• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alkolik anne

anneniz ne iş yapıyor acaba?alkol sorunu olunca gece aleminde falan çalışıyor diye düşündüm.oralarda çok zor alkolü bırakmak çünkü
Yok gece hayatı yok kendi dükkanı var mağazası çalışanları falan var. Gece hayatı yok arkadaş grubu var sadece onlarla içmek için çıkıyor.

Durumuna cok uzuldum, Allah kimini evlatla kimini ana babayla intihan edermis.

Annen nerde icip geliyor? Isi geregi
Mi oyle ortamlarda? Para nerden giriyor evinize mesela?

Durumuna cok uzuldum, Allah kimini evlatla kimini ana babayla intihan edermis.

Annen nerde icip geliyor? Isi geregi
Mi oyle ortamlarda? Para nerden giriyor evinize mesela?
Annemin kendi mağazası var çalışanları var. İki tane mağazası var. Kötü bir şey yapmıyor sadece alkolik

Evet kendi kurduğu işi var bu kafayla o nasıl ayakta bilmiyorum bir şekilde idare ediyor onu
Annenle konuşsan ..ondan aldığın harçlık babandan alacağın harçlık (mutlaka nafaka arttırımı talebinde bulun) yurda çıkmayı teklif etsen olmaz mı?

Profilinde istanbulda yaşadışın yazıyor. İstanbulda bir sürü adli yardım bürosu var. Googledan yerlerine bak. En yakın olana gidip durumuna anlatıp avukat talep et. Hem nafaka arttırım için hem de annenin hastaneye yatırılması için dava açın. Anneni zorla yatırmaktan başka çareniz yok maalesef.

Madem öğrencisiniz yurtta kalan parttime çalışın yurdun parasını ödeyin harçlığınızı çıkarın gerekirse Kyk kredisi alan kendi hayatınızı kurun

Back
X