, üstekinin topuğu 9 punto,alttakinin 5 punto imiş..kaba durur mu acaba ?
Eki Görüntüle 183122
Eki Görüntüle 183123
keşke şu üstekinin topuğu daha kısa olaymış ya böyle çok kaba sanki..sırf topuk görünüyor :((
bu saat nasıl sizce ?

Eki Görüntüle 183119 Eki Görüntüle 183120

bu bluzu da çok hoşuma gitti sizce bazen 36 bazen 38 giyen biri olarak bunun kaç bedenini almalıyım ? kontes sen bu konuda baya tecrübelisin sanırım..mankenin üstündeki 38miş ama bence 36 gibi duruyor..

bluzun fotosunu sonra ekliycem sayfa açılmadı..
ay mesajını yeni gördüm canım pardonn
hani bluz??

saat ne kadarmış?
ben pek beğenmedim:26: şahsen sade saatleri tercih ediyorum ben,o yüzden sevemedim bunu ama senin zevkine uygunsa al canım
beyaz yazın çok güzel oluyor

ay mesajını yeni gördüm canım pardonn
hani bluz??

saat ne kadarmış?
ben pek beğenmedim:26: şahsen sade saatleri tercih ediyorum ben,o yüzden sevemedim bunu ama senin zevkine uygunsa al canım
beyaz yazın çok güzel oluyor

uygun fiyatı saatin de yakından görmeden karar vermek çok zor ya :( 80 tlden 36 tlye düşmüş, çok mu abartı süslü diye düşünüyorum..

bluz da burda kol kesimi hoşuma gitti yoksa renk olarak pek cazip değül:

$bluzlimangofocus.webp
bu bluz 38 bedenmiş sizce olabilir mi ya, bence 36 duruyor..

Son düzenleme:
uygun fiyatı saatin de yakından görmeden karar vermek çok zor ya :( 80 tlden 36 tlye düşmüş, çok mu abartı süslü diye düşünüyorum..

bluz da burda kol kesimi hoşuma gitti yoksa renk olarak pek cazip değül:

Eki Görüntüle 183934
bu bluz 38 bedenmiş sizce olabilir mi ya, bence 36 duruyor..

göğüs kısmı tamamen lastikli görünüyor
o yüzden sana 36 gibi gelebilir canım

saat bence fazla abartılı ama dediğim gibi bu benim kişisel zevkimden kaynaklı:26:ben sade severim saati.hatta çoğu saatimde rakamlar bile yazmaz:86:

Back
X