• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışverişte kararsızlık yaşayanlar, bu konuda fikir danışmak isteyenler..

kızlar pudra rengi ayakkabı almak istiyorum ama kararsızım daha pudra rengi bişey almadım kendime pudra renginden baska neyle ve nsaıl kombinleyebilirim dün alcaktım siyah aldım şimdide aklımda kaldılar:26:

kızlar pudra rengi ayakkabı almak istiyorum ama kararsızım daha pudra rengi bişey almadım kendime pudra renginden baska neyle ve nsaıl kombinleyebilirim dün alcaktım siyah aldım şimdide aklımda kaldılar:26:

kotlarla ve beyaz, pembe tonlarındaki bluzlarla hoş durur canım, diğer kombinleri bilemedim..benim bir de çantayla ayakkabı aynı renk olmalı diye bir takıntım var malesef bu huyumdan kurtulamıyorum, pudra rengi ayakkabı alırsam bir de o renk çanta almam farz olucak :31:

kızlar nolur yardım edın esımın abısı evlenıyor tulum begendım
altına guzel bı ayyakabı ve canyatla cokmu spor olur yandan dagınık topuz dusunuyorum sacımıda gögslerım sıs elbısede cok iğrıltı gelıoyolar bana:43:

kotlarla ve beyaz, pembe tonlarındaki bluzlarla hoş durur canım, diğer kombinleri bilemedim..benim bir de çantayla ayakkabı aynı renk olmalı diye bir takıntım var malesef bu huyumdan kurtulamıyorum, pudra rengi ayakkabı alırsam bir de o renk çanta almam farz olucak :31:

evet cnm bende seviyorum çantayla ayakkabıyı uydurmayı ayakkabıyı alırsam çantada alıcam zaten tesekkür ederim cnm:16:

kızlar nolur yardım edın esımın abısı evlenıyor tulum begendım
altına guzel bı ayyakabı ve canyatla cokmu spor olur yandan dagınık topuz dusunuyorum sacımıda gögslerım sıs elbısede cok iğrıltı gelıoyolar bana:43:

bu sene tulumlar çok moda çokta güzeller var ama çok bol olanlar var onlardan alma üzerine oturanlar var onlar çok güzel duruyo fiziği çok güzel gösteriyo ve tabiki straptez olsun giyebiliyosan giymiyosanda bebe kollu kısacık oluyoya öyle bolero olabilir topuklu ayakkabı olsun çantan portföy olabilir ve saçlarını bence topuz yaptırma uzunsa dümdüz bi fön çok güzel olur düz fön istemezsen maşa yaptır önler düz olabilir toplatma bence gece makyajınlada tamamlarsın çok şık olursun en yakınınızın düğünü bence çok şık olmaya bak cnm gözümde canlandırdımda süper olur:65::65::65:

kılomuz aynı:66:
çok teskkur ederım yorumun ıcın ben sıyah ve sıyahlı leoparlı bı ayakkabı dolgu topuk ve portföy dedıgın dusundum sacım omuzumda cok uzun degıl:59:
cıt cıt kıralarım bulabılırsem:69::71::71::71:

kılomuz aynı:66:
çok teskkur ederım yorumun ıcın ben sıyah ve sıyahlı leoparlı bı ayakkabı dolgu topuk ve portföy dedıgın dusundum sacım omuzumda cok uzun degıl:59:
cıt cıt kıralarım bulabılırsem:69::71::71::71:

evettt leopar ayakkabı çok şık durur bayılıyorum leopalı ayakkabıya siyahta güzel olur çok sadeyse üzerine uyumlu kolyeyle tamamlarsın cnm kilomuz aynımı ben en son tartıldığımda 70 kiloydum 20 gün oldu bidaha tartılmadım... rejim yapıyorum cnm..haaa saçalrına evet çıtçıt olabilir ama çokta kısa değilmiş hafif su dalgası yaptırabilirsin

Son düzenleme:
kızlar biliyorum forum konusuyla alakalı değil ama bu kilo çizelgesini nasıl kopyalayacağımı bulamıyorum bir türlü yardımcı olurmusunuz bana :77:

Koyu rengini almayı düsünüyorum. 60 tl nasıl sizce kızlar?

Son düzenleme:
Çalışmıyorum canım fiyatı banada biraz fazla geldi:26:
Burda tayt gibi duruyor..

tayt kot gibi bende lcw den aldım dün 20 tl ye:9:öğrenci bütçesi işte kumaşı benziyo ama ona deseni de aynı olsaydı keşke:39::98:

Lcwde hiç görmedim bu tarz iyi bakamamısım demek :)

çok pahalı:50:
trendyolda çok dha uygunu vardı geçenlerde:26:

Trendyoldan alma imkanım olsa keske neler almazdım ki :)
Pahalı dimi:31::31: Heran vazgeçebilirim

Back
X