- Emoji Skoru
- 9.815
- Puanlar
- 198
Valla babasi ile de amcasi ile de karsilikli icen bir kadin olarak yaziyorum; hic ictik diye basimiza kotu bir sey gelmedi, evimizi bereketi kacmadi. Hic birini rahatsiz etmedik. Icki kotuluklerin anasi filan degildir. Gecelim artik bunlari. Icmeyi bilmeyen insan yapiyor o saydiklarinizi, onlar kesinliklikle icmemeli evet. Ama burada sorun icki degil bunyesi ickiye gelemeyen insan modeli ve fazla icmesi. Hic icki icmemis, dini butun kisilerden ne pislikler cikiyor bu ulkede onlari nasil aciklayacagiz? Soyle ki; kotulugun icki iceni, dua edeni olmaz. Kisinin kalbinde kotuluk varsa vardir, yoksa yoktur. Neyse konuya geceyim;
Konu sahibesi sen icmiyorsan ve ickiden rahatsiz oluyorsan oyle babasi dayisi senin evinde icemez. Orasi senin evin, senin kurallarin. Ama esin evinde bir iki kadeh icmek isterse icer, buna karismamalisin cunku onun da evi. Ha sen icki icen es istemem diyorsan ayrilacaksin baska yolu yok. Yok evleniyorsan adam icince basinda dirdir yapma lutfen, cunku biliyorsun icki ictigini. Ama icmeyen bir kadinin evinde sulalenin icki icmesine karsiyim. Hatta ben icen bir kadin olmama ragmen, karsi taraf icme adabini bilmiyorsa evimde icirmem.
Konu sahibesi sen icmiyorsan ve ickiden rahatsiz oluyorsan oyle babasi dayisi senin evinde icemez. Orasi senin evin, senin kurallarin. Ama esin evinde bir iki kadeh icmek isterse icer, buna karismamalisin cunku onun da evi. Ha sen icki icen es istemem diyorsan ayrilacaksin baska yolu yok. Yok evleniyorsan adam icince basinda dirdir yapma lutfen, cunku biliyorsun icki ictigini. Ama icmeyen bir kadinin evinde sulalenin icki icmesine karsiyim. Hatta ben icen bir kadin olmama ragmen, karsi taraf icme adabini bilmiyorsa evimde icirmem.
Son düzenleme: