• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışverişte kararsızlık yaşayanlar, bu konuda fikir danışmak isteyenler..

Koyu rengini almayı düsünüyorum. 60 tl nasıl sizce kızlar?

benimde sIK giyindigim lacivert bir skinnyim var bende 60 tl ye almistim onu, bu acik renk oldugu icin cok hosuma gitmedi, koyu rengi nasil lacivertmi ??? eger cok hosuna gittiyse cok kombinleme sansin olacaksa bir kere verirdim 60 tl yi :))
ama arkadaslarin dediginede katiliyorum canim, diger skinnylerimi 25 tlye falan aldim bende..imkanin varsa bershka ve vero modaya veya only ye bak derim birde...

keşke ben de sizin kadar zayıf olsam da bunlardan giyebilsem kızlar, siz 36 beden misiniz ?
ben 38 im ama kendime hiç yakıştıramıyorum :(

Son düzenleme:
keşke ben de sizin kadar zayıf olsam da bunlardan giyebilsem kızlar, siz 36 beden misiniz ?
ben 38 im ama kendime hiç yakıştıramıyorum :(

Sen hic resim eklemedinmi canim ben senin fizigi hatirkayamadim , ama 38 bedendede cok guzel olacagini dusunuyorum ... Belki aliskanlikla alakalidir , ben 36 bedenim ama bacaklarim cok ince bana ilk basta cok tuhaf geliyorlardi skinny kotlar , simdi vazgecilmezim oldular .. Dene bence sende:4:

ben zayıfım ama basenlerim değil :60: taşıyorlar her yerden:60: hiç boy fotosu eklemedim , üst bacaklarım ve basenim geniş, boy da kısa olsunca kötü duruyor..kendime tayt, skinny hiç yakıştıramıyorum..ama azimliyim hırslıyım eliptik bisiklet aldım zayıflıycam inşallah :(

kesinlikle çok pahalı ve kısa bi süre sonra her yerde görebileceğin bir ürün bence.
az daha bekle derim:31:

Tesekkür ederim kontes yorumların icin.
Annem ablamda pahalı buldular:1:

benimde sIK giyindigim lacivert bir skinnyim var bende 60 tl ye almistim onu, bu acik renk oldugu icin cok hosuma gitmedi, koyu rengi nasil lacivertmi ??? eger cok hosuna gittiyse cok kombinleme sansin olacaksa bir kere verirdim 60 tl yi :))
ama arkadaslarin dediginede katiliyorum canim, diger skinnylerimi 25 tlye falan aldim bende..imkanin varsa bershka ve vero modaya veya only ye bak derim birde...

Evet bu acık renk benimde hosuma gitmedi zaten
Magazada bunu hiç görmemiştim magazanın sitesinde gördüm
Benim baktıgım lacivert dügmeleri altın sarısı ve boyu tam geldi böyle kısa degildi.
Çok hosuma gitti ama herkez cok pahalı diyor :)
Yarın bir kez daha deneyip karar vericem artık.
Yorum icin cok cok sagoll:69:

bence de pahalı ama beğendim..

Saol yorum icinn canım..Pahalılık konusunda herkez hemfikir :)

mrb kızlar. geçenlerde park bravo da tulum denedim. denediğim tulum aşağıdakinin kum rengiydi. güzel oldu baya beendim. ancak fiyatı 230 tl di. çok pahalı geldi. dier mağazalardaki tulumlar çok dekolte sırtı filan çok açık. bu baya kapalıydı o yüzden hoşuma gitti. bunun gibi daha kapalı tulum herhangi bi mağazada gören bilen var mı?

$tulum_0001_b.webp

230 bi tuluma verilirmiii :52: ben bu tarz şeyleri çok fazla giyemem o yüzden çok parada vermem :36: bershkada kot tulum şeklinde var çok tatlı ama straplez giyersen 60 milyondu snrm canm :69:

60 milyona bi skinny sormuş biri adını unuttm :78: evet 20-25 milyona bile bir sürü skinny bulabilirsin ama kumaşı kaliteside önemli ben 60a almazdm onu :9: ama içinde kalmasın çok begendiysen al canm koyu rengi dha güzeldir eminim :71:

230 bi tuluma verilirmiii :52: ben bu tarz şeyleri çok fazla giyemem o yüzden çok parada vermem :36: bershkada kot tulum şeklinde var çok tatlı ama straplez giyersen 60 milyondu snrm canm :69:

60 milyona bi skinny sormuş biri adını unuttm :78: evet 20-25 milyona bile bir sürü skinny bulabilirsin ama kumaşı kaliteside önemli ben 60a almazdm onu :9: ama içinde kalmasın çok begendiysen al canm koyu rengi dha güzeldir eminim :71:

bncede verilmez. park bravo aşırı pahalı ztn. kot tulumlar pek hoşuma gitmio cnm:50:

:9::9::9:kaldırmasa da giyiyorum:9::9::9::9:
bıktım ama bende basenlerden bende yaa:57::57::57::57:
yazın 3 ay boyunca durmadan bacak hareketleri yapcam belki yok olur:97::97::97:

bnde aynı dertten muzdaribim. bu hareketler cidden işe yarar mı ya:59:
ilk defa basenlerim konusunda hırs yaptım, arkadaşım da gaza getirdi beni, o da diyette..
kızlar diyet yapıcak olan varsa beraber yapalım insan daha iyi gaza geliyor..haber verin bana topik açalım , spor+diyet yapıcak olanınız varsa, orda sohbet edelim bu konularda bol bol,gaza geliriz :)
mrb kızlar. geçenlerde park bravo da tulum denedim. denediğim tulum aşağıdakinin kum rengiydi. güzel oldu baya beendim. ancak fiyatı 230 tl di. çok pahalı geldi. dier mağazalardaki tulumlar çok dekolte sırtı filan çok açık. bu baya kapalıydı o yüzden hoşuma gitti. bunun gibi daha kapalı tulum herhangi bi mağazada gören bilen var mı?

Eki Görüntüle 194988

tulumu çok beğendim ama bana da çok pahalı geldi açıkcası..

ilk defa basenlerim konusunda hırs yaptım, arkadaşım da gaza getirdi beni, o da diyette..
kızlar diyet yapıcak olan varsa beraber yapalım insan daha iyi gaza geliyor..haber verin bana topik açalım , spor+diyet yapıcak olanınız varsa, orda sohbet edelim bu konularda bol bol,gaza geliriz :)

tulumu çok beğendim ama bana da çok pahalı geldi açıkcası..

canım bu konuda çok topik var
benim takıldığımın linkini özelden atıyorum sana:66:

Eki Görüntüle 194988

evet tulum çok hoşmuş canım
kişiye göre değişir ama bencede pahalı
birde şunlara bakabilirsin 100 ile 50 arasında fiyatları
oxxo dan online satışıda var
$OX-BLACEKTUL_1104_1_260x390.webp$OX-GOTUL_116_1_260x390.webp$OX-NOVBUZTUL_521_1_260x390.webp$OX-NOVBUZTUL_1049_1_260x390.webp$OX-NOVDANTUL_521_1_260x390.webp

Back
X