melisnaz ömrümün sahibi... Kayıtlı Üye 5 Ekim 2010 683 119 123 4 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi melisnaz #1 sabah 8buçukta tekrar aliye başladı arkadaşlar bugün 2.bölüm oynadı ev hanımları için iyi oldu bence
bisquit Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2007 692 4 96 İstanbul 27 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi melisnaz #2 atv öğle kuşağında tekrar aliye dizisini döndürmeye başladı bilginize...
atessizprenses Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2011 3.718 15 66 İstanbul 13 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi melisnaz #3 Evetttt:) Ben çok mutlu oldum tekrar başlayınca. Zaten 1. sezon bu şekilde bitmişti. Yani aliye çocuklarıyla kaçarken viyadükten uçmuştu ve yeni sezon gelene kadar meraktan ölmüştük. Bu kez de ertesi gün diziyi yayında görmeyince koca bir sezon yine mi yok demiştim şaşkınlıkla Şükür başladı:)
Evetttt:) Ben çok mutlu oldum tekrar başlayınca. Zaten 1. sezon bu şekilde bitmişti. Yani aliye çocuklarıyla kaçarken viyadükten uçmuştu ve yeni sezon gelene kadar meraktan ölmüştük. Bu kez de ertesi gün diziyi yayında görmeyince koca bir sezon yine mi yok demiştim şaşkınlıkla Şükür başladı:)