Cevremde iki ornek cift var alkol yuzunden sorunlu olan biri caninin korkusundan birakti ciddi anlamda sagligini mahvettiMerhaba
İki yıllık evliyim ve yedi aylık hamileyim eşim alkol almadığı zamanlarda çok naif iyi niyetli Güler yüzlü biri
Etrafımızdaki herkes eşimi sever kendini çok çabuk kabul ettirir sevdirir aileme saygıda kusur etmez ama alkol ah o alkol artık git gide eşimi esir almaya başladı işi dolayısıyla çok fazla boş vakti var birde o bol vaktinde ben işteysem mutlaka alkol alıyor yıllarca bu yüzden tonlarca para ödedik alkole kızdım olmadı bağardım olmadı evi terketmeye kalktım bırakmadı ama artık iyice çıkmaza girdik hep aynı şeyler leş gibi kokarken ben alkol almadımlar bir daha ağazıma sürmicemler ilk hafta sonu yine alkollü geçen gün alkollüyken bana kahpe dedi o kadar ağarıma gitti ki babamda bir keresinde bana oros... demişti benim suçum niye neden en Yakınlarım beni bununla yaralıyor diye hüngür hüngür ağladım ben böyle bir adam değilim bir daha ağzıma sürmicem dedi ilk hafta sonu yine alkollü..Bazen öyle çok içiyor ki ciğerlerinden ses geliyor kusarken her alkolünde bana sarıyor doğru düzgün bir işte çalışmıyor daha anlatsam neler neler dökülür ailelere anlatamıyorum kendi annesine anlatsam kahpelik yapma diyor benim annem yeni kanser atlattı anlatamıyorum yapma etme diyorum olmuyor ne yapacağımı şaşırdım artık başlarda hiç böyle değildi boş vakti kaldıkça her geçen gün değişti çirkinleşti bu durum çok mutsuzum dertleşmek istedim
Keşke alkol problemini aşıp bebek düşünseydiniz. Ama olan olmuş. Ciddi bir rest çekmelisiniz bence. Ailenizin yanına gidin burnu sürtsün sizi kaybedeceğini anlasın bi.Merhaba
İki yıllık evliyim ve yedi aylık hamileyim eşim alkol almadığı zamanlarda çok naif iyi niyetli Güler yüzlü biri
Etrafımızdaki herkes eşimi sever kendini çok çabuk kabul ettirir sevdirir aileme saygıda kusur etmez ama alkol ah o alkol artık git gide eşimi esir almaya başladı işi dolayısıyla çok fazla boş vakti var birde o bol vaktinde ben işteysem mutlaka alkol alıyor yıllarca bu yüzden tonlarca para ödedik alkole kızdım olmadı bağardım olmadı evi terketmeye kalktım bırakmadı ama artık iyice çıkmaza girdik hep aynı şeyler leş gibi kokarken ben alkol almadımlar bir daha ağazıma sürmicemler ilk hafta sonu yine alkollü geçen gün alkollüyken bana kahpe dedi o kadar ağarıma gitti ki babamda bir keresinde bana oros... demişti benim suçum niye neden en Yakınlarım beni bununla yaralıyor diye hüngür hüngür ağladım ben böyle bir adam değilim bir daha ağzıma sürmicem dedi ilk hafta sonu yine alkollü..Bazen öyle çok içiyor ki ciğerlerinden ses geliyor kusarken her alkolünde bana sarıyor doğru düzgün bir işte çalışmıyor daha anlatsam neler neler dökülür ailelere anlatamıyorum kendi annesine anlatsam kahpelik yapma diyor benim annem yeni kanser atlattı anlatamıyorum yapma etme diyorum olmuyor ne yapacağımı şaşırdım artık başlarda hiç böyle değildi boş vakti kaldıkça her geçen gün değişti çirkinleşti bu durum çok mutsuzum dertleşmek istedim
Bebek sahibi olurken bu kadar değildi hiçbir şey zaman geçtikçe hızla çığırından çıktı evet problem oluyordu arada kavgalarımız oluyordu bu konuda bende keşke diyorum hep hatta kızardım böyle bir adamdan ikinci çocuk niye yaparlar diye ilkinin gafletine bende düştüm ama İnan’ın normal zamanda o kadar sevgi dolu ki bende kendi sevgime yenik düştümKeşke alkol problemini aşıp bebek düşünseydiniz. Ama olan olmuş. Ciddi bir rest çekmelisiniz bence. Ailenizin yanına gidin burnu sürtsün sizi kaybedeceğini anlasın bi.
