• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışverişte kararsızlık yaşayanlar, bu konuda fikir danışmak isteyenler..

canım çok kibar bir ayakkabı ama çok da sıradan, yani bunun yerine tutucak başka ayakkabın yoksa al muhakkak çok lazım olur hemen hemen herşeyle kullanılır, ama bu tarz ayakkabıların varsa da alma derim onları da giysen olur bunun yerine çünkü..bir de topuğu çok fazla , rahat edeceğini düşünüyorsan ne problem...:71::70:

Efsucum bana cok klasik gorundu ayakkabilar ...birazdaha orta yas ayakkabisi gibi , kesinlikle farkli modellere bak derim ...

Bu arada h & m den 15 eur ya siparis etmeyi dusundugum sandaletler magazada 7 eur idi , hemen kaptim :))))

Kizlar bu tarzda ayakkabim yok, topugunun bicimi ilgimi cekti aslinda daha cok. Bugün bi gidip giyineyim diyorum ona göre kararimi daha iyi veririm sanki..

Selaycim iyi etmissin valla :)Güle güle kullan.

arkadaşlar topiği doldurmak gibi olmasın :1:
limangodan 1 saat süresi kalan 10 l değerinde hediye çekim var isteyen olursa özelden msj atabilir....

Son düzenleme:
Kızlar çok kararsız kaldım sizce hangisi daha güzel?

Aylardır kaliteli orjinal bi leopar çanta arıyodum,ikisinde takılı kaldım,hangisini alayım sizce?

$3324_urunresim.webp

$1CAPSZCJ2.webp

Son düzenleme:
Teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için,:71:

Ben de birincisini tercih edip sipariş ettim,ikincisinin deseni daha güzel bence de ama hakkaten şekil olarak bana

da biraz orta yaş çantası gibi geldi,o nedenle birinciyi seçtim...

$uzun etek.webp$şalvar.webp$mavi etek.webp$kapri.webp$kahve etek.webp$bolero 6.webp

hangisini alıyımmm :69: markafoniden 10tl lik hediye çekim var kullanmazsam çatlarım :27: şalvar bedavaya gelicek sadece kargo parasını ödicem ..
bolero yaklaşk 6-7 ye gelcek digerleride 10 tl civarında

Uzun ve kısa etekler çok güzeller,

Ve bir de vizon kapriyi çok beğendim ben,diğerleri o kadar çekmedi beni,karar senin....
:40:

Eki Görüntüle 251980 Eki Görüntüle 251979 Eki Görüntüle 251978 Eki Görüntüle 251977 Eki Görüntüle 251976 Eki Görüntüle 251975

hangisini alıyımmm :69: markafoniden 10tl lik hediye çekim var kullanmazsam çatlarım :27: şalvar bedavaya gelicek sadece kargo parasını ödicem ..

ilki hoş ama kemeri out bence :78:
şalvar hiç sevmem:50:o direkt out:26:
mini eteklerin açık renkli olanını daha çok beğendim ama senin de tenin açık renkse kotu daha hoş duracaktır...
pantolon hoş,çok şeyle kombinlenir...
boleroyu da beğenmedim ne yazık ki :18:

Uzun ve kısa etekler çok güzeller,
Ve bir de vizon kapriyi çok beğendim ben,diğerleri o kadar çekmedi beni,karar senin....
:40:
ilki hoş ama kemeri out bence :78:
şalvar hiç sevmem:50:o direkt out:26:
mini eteklerin açık renkli olanını daha çok beğendim ama senin de tenin açık renkse kotu daha hoş duracaktır...
pantolon hoş,çok şeyle kombinlenir...
boleroyu da beğenmedim ne yazık ki :18:

şalvara bi arkadaşm babanemin donu gibi dedigi için o yorumdan snra bende iptal ettm zaten onu :9::9:
esmerim etegi alırsam vizonunu almaya karar verdim bende :12: haklısın uzun etegin kmerini bende hiç bgenmedm :50:zaten tükenmiş :)
vizon kapri güzel ama o tarz şeyler çok kısa boylu gösteriyo sanki neyse teşekrrlr bolero ve şalvarı eledk :69:

Son düzenleme:
$DVSE-5606-MERCAN_01.webp
Yorum yapanlara teşekkürler ama son anda bunu bulum aldım şort şeklindeymş bu tarz bişeym yoktu güzel olur inş. :18:

Eki Görüntüle 251980 Eki Görüntüle 251979 Eki Görüntüle 251978 Eki Görüntüle 251977 Eki Görüntüle 251976 Eki Görüntüle 251975

bence mini etekler çok güzel, baştaki etek klasik her yerde bulunabilir.Sondaki kazakımsı şey de çok hoş..en çok lacivert mini eteği beğendim.pantolonda bedenine uymayabilir denemeden alınmaz bence o.

Back
X