Alkolle mucadele

chiLL

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
7.732
8.224
Evliligimin 4. Yili bitmek uzere ilk evlendigimizde esim neredeyse hic alkol kullanmiyordu sonra sonra keyif icin alkollu ortamlara gire cika alkolu fazlasiyla tuketmeye basladi. Ilkten bende ona eslik ediyordum ama o abartinca ben durmaya karar verdim neredeyse hergun icer oldu ve alkolden nefret etttim.
Hamile oldugum icin hayatimizi duzene sokmaya dair yeni kararlar almistik ilk sirada alkolu birakmasi vardi alkolu birakinca eve gec gelmelerde bitecekti kavgalar azalacakti fakat esim hergun yine iciyor ve "tamam bu son yrn icmeyecegim" klasigiyle karsima cikiyor. 11 olmadan eve gelmez oldu ve artik serserilee gbi arabayi bi park onune cekip orada iciyor onun bu hali bna kafayi yedirtiyor. Ne yaparsam yapayim onu vaz geciremiyorum psikologa cok buyuk mucadeleler sonucu goturdum yalnizca 2 seans gidebildi tabiki yetersiz kaldi. Alkole olan duskynlugunu kabul etmiyor istesem birakirim diyor ama hic sanmiyorum smd bir bebegimiz olacak ve evin icinde dahi yuruyemezken nasil babalik yapacak bilmiyorum. Artik nasil bir yol izlemem gerek bilemedim bir cok yoluda denedim ne yapacagimi hic bilmiyorum ...

bi derdi falan mi var acaba. al yanina bi konus. gunah bebeginizin rizkini alkole yedirmesin. gunah evinizin bereketi kalmaz. yok hala devam ederse burnu surtsun ailenin yanina git.

bi derdi falan mi var acaba. al yanina bi konus. gunah bebeginizin rizkini alkole yedirmesin. gunah evinizin bereketi kalmaz. yok hala devam ederse burnu surtsun ailenin yanina git.

Ne derdi var anlamiyorum is guc diyip bahane ediyor. Ailemin yaninada gittim kaldim ailesiylede kaldim her seferinde ayni sahneleri yasiyoruz ben yine ona inaniyirum geliyorum max 10 gun dayanabiliyor yine iciyor

Ne derdi var anlamiyorum is guc diyip bahane ediyor. Ailemin yaninada gittim kaldim ailesiylede kaldim her seferinde ayni sahneleri yasiyoruz ben yine ona inaniyirum geliyorum max 10 gun dayanabiliyor yine iciyor
allah yardım etsin canm. bi kez inanma ona ne bileyim iyce korksun seni kaybedecegine. bgun icki icer yarin allah korusun kumar ney oynar. arkadas cevresi mi alistiryo acaba

bekarlığını tam yaşayamadı sanırım eşiniz sonra bir şekilde tadını alınca evlenerek hayatını zora soktuğunu düşündü şimdi böyle sahil kenarında falan içerek bir nevi daha önce yaşayamadıklarını yaşamaya çalışıyor olabilir. bir de böyle bakmak lazım. eğer böyleyse durum bir süre sonra durulur sanırım.

allah yardım etsin canm. bi kez inanma ona ne bileyim iyce korksun seni kaybedecegine. bgun icki icer yarin allah korusun kumar ney oynar. arkadas cevresi mi alistiryo acaba

Arkadaslariylada konustum alet etmeyin bu sebepten bosanirsam sizde kendinizi suclu hissedersiniz dedm hakda verdiler bana ama hepsi ayni 3 gun snr yine kaldiklari yerden devam

bekarlığını tam yaşayamadı sanırım eşiniz sonra bir şekilde tadını alınca evlenerek hayatını zora soktuğunu düşündü şimdi böyle sahil kenarında falan içerek bir nevi daha önce yaşayamadıklarını yaşamaya çalışıyor olabilir. bir de böyle bakmak lazım. eğer böyleyse durum bir süre sonra durulur sanırım.

Tamda dediginiz gbi bekarliginda hic eglence hayati olmamis simdi bir kez kesfedince cikamadi icinden

Tamda dediginiz gbi bekarliginda hic eglence hayati olmamis simdi bir kez kesfedince cikamadi icinden

hamile olmasan beraber gidin diyeceğim de böyle de zor belki akşamüstleri civardaki nezih mekanlara gidebilirsiniz beraber. erkekleri boş bırakırsan ne yapacakları belli olmaz.

hamile olmasan beraber gidin diyeceğim de böyle de zor belki akşamüstleri civardaki nezih mekanlara gidebilirsiniz beraber. erkekleri boş bırakırsan ne yapacakları belli olmaz.

Gidiyorduk birlikte artik icmesemde onunla cikiyordum 3 kere arkadaslaryla cikiyorsa 1 kere benle cikiyordu bu duruma soylenirken smd bni hic takmiyor pesine. Bos birakma diyorsun da adami yakalayamiyorum ki isten dogru direk icmeyeeee eve gelen eden yok

Gidiyorduk birlikte artik icmesemde onunla cikiyordum 3 kere arkadaslaryla cikiyorsa 1 kere benle cikiyordu bu duruma soylenirken smd bni hic takmiyor pesine. Bos birakma diyorsun da adami yakalayamiyorum ki isten dogru direk icmeyeeee eve gelen eden yok

yakalaman lazım işte ara sancım başladı falan de biraz ürksün boş bırakmasın :))

her içki içen kumara başlasa ülkenin yarısı kumarbazdı şimdi. abartmayın bence.
sana soran olmadi benim yorumuma atlamazsaniz bidaha sevinirim. olayin ciddiyetinin farkinda degilsiniz sanirim. kadin hamile adam gecelere kadar iciyor. ben eminim ki ALKOLIK insanlarin kumara egilimi cok fazla. bunu arastirirsaniz istatistikler de onayliyor.

sana soran olmadi benim yorumuma atlamazsaniz bidaha sevinirim. olayin ciddiyetinin farkinda degilsiniz sanirim. kadin hamile adam gecelere kadar iciyor. ben eminim ki ALKOLIK insanlarin kumara egilimi cok fazla. bunu arastirirsaniz istatistikler de onayliyor.

Evet her icen kumar oynuyor diye birsey yok ama dediginiz gbi kotu aliskanliklara bir bulasinca ardi arkasi kesilmiyor Allah korusun blk ilerde boyle bi problemim dogacak.. O yuzden bu alkolu abartmis es