Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saç bakım maskesini aldım geçen hafta, bir kez kullandım henüz.
Ürünler yaygın değil sanırım.
Ben yağını bulabildim diğer çeşitleri yoktu, sadece saça değil istediğin heryere sürebileceğin bir yağ.Ben başarılı buldum açıkçası, silikonlu saç serumu yerine bunu kullanacağım artık. Saç maskesi içinde yarın bakacağım ama bloglarda epey övüyorlar...nasıl memnun musunuz??? :)
Ben yağını bulabildim diğer çeşitleri yoktu, sadece saça değil istediğin heryere sürebileceğin bir yağ.Ben başarılı buldum açıkçası, silikonlu saç serumu yerine bunu kullanacağım artık. Saç maskesi içinde yarın bakacağım ama bloglarda epey övüyorlar...
ben ilk çıktığında baktığımda bulamadım hiç bir bilgi natural olması beni kendine çektii ama![]()
Bu ara birde watsonslarda indirimde ama yok işte yokkk... Dün yağını denedim gerçekten çok hoşuma gitti, elime bile sürdüm yahu :)
hadi yaa o derece sevdim diyosun :) bende bulayım madem bi de onu deneyim bi de şu mucize yağı çok sevdim ben![]()
Evet ben beğendim, yağ gibi değil balsam gibi... Mucize yağ hangisi???
loreal elseve in var ya mucize yağı o işte denemelisiniz bence gerçekten çok işe yarıyo ve bloglardaki yorumlarda güzel![]()
bu ürünlerden herhangi birini kullanan var mı ?fiyatları çok iyi![]()
Merhaba.Ben alix natura argan serisinin yağını kullanmıştım.Güzel bir ürün.Fakat arştırarak daha yiyisini bulabilirsiniz sanırım.
bende bi deneyim bakalım belki kırıklarıma çözüm olur![]()
nasıl memnun musunuz??? :)
Maskeden memnunum.
Şampuan için çok yorum yapamayacağım, henüz anlamadım, çok fazla kullanmadım.
Bakım yağını sadece 1 kez kullanmama rağmen beğendim.
Yalnız dediğim gibi fiyatı kafamı karıştırdı.
gratiste ve watsonslarda çok dikkatimi çekiyo ama ben hala alamadım bu tatil süresince deneyeceğim umarım :)