• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışverişte kararsızlık yaşayanlar, bu konuda fikir danışmak isteyenler..

markafoniden 10 tl çek gelmiş hesabıma,ne alakaysa
bugün de kargo ücretsizdi
ben bi ilgileneyim şu siteyle :1:

kırmızı hatunum doğru bi noktaya değindin bak,ağırsa sorun olur evet:31:
en iyisi onu da deneyip almak
başka alternatiflere yöneleyim ben
bende de 10tl çek var. bütün üyelere sanırım birde 17.05 son tarih. bugün alıcak bişi bulamadım doğru düzgün,bitirmişler. 6:30 da mağaza mı açılır yahu :S

bende de 10tl çek var. bütün üyelere sanırım birde 17.05 son tarih. bugün alıcak bişi bulamadım doğru düzgün,bitirmişler. 6:30 da mağaza mı açılır yahu :S

ben de bulamadım ama cinlik yaptım.
dün bi çanta almıştım,onu iptal ettim ve yeniden aldım
15 tl kara geçtim hehehehe:86::nazar:

kkontess; çok tatlıymış çok beğendim güle güle kullan:69:

bu nasıl sence, gerçek deriymiş.

$861-multi_01.webp

bnm saçaklı elbiseden de gelmiş. hemde 15 lira. bn 19 liraya almıştım. iikide geri yolladım:46::46:

kızlar şu eteğin siyahı nasıl sizce. siyah pek belli deildi o yüzden bu rengini ekledim.

$3044-vizon_01.webp

pelincim ben de bayılıyorum tulumlara senin de fiziğin hoş bence mükemmel olur altına şöyle topuklu bir ayakkabı ile :71:
bugün trendyolda vardı tulumlar, nar çiçeği rengi vardı bir tane aklımda kaldı ama haftasonu yine bir sürü alışveriş yaptım o yüzden kendimi zor tuttum :78:
diyeceğim o ki nerelerde bulursan bana da haber eder misin?? :78:

evt trenddeki tulumlar hoştu. sabah 10 gibi girdim hiç kalmamıştı.:50: tmm cnm bu hfta yine dolancam çarşıları görürsem eğer hbr ederim:34:

Back
X