• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışverişte kararsızlık yaşayanlar, bu konuda fikir danışmak isteyenler..

kontess hatuncum elbisen çok hoş hayırlı olsun :71:

kızlar kızlaaar yine yardımınıza ihtiyacım var iki elbise arasında kaldım sizce hangisi???

$2968208760529707_1_org_zoom.webp$2968208737529638_2_org_zoom.webp$2968208760529707_2_org_zoom.webp$2968208737529638_1_org_zoom.webp

bn mavi olanını daha çok beendim. dieride hoş ama. bunlar hangii siteden cnm?

ilkinin boyunda bi elbisem var,boyumu çok kısa gösteriyor :50:
diğerinin de popo kısmı torba gibi durmuş:26:

evet kargo ücretini biliyorum da ücretsiz olduğu günler mi oluyor? yani düzenli olarak belirli günlerde.. :26:

ilkinin boyunda bi elbisem var,boyumu çok kısa gösteriyor :50:
diğerinin de popo kısmı torba gibi durmuş:26:

boyumu kısa gösterse de olur yahu o sorun değil :44:
maviliyi daha çok beğendim ben de. arkasına bakıp duruyorum iki saattir kalçalarım öyle büyük değil nasıl olur bilemedim bir de kumaşı sert gibi geldi ama modeli çok hoş ben bağrı kapalı giyemediğim için :78:

boyumu kısa gösterse de olur yahu o sorun değil :44:
maviliyi daha çok beğendim ben de. arkasına bakıp duruyorum iki saattir kalçalarım öyle büyük değil nasıl olur bilemedim bir de kumaşı sert gibi geldi ama modeli çok hoş ben bağrı kapalı giyemediğim için :78:

ahahah izmirli olduğun nerden de belli :60:

yakası sırtı hoş evet ama dediğin gibi sert bence de kumaş
yani öyle görünüyor
kalıp gibi durmuş baksana hırt hırt

ahahah izmirli olduğun nerden de belli :60:

yakası sırtı hoş evet ama dediğin gibi sert bence de kumaş
yani öyle görünüyor
kalıp gibi durmuş baksana hırt hırt

:9::9::9:
evet öyle görünüyor işte ya üstümde güzel durursa almazsam biterse gece rüyalarıma felan girerse kombini bile tamamladım kafamda off şöyle bir dokunsam baksam :9::9::9:
%100 pamuk diyor tamam da arkadaşım %100 pamuk olan bir sürü kumaş türü var tee allahım :43:

Son düzenleme:
:9::9::9:
evet öyle görünüyor işte ya üstümde güzel durursa almazsam biterse gece rüyalarıma felan girerse kombini bile tamamladım kafamda off şöyle bir dokunsam baksam :9::9::9:
%100 pamuk diyor tamam da arkadasın %100 pmauk olan bir sürü kumaş türü var tee allahım :43:

o zaman sen ne yap bak
al ikisini de
evde dene
içine sinmezse geri yollar paranı alırsın:34:
hem aklın kalmaz hem de kumaşından emin olursun

koca sitede hiç bi şey beğenemedim valla
kargo beleş ya ondan herhalde :60:
bi şu güzel geldi ama almaya üşeniyorum :60:
o yüzden boşverdim

bi gariplik var di mi doğru diyorsun
ay bi sürü kıyafetim duruyor etiketiyle ,fenalık geldi zaten artık almak istemiyorum:47:

Back
X