Bende hep düşünüyorum tek başına çocuk yetiştirmekten hiç korkmadı gözüm annem tek başına dört çocuk yetiştirdi Allah rızkını veriyor biliyorum ama ne kadar kırılsam da parçalansam da bir gün aşarız umuduna sarılıyorum her yolu deniyorum kızmak bağırmak hakaret gel güzelce konuşalım olmuyor belki en sonunda defedeceğim gerçekten hele bir de evladıma dokunsun zararı gerçekten bitireceğim ama Allah’a yalvar yakar aşmaya çalışıyorum şimdilikBırak defet gitsin. Bu nedir ya? Delice içip sapitan adam cehennem olsun. Zerre uğraşma ne köy olur ondan ne de kasaba
Ona sorarsan ben destek olacağım bir de evi terketmek istememi başıma kakıyor hep ben destek olamıyor muşum kaldıramıyormuşum onu alkollüyken bir araba saçmalıyor biraz önce yine konuştuk sende annemde değil mesele ben önce kendim için bırakacak savaşıcam dedi tabi ki inanmıyorum buna ama bu dönem kafam balon gibi sağlıklı düşünemiyorumHep birileri üzülmesin diye hayatımızı erteliyoruz, neden? Bizim yaşayacak güzel hayatımız yok mu? Annenizi siz mi kanser ettiniz? Allah şifa versin, eminim kızının böyle acılar çekmesi onu daha da üzer.
Ne bileyim başkaları üzülmesin diye istemediğimiz hayatı yaşamak zorunda olmayalım çünkü bunun için ömrümüz çok kısa. Bari kısa ömrümüzde başkalarının zevkleri için acı çekmeyelim.
AMerhaba
Etrafımızdaki herkes eşimi sever kendini çok çabuk kabul ettirir sevdirir aileme saygıda kusur etmez ama alkol ah o alkol artık git gide eşimi esir almaya başladı işi dolayısıyla çok fazla boş vakti var birde o bol vaktinde ben işteysem mutlaka alkol alıyor yıllarca bu yüzden tonlarca para ödedik alkole kızdım olmadı bağardım olmadı evi terketmeye kalktım bırakmadı ama artık iyice çıkmaza girdik hep aynı şeyler leş gibi kokarken ben alkol almadımlar bir daha ağazıma sürmicemler ilk hafta sonu yine alkollü geçen gün alkollüyken bana kahpe dedi o kadar ağarıma gitti ki babamda bir keresinde bana oros... demişti benim suçum niye neden en Yakınlarım beni bununla yaralıyor diye hüngür hüngür ağladım ben böyle bir adam değilim bir daha ağzıma sürmicem dedi ilk hafta sonu yine alkollü..Bazen öyle çok içiyor ki ciğerlerinden ses geliyor kusarken her alkolünde bana sarıyor doğru düzgün bir işte çalışmıyor daha anlatsam neler neler dökülür ailelere anlatamıyorum kendi annesine anlatsam eşim bana kahpelik yapma diyor benim annem yeni kanser atlattı anlatamıyorum yapma etme diyorum olmuyor ne yapacağımı şaşırdım artık başlarda hiç böyle değildi boş vakti kaldıkça her geçen gün değişti çirkinleşti bu durum çok mutsuzum dertleşmek istedim
Baskasi icin yasama kendin icin yasa.Bebek sahibi olurken bu kadar değildi hiçbir şey zaman geçtikçe hızla çığırından çıktı evet problem oluyordu arada kavgalarımız oluyordu bu konuda bende keşke diyorum hep hatta kızardım böyle bir adamdan ikinci çocuk niye yaparlar diye ilkinin gafletine bende düştüm ama İnan’ın normal zamanda o kadar sevgi dolu ki bende kendi sevgime yenik düştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?