• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alkol sorunu

uyuzcan

♥ A-B-K ♥
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2012
5.829
1.403
248
kızlar bi fikir verin lütfenn, eşim arada alkol alan biridir ve aşırı da içmez,ama bu aralar ev taşıyacaz bahanesiyle 3-4 gün peş peşe evle ilgili bişiler yapmaya giddio orda tanıdık var hopp iç,sonra başka yere gidio hopp bi tanıdık yine iç,ertesi gün arkadaşlarla gittik hoopp yine alkol,hamileyim duygularım tavan yapmış durumda ve dayanamıyorum...daha önce bu konuda tartıştık,dikkat etcem diyo bi bak yine aynıı,mesaj atıyorum laf koyuyorum anlasın üzüldüğümü diye,üste çıkmaya çalışıyo,eve gelince ben surat yaparsam o da yapıo.çok geç gelmez tamam ama ev bahanesi her gün işden çıktığı vakitten 3-4 saat sonrası oluyo...yemek tek başıma yiyemiyorum...ne yapacağımı şaşırdımm..arkadaş ortamından oluyo,o içmese biri çağırıyo gidiyo,yok diyemiyo.bu sefer ben üzülüyorum...arkadaşlarının nerdeyse hepsi 5-10 yıllık arkadaşları ve onlarda evli. nasıl arkadaşlarıyla daha az vakit geçirmesini sağlayabilirim?? bi düzen getirmek şart artık,bebiş yoldayken :43::43::43:

Bebegimiz gelecek hayatimizi duzene koyalim,allah korusun aniden bisey olur hamileyim sana ihtiyacim olabilir islerin bitince zorunlu olmadikca evimize gel vs deseniz..

Bebegimiz gelecek hayatimizi duzene koyalim,allah korusun aniden bisey olur hamileyim sana ihtiyacim olabilir islerin bitince zorunlu olmadikca evimize gel vs deseniz..

öncelikle saol cevap verdiğin için,genellikle öyle diyorum bebek gelecek artık bari biraz daha azalt diyorum tamam diyo,ama bazen böyle peş peşe alkol alıyo, bende o zaman sinirleniyorum,hem ona verdiği paraya hem sağlığına hemde böyle yapışına...öncelikle arkadaşlarına yok ben gelmiyorum demeyi sıklaştırması lazım ama daha yapamadı bunu...

Arkadaslarinin yanindayken arayip hasta oldum korktum vs falan deyip eve mi cagirsaniz ki:)ya da birdaha tavir yapin ciddi ciddi.benm basima bisey gelse sen disardayken ya da ne bileyim alkole ben cok karsiyim asla yani..hayat tarzi meselesi.ama kendi kullansa bile size yazik geldiginde kokar sizi evde yalniz birakiyor ve hamilesiniz.sizinde disari cikmaya hakkiniz var vakti varsa oyle sizinle gecirsin.bebek oldugunda birbirimize pek vakit ayiramayiz simdi tadini cikaralim falan da deyin

Arkadaslarinin yanindayken arayip hasta oldum korktum vs falan deyip eve mi cagirsaniz ki:)ya da birdaha tavir yapin ciddi ciddi.benm basima bisey gelse sen disardayken ya da ne bileyim alkole ben cok karsiyim asla yani..hayat tarzi meselesi.ama kendi kullansa bile size yazik geldiginde kokar sizi evde yalniz birakiyor ve hamilesiniz.sizinde disari cikmaya hakkiniz var vakti varsa oyle sizinle gecirsin.bebek oldugunda birbirimize pek vakit ayiramayiz simdi tadini cikaralim falan da deyin

bi gün onu da yapacağım az kaldı,korkudan aklı başına gelir belki :) evet hiç bana vakit eyırmıyo diyemem,ayırır ilgilenir ama şu alkol yüzünden istemiyorum artık,ciddi konuştum daha önce:beni sıkıştırma tamam dikkat edicem diyo, dikkat etmek fazla sürmüyo.daha daha ciddi konuşmak gerekiyo demekki

acaba ayrilcam eger böyle devam edersen gibi biseer söylesende korkutsan mi ki akli basina gelsin diye allah korusin bagimlilik haline gelir sana o kafayla zarar vermeye kalkar
bide

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

acaba ayrilcam eger böyle devam edersen gibi biseer söylesende korkutsan mi ki akli basina gelsin diye allah korusin bagimlilik haline gelir sana o kafayla zarar vermeye kalkar
bide

yok canımm yeni başladığı bişey değil,evlenmeden öncede böle dozunda içiyodu,zarar vermez gelir yemek yer uyur,aksine daha romantik duygusal olur ama bunlara karşın artık evli ve seyrekleştirmesi lazım. ayrılcam gibi bi kelime hayatta demem,allah korusun ağzıma aldırmadı bu zamana kadar o kelimeyi.

anladim tabiiki ayrilcagindan degilde durumun ciddiyetini fark etsin diye demistim anladigim kadariyla sorun sadece arkadaslarina hayir diyememesi allah yardimcin olsun insallah

ne yaparsanız yapın kesinlikle artırmasına izin vermeyin...
ciddi ciddi konuşun Allah korusun

anladim tabiiki ayrilcagindan degilde durumun ciddiyetini fark etsin diye demistim anladigim kadariyla sorun sadece arkadaslarina hayir diyememesi allah yardimcin olsun insallah

evet canımm onlara artık hayır demesi lazımm...amin sağoll

Back
X