Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
hayırlı olsun kontess, nasıl kombinlediğini de görürüz inş :)))
mavi elbisede güzelmis, umarim begenirsin geldiginde..![]()
inş canım
olmazsa geri yollarım:86:
canım ben bluzunu beğendim ,yandan lastikli kısmı için birşey diyemiycem üzerinde görmeden..güle güle kullan..tayt falan giyiyor isen ,taytla çok güzel olur..
güle güle kullan canım sen deçok merak ediyorum inşallah aldıklarımız üzerimize cuk oturur güzelcene..kuzucum şu geri iade işlemini bana özelden detaylı yazabilir misin..lazım olursa şimdiden öğrenim de gelince hemen geri gönderirim..
taytla denedim canim ama biraz kisa oluyor egilince felan assagi cekmek zorunda kaliyorum o yuzden beyaz pantolonla giydim tskler yorumun icin
kkontes gule gule giy bende kombini sabirsizlikla bekliyorumm![]()
kontesss trendde kargo bedava mı. hemen bakıyim. belki bnde alırım bişe. eklediklerinden en çok mavi elbiseyi beendim. doğru seçim diorum
sepet olayında da koptum
![]()
bence de mavi elbise:13: sepet olayı tam benlik olmuş![]()
bide şöle bişey beendim. kontess sanki sen almıştın böyle bişey. yanlış mı hatırlıorum:26:
aslında kot tayt beenmiştm. ama bedeni tükenmiş. nasıl szicce?
Eki Görüntüle 187414
doğru hatırlıyorsun
batik butiğinden almıştım
süetti
40 bedendi
dizimde kaldı
geri yolladım aynı günü
hadi ya. bu playmax butiğinde. ama süet dememiş. yüzde yüz pamuk dio. tam da almak üzereydim. kararsız kaldım şimdi acaba aynısı mı:26: bnde 38 mi alsam 40 mı alsam die düşünüodum![]()
aynısı olmadığı kesin
benimki yandan fermuarlı daha bi pantolonumsuydu
bu esneyebilir belki pamuk olduğundan
bilemedim
demem o ki : bu konuda akıl verebilecek konumda olsam kendime verirdim :86:benzer bi üründe gafil avlandım