Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun Estetiği İçin Dr. Ali Kavuzlu’yu Tercih Ettik, Ama Pişman Olduk
Bizim yorumumuzda silindi sonra benzer eski olumsuz yorumlarında bizimkisi gibi silindiğini fark ettik peki Doktorların olumsuz google yorumlarını sildirmesi hasta haklarına aykırı değil mi ? bunun yasal bir hukiki yaptırımı var mı ?
Şikayet var sitesine yazın oradan hemen kaldıramazlar ben de kadın hastalıkları uzmanına miyom ameliyatı olduktan sonra hayatım cehenneme döndü. Sinirlerime zarar verdi nöropati hastası oldum. Benimle alakası yok diyerek başından attı… Google yorumlara da yazdım. Henüz silinmedi yorumum ama buradan ve şikayet var sitesinden paylaştım. Sürecimi soranları bilgilendiriyorum. Bunun çok kıymetli bir şey olduğunu düşünüyorum. Hiçbir olumsuz yorum olmaması artık bana sahte geliyor… kimse bu kadar mükemmel olamaz… benim doktorum ameliyattan sonra kendi meslektaşlarını kötüleyen aşırı egoist birisiydi. Bu ameliyatı ondan başkası yapamazmış fln diyordu.. öyle bir özgüven patlaması düşünün yani….