Alkol ve uzaklık...

Kurkmantolu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
3.951
531
163
37
Biz iki kardeşim ben 25 abim 31 yasında abim evli ve almanyada yaşıyor ben ailemle türkiyede tek çocugum anlayacagınız ve ailem allah razı olsun bana çook düşkünler...artık evlenmek istiyorum önlisan mezunuyum iş arıyorum sakaryada yaşıyorum neyse..kuzenim beni biriyle tanıştırmak istedi kuzenımde tanıştırmak istediği çocukta istanbulda yasıyor avrupa yakasında...tanıştırmak istediği çocukta 31 yasındaymış abimle yasıt olması sorun teşkil etmıyor ama kırklareli ler miş ve alkol kullanıyormuş benım ailemde alkol kullanan yok elbet çook aşırı karşı biri degilim ama çok sık kullanılmasına karşıyım...yanı düğün olur bayram olur neyse ama haftada 2 3 bana çok gibi geldi...birde sadece çocuk degil babası eniştesi amcası hepsi içiyormuş..benim ailemde beş vakit namazında...kötüleyerek söyleyemıyorum ama aileler uyuşur mu? ailem namazında niyazındadırlar ama bana hiç karışmazlar sagolsunlar...birde ben istanbulda yapabilir miyim?çok gittim geldim ama hergittiğimde istanbuldan yoruluyorum :18: aile bize yabancı oldukları için ileride sorun olur mu?yani ben memleketime gelmek isticem o kendi memleketine gitmek isticek kaç parçaya bölünüces :( çocugu tanımak istiyorum ama bunları düşündüğümde de hiç bulaşma diyorum çocukla bikaç kere pc de konuştuk 2 saat lik yol istediğin zaman gönderirim birliktete gideriz dedi yavai sakin bir kişiliği var...

Velhasıl kelam böyle uzağa evlenen var mı? yabancı ya evlenen ler varmı? zorlukları nelerdir birde ben tek im abim ailemize çok baglı biri degil bense tam tersi onalrsız nefes bile alamam:5: ama hayr ın nereden geldiğide belli degil... alkol konusunda da görüşlerinizi istiyorum bırakıla bilir mi yada ben mi çok abartıyorum?bu arada ben evimde alkol alınmasını istemıyorum... çok teşekkürler..

Uzun süreli ilşkimi Kırklarelili biriyle yaşadım benim de aileme ters böyle şeyler.Neyse ben kararında alınması şartıyla karşı değilim ama bu insanlar su niyetine alkol tüketiyor.Ben devamlı kızardım.Geniş insanlar benim ailemin kabul etmeyeceği tiplerdi ailecek.Sen ne kadar uyarsan da en fazla senin gözünün önünde çok tüketmez ama evlenince saldım çayıra mevlam kayıra olayı olur :31:Ama işte gönül bu :17:

Ben ayrıldım başka sebeplerden dolayı ama ailemin gündemine bir ara oturdu bahsedince ''Asla'' dediler:14:

bilmiyorum kabullene bilir miyim? çocuk tek basına istanbulda yaşıyor ailesi kırklanelinde yaşıyor, ayda yılda bir geldiklerinde rakı içmek isticek babam dedi hayır mı diceksin dedi? ben kalkıp şimdi onun babasına rakı masasımı hazırlıcam :45: bana mı tuhaf geliyor bunalr mı dediğin gibi çok geniş? aşırı mütevazi bir ailem yok dediğim gibi ama benım babam gelinin yanında ayaklarını koltukta uzatmaz bile hala.. kaldı ki bu adam gelinine bide rakı sofrası kurdurtacakmış! :45: peki şehir dışına evlenen var mı yabancı aileye? yorumlarınızı bekliyorum kızlar? zorukluları kolaylıkları nelerdir?

Back
X