- 12 Temmuz 2015
- 248
- 127
- 103
- 33
- Konu Sahibi cantanem1907
-
Kizlar iyi geceler. Ben alkol kullanmiyorum ama arkadasim 7 saat once 1 bira icti. Simdi basi agriyor aliskin olmadigi icin. Ve dayanamiyor. Ilac iccekti ibubrufen ama sanirim ben pimpirikli oldugum icin korkuttum icme dedim. Nasil ogrenicez icip icilemiyecegini sordu bende sizlere danisaym dedim. Bir sorun olur mu acaba? Simdiden tesekkurler kizlar.
7 saat once icilen bir birayi coktan isemistir o istedigini icsin.Kizlar iyi geceler. Ben alkol kullanmiyorum ama arkadasim 7 saat once 1 bira icti. Simdi basi agriyor aliskin olmadigi icin. Ve dayanamiyor. Ilac iccekti ibubrufen ama sanirim ben pimpirikli oldugum icin korkuttum icme dedim. Nasil ogrenicez icip icilemiyecegini sordu bende sizlere danisaym dedim. Bir sorun olur mu acaba? Simdiden tesekkurler kizlar.
Bacim biz kidemli alkoliklerdeniz. Bizi carpmaz.
Gerçekten çok samimi bir şey sormak istiyorum. Buraya konu açmadan önce, alkol ve ibuprofen veya alkolle etkileşime giren ilaçlar hangileri falan diye aratmak aklınıza hiç gelmedi mi?Kizlar iyi geceler. Ben alkol kullanmiyorum ama arkadasim 7 saat once 1 bira icti. Simdi basi agriyor aliskin olmadigi icin. Ve dayanamiyor. Ilac iccekti ibubrufen ama sanirim ben pimpirikli oldugum icin korkuttum icme dedim. Nasil ogrenicez icip icilemiyecegini sordu bende sizlere danisaym dedim. Bir sorun olur mu acaba? Simdiden tesekkurler kizlar.
İçsin, bir şey olmaz.Kizlar iyi geceler. Ben alkol kullanmiyorum ama arkadasim 7 saat once 1 bira icti. Simdi basi agriyor aliskin olmadigi icin. Ve dayanamiyor. Ilac iccekti ibubrufen ama sanirim ben pimpirikli oldugum icin korkuttum icme dedim. Nasil ogrenicez icip icilemiyecegini sordu bende sizlere danisaym dedim. Bir sorun olur mu acaba? Simdiden tesekkurler kizlar.
Inanin gelmedi aklima. Gelse de yinede buraya sorardim. Burada yazilanlara daha cok guveniyorum cunku. Yinede hata ettiysem ozur dilerim.Gerçekten çok samimi bir şey sormak istiyorum. Buraya konu açmadan önce, alkol ve ibuprofen veya alkolle etkileşime giren ilaçlar hangileri falan diye aratmak aklınıza hiç gelmedi mi?
yok estağfurullah özürlük bir şey yok,ben de sizi kırdıysam özür dilerim asıl :)Inanin gelmedi aklima. Gelse de yinede buraya sorardim. Burada yazilanlara daha cok guveniyorum cunku. Yinede hata ettiysem ozur dilerim.
Alkolle ilaç almamanın nedeni ilacın etkisini göstermeyeceği içindir. Genelde antibyotik kullanan kişiler özellikle alkol tüketmemeye dikkat eder.. Herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum zaten alka seltzer içsin daha iyi olur hem..Kizlar iyi geceler. Ben alkol kullanmiyorum ama arkadasim 7 saat once 1 bira icti. Simdi basi agriyor aliskin olmadigi icin. Ve dayanamiyor. Ilac iccekti ibubrufen ama sanirim ben pimpirikli oldugum icin korkuttum icme dedim. Nasil ogrenicez icip icilemiyecegini sordu bende sizlere danisaym dedim. Bir sorun olur mu acaba? Simdiden tesekkurler kizlar.
Aksine bazı ilaçlarda dubble hatta tehlikeli etki yaratıyor . Örnegin uyku ilacı +alkol…Alkolle ilaç almamanın nedeni ilacın etkisini göstermeyeceği içindir. Genelde antibyotik kullanan kişiler özellikle alkol tüketmemeye dikkat eder.. Herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum zaten alka seltzer içsin daha iyi olur hem..
Doğrudur. Alkolle genelde ya ağrı kesici yada antibyotik kullanımında insanlar tedirgin oluyor.. Zaten düzenli kullanılan ilaçların hiç biri alkolle tüketilmemeli misal kendi ms ilaçlarımı kullandığım günlerde asla alkol tüketmiyorum..Aksine bazı ilaçlarda dubble hatta tehlikeli etki yaratıyor . Örnegin uyku ilacı +alkol…
Ancak bukadar acıklayacı olabılırdı7 saat once icilen bir birayi coktan isemistir o istedigini icsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?