• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışverişte kararsızlık yaşayanlar, bu konuda fikir danışmak isteyenler..

Anladım canım,neyse artık öğrendik nasıl olduğunu,her gün bakarım artık düzenli olarak napayım,

Gerçi her gün bakarsak bize para da dayanmaz ama napıcaz....
:1:

dayanmiyor zaten :) ama takip etmekte fayda var, bazen güzel firsatlar oluyor, cici cici seyler bulunuyor :)

bende bunlarda kararsiz kaldim ama fiyatlari cok uygunlar

Product Detail | H&M

etek Product Detail | H&M

Product Detail | H&M

herseyle giyinebilecegimi düsünüyorum fikirlerinize acigim kizlar

ilk papilerin aynisinin mavilerini siparis ettim ben de, siyahlari yoktu. ama cok güzeller siparis et bence. 2. olan etek de cok iyi o fiyata hele de. cok seyle de kombinlenir, zamanla SIKILSAN bile boyarsin siyaha, dolabindan cikmaz daha. 3. linkteki ayakkabilari cok sevmedim, yani kendimde göremiyecegim seyler yoksa dogru kombinlendiginde güzel dururlar. onu alma derim digerlerini al...

ilk papilerin aynisinin mavilerini siparis ettim ben de, siyahlari yoktu. ama cok güzeller siparis et bence. 2. olan etek de cok iyi o fiyata hele de. cok seyle de kombinlenir, zamanla SIKILSAN bile boyarsin siyaha, dolabindan cikmaz daha. 3. linkteki ayakkabilari cok sevmedim, yani kendimde göremiyecegim seyler yoksa dogru kombinlendiginde güzel dururlar. onu alma derim digerlerini al...

cok tesekkür ederim canim.. hepsini aldim onlara ek olarak sunlarida ekledim listeme :))
bu internet alisverisi beni bastan cikartiyor hehe :)))

Product Detail | H&M
Product Detail | H&M
Product Detail | H&M (sirf renk bulunsun diye fiyat süperdi cünkü :)))

bakalim insallah bunlarda iyi cikarlar.. ki$in aldigim cizmelerden cok memnunum grileride su anda indirimde haberin olsun seninde :66::66:

cok tesekkür ederim canim.. hepsini aldim onlara ek olarak sunlarida ekledim listeme :))
bu internet alisverisi beni bastan cikartiyor hehe :)))

Product Detail | H&M
Product Detail | H&M
Product Detail | H&M (sirf renk bulunsun diye fiyat süperdi cünkü :)))

bakalim insallah bunlarda iyi cikarlar.. ki$in aldigim cizmelerden cok memnunum grileride su anda indirimde haberin olsun seninde :66::66:

ama selaycim olmuyor beni simdi yine siparis vermeye tesvik ediyosun :20:

mercan rengi kazak da cok güzel. ceket de güzelmis, özellikle rengi herseyle kombinlenir. sandaletler de cici, ama ben önü acik cok fazla giymiyorum daha dogrusu havalar asiri sicak olmadikca kapali ayakkabi tercih ediyorum ayaklarim hemen yara oluyor yoksa :S

sunlardan mi bahsediyosun? : Product Detail | H&M

ama selaycim olmuyor beni simdi yine siparis vermeye tesvik ediyosun :20:

mercan rengi kazak da cok güzel. ceket de güzelmis, özellikle rengi herseyle kombinlenir. sandaletler de cici, ama ben önü acik cok fazla giymiyorum daha dogrusu havalar asiri sicak olmadikca kapali ayakkabi tercih ediyorum ayaklarim hemen yara oluyor yoksa :S

sunlardan mi bahsediyosun? : Product Detail | H&M

bu aralar hava cok sicak 2 ay giyiliyor iste ön kismi acik olanlar..

ama baskada almam artik , 2 türkiyeden 1 burdan almistim zaten yazlik acik bide bunlar geldi üstüne.. :))

evet evet onlardan bahsediyorum ben cok severek kullaniyorum hem taba rengi hemde siyahini almistim bu cizmelerin ...

valla ben tesvik etsemde etmesemde icinde var senin :1: :1:

bu aralar hava cok sicak 2 ay giyiliyor iste ön kismi acik olanlar..

