Saç Bakım Ürünleri Alix Natura Argan Yağlı Şaç Bakım Ürünleri

shady

Meşfik..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2011
867
285
123
bu ürünlerden herhangi birini kullanan var mı ?fiyatları çok iyi :31:

Eklentiler

• $Alix-Natura-Argan-Oil-Sac-Bakim-Seti__90798960_0.webp
    $Alix-Natura-Argan-Oil-Sac-Bakim-Seti__90798960_0.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 584
Saç bakım maskesini aldım geçen hafta, bir kez kullandım henüz.

Ürünler yaygın değil sanırım.

nasıl memnun musunuz??? :)
Ben yağını bulabildim diğer çeşitleri yoktu, sadece saça değil istediğin heryere sürebileceğin bir yağ.Ben başarılı buldum açıkçası, silikonlu saç serumu yerine bunu kullanacağım artık. Saç maskesi içinde yarın bakacağım ama bloglarda epey övüyorlar...

Ben yağını bulabildim diğer çeşitleri yoktu, sadece saça değil istediğin heryere sürebileceğin bir yağ.Ben başarılı buldum açıkçası, silikonlu saç serumu yerine bunu kullanacağım artık. Saç maskesi içinde yarın bakacağım ama bloglarda epey övüyorlar...

ben ilk çıktığında baktığımda bulamadım hiç bir bilgi natural olması beni kendine çektii ama :31:

ben ilk çıktığında baktığımda bulamadım hiç bir bilgi natural olması beni kendine çektii ama :31:

Bu ara birde watsonslarda indirimde ama yok işte yokkk... Dün yağını denedim gerçekten çok hoşuma gitti, elime bile sürdüm yahu :)

Bu ara birde watsonslarda indirimde ama yok işte yokkk... Dün yağını denedim gerçekten çok hoşuma gitti, elime bile sürdüm yahu :)

hadi yaa o derece sevdim diyosun :) bende bulayım madem bi de onu deneyim bi de şu mucize yağı çok sevdim ben :31:

Merhaba.Ben alix natura argan serisinin yağını kullanmıştım.Güzel bir ürün.Fakat arştırarak daha yiyisini bulabilirsiniz sanırım.

bende bi deneyim bakalım belki kırıklarıma çözüm olur :31:

bende bi deneyim bakalım belki kırıklarıma çözüm olur :31:

Kırıklara maalesef hiç bir şey çözüm olmuyor ama kırıkları önlemekte belki etkili olabilir denemek gerek...

Bu arada maskesini budum ve denedim, gayet başarılı...

Bakım yağını denedim dün.
Kolay kolay beğenmem bir şeyi ama bunu çok beğendim, saçım parladı sanki.

Yalnız fiyatına takıldı kafam.
Ürünler 20 lira civarı oluyordu yanlış hatırlamıyorsam, dün maskesini ve şampuanı aldığım yerden aldım bakım yağını da, 10 lira civarıydı ürünler.
Hadi şampuanla maskeyi geçtim de bakım yağı için ucuz değil mi, argan yağı ucuz bir şey değil ki?

Memnun da kaldım ama bi güvensizlik oluştu bende.

nasıl memnun musunuz??? :)

Maskeden memnunum.
Şampuan için çok yorum yapamayacağım, henüz anlamadım, çok fazla kullanmadım.
Bakım yağını sadece 1 kez kullanmama rağmen beğendim.

Yalnız dediğim gibi fiyatı kafamı karıştırdı.

Maskeden memnunum.
Şampuan için çok yorum yapamayacağım, henüz anlamadım, çok fazla kullanmadım.
Bakım yağını sadece 1 kez kullanmama rağmen beğendim.

Yalnız dediğim gibi fiyatı kafamı karıştırdı.

gratiste ve watsonslarda çok dikkatimi çekiyo ama ben hala alamadım bu tatil süresince deneyeceğim umarım :)

gratiste ve watsonslarda çok dikkatimi çekiyo ama ben hala alamadım bu tatil süresince deneyeceğim umarım :)

Shady ben almıştım biliyorsun burada da paylaşmıştım. Yağ olanı nispeten idare eder ama saç maskesi vs boşuna paranı harcama canım.

Back
X