ama baskada almam artik , 2 türkiyeden 1 burdan almistim zaten yazlik acik bide bunlar geldi üstüne.. :))

evet evet onlardan bahsediyorum ben cok severek kullaniyorum hem taba rengi hemde siyahini almistim bu cizmelerin ...

valla ben tesvik etsemde etmesemde icinde var senin :1: :1:

tabi giyene ne ala, ferah ferah g+zel oluyor. burasi hic sicak degil malesef 30 dereceyi bir gün gecti hava onun disinda yaz gelmedi bir türlü :s
Türkiyeden aldiklarinin sekilleri iyi, yani peeptoe gibi acik kismi. sandaletler gibi mahvetmiyorlar..

hmm cizmeler güzelmis. ama ben kislik ürünlerden uzak durmak istiyorum, hos yaz da gelmedi aldiklarimizi da giyemiyoruz ama :6:
suna da bayildim mesela http://www.3suisses.de/images/products/520/hb_55174.jpg

ama hele bi simdi giyebilecegim seyler gelsin diyorum ..

MC0150086869_1_org_zoom.jpg

sizce bu nasıl

bambinin ayakkabısı canım. 40 lira..

iyiymis :61:

Selaycim bu arada benim h&m siparislerim geldi. eksik geldi gerci. ve mavi ayakkabilardan yanlis numara göndermisler. aradim yeniden glnderecekler. cizgili elbise vardi, o da bi tuhaf durdu :s onu siparis etmisken elbisenin bir kücügnü de siparis ettim, yakasi felaketti...

Juno ayakkabilari aldinmi bilmiyorum renk olarak cokguzel ama sekli kenarlari falan tuhaf geldi gozume belki gercegi oyle degildir ... Hemen siyah bir elbiseyle hayal ettim , aldiysan gule gule kullan ...

Efsuncum elbiseni hatirlayamadim tam olarak .. Niye oyle yapmislarki , benimkilerde bugun cikmistur yola bakalim benim ayakkabilar olacakmi , 38 numara istedim , bazen 37 de oluyor .. Insallah iadeyle falan ugrasmam

Juno ayakkabilari aldinmi bilmiyorum renk olarak cokguzel ama sekli kenarlari falan tuhaf geldi gozume belki gercegi oyle degildir ... Hemen siyah bir elbiseyle hayal ettim , aldiysan gule gule kullan ...

Efsuncum elbiseni hatirlayamadim tam olarak .. Niye oyle yapmislarki , benimkilerde bugun cikmistur yola bakalim benim ayakkabilar olacakmi , 38 numara istedim , bazen 37 de oluyor .. Insallah iadeyle falan ugrasmam

alttaki cizgili elbise canim.

http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=222820&d=1310389286

renk durus süper ama yaka kismi o kadar torbaliyordu ki, hani tek omuz acik giyilecek yada carmen yaka olsa anlarim ama onda dikiste veya bedende bi sorun vardi...

ayakkabilari 39 göndermisler, oysa sipariste kocaman 38 yaziyordu :D

Iadeyle ugrasmayi bende sevmiyorum ama dünki gelenleri iade edicem kesinlikle. resimdeki son etek gelmedi bile, haber de gelmedi. ya kalmadi yada gönderilecek bakalim.

hiim, simdi gördüm , güle güle giyin canim...

benimde esyalarim bugun geldi ,masallah cok hizli davranmislar ama malesef hüsrana ugradim diyebilirim...
trenc hic hosuma gitmedi

mavi sandaletler topuklularin ön kismi öyle darki ayagima girmedi nerdeyse...
mercan rengi olanlarinda giyimi cok mesakatli

siyah sandaletler sende mavisini almistin ya onlarida geri gönderip göndermemekte düsünceliyim , arka kismi senin ayaktada yani arkadaki ipli yerler varya bol durdumu ??? sanki tuhaf geldi gözüme

hiim, simdi gördüm , güle güle giyin canim...

benimde esyalarim bugun geldi ,masallah cok hizli davranmislar ama malesef hüsrana ugradim diyebilirim...
trenc hic hosuma gitmedi

mavi sandaletler topuklularin ön kismi öyle darki ayagima girmedi nerdeyse...
mercan rengi olanlarinda giyimi cok mesakatli

siyah sandaletler sende mavisini almistin ya onlarida geri gönderip göndermemekte düsünceliyim , arka kismi senin ayaktada yani arkadaki ipli yerler varya bol durdumu ??? sanki tuhaf geldi gözüme

hemen gelmesi iyi olmus da, iste sevinip olmayinca insan gicik oluyor. bende de o kisim bol durdu ama zaten sandaletler 39du ya onun icin bicimdemi sorun bedendemi bilemedim. önüde olmadi bana cünkü. ama rengi durusu pek hos. bilmiyorum..

eger onu tam begenmediysen diger seyler de geri gidecekse onu da gönder derim, cünkü uygun da olsa o zaman posta ücretini de ödeyeceksin, icine sinmezse gönder, yok aslinda iyi dersen biseylerle dene, ev icinde gez iyiyse hala gönderme derim.

hemen gelmesi iyi olmus da, iste sevinip olmayinca insan gicik oluyor. bende de o kisim bol durdu ama zaten sandaletler 39du ya onun icin bicimdemi sorun bedendemi bilemedim. önüde olmadi bana cünkü. ama rengi durusu pek hos. bilmiyorum..

eger onu tam begenmediysen diger seyler de geri gidecekse onu da gönder derim, cünkü uygun da olsa o zaman posta ücretini de ödeyeceksin, icine sinmezse gönder, yok aslinda iyi dersen biseylerle dene, ev icinde gez iyiyse hala gönderme derim.

iclerinden sadece etegi biraktim geriye kalan herseyi geri gönderiyom yerlerine baska seyler siparis ettim
degisim oldugu zaman tekrardan ödemiyorsun dediler
sadece 2 yeni kazak ismarladim ... simdi götürüp verecegim postaya ,bakalim yeni gelenler ne kadar iyi olacaklar ? :)

iclerinden sadece etegi biraktim geriye kalan herseyi geri gönderiyom yerlerine baska seyler siparis ettim
degisim oldugu zaman tekrardan ödemiyorsun dediler
sadece 2 yeni kazak ismarladim ... simdi götürüp verecegim postaya ,bakalim yeni gelenler ne kadar iyi olacaklar ? :)

ben cumayaca beklicem geri göndermeyi, bi kere gideyim diyorum, 3suissesden de biseyler geldi, hic biri icime sinmedi gelmeyeni var onu bekliyorum..

umarim yeni gelenler iyi olur ikimiz icinde :61: aslinda benim bi alisverise cikmam gerekiyor da firsatim olmuyor..

Son ara hic topuklu giymiyorum ama giyim stilim de ona göre daha rahat daha okul cocugu gibi oluyor, yani giysem iyi olur aslinda :27:
dün sunlardan bir ciftcik gördüm alsam mi ki ? aslinda 8cm yüksek duruyor ama cok da fazla degil :61: iki aydir fazla harcamalarim oldu, gerekli seylerdi ev ile ilgili aybasina kadar biraz tutumlu davraniyorum ki, eksilere girmeyeyim diye. ama su da var 20 euro cok da fazla degil :26: kararsiz kaldim

http://www.deichmann.com/DE/de/shop//00000001048893/Plateaupumps.prod?r=5&c=3&q=1170014&st=PRODUCT

Son düzenleme:
Son ara hic topuklu giymiyorum ama giyim stilim de ona göre daha rahat daha okul cocugu gibi oluyor, yani giysem iyi olur aslinda :27:
dün sunlardan bir ciftcik gördüm alsam mi ki ? aslinda 8cm yüksek duruyor ama cok da fazla degil :61: iki aydir fazla harcamalarim oldu, gerekli seylerdi ev ile ilgili aybasina kadar biraz tutumlu davraniyorum ki, eksilere girmeyeyim diye. ama su da var 20 euro cok da fazla degil :26: kararsiz kaldim

Plateaupumps - Deichmann

canım çok kibar bir ayakkabı ama çok da sıradan, yani bunun yerine tutucak başka ayakkabın yoksa al muhakkak çok lazım olur hemen hemen herşeyle kullanılır, ama bu tarz ayakkabıların varsa da alma derim onları da giysen olur bunun yerine çünkü..bir de topuğu çok fazla , rahat edeceğini düşünüyorsan ne problem...:71::70:

Efsucum bana cok klasik gorundu ayakkabilar ...birazdaha orta yas ayakkabisi gibi , kesinlikle farkli modellere bak derim ...

Bu arada h & m den 15 eur ya siparis etmeyi dusundugum sandaletler magazada 7 eur idi , hemen kaptim :))))

Back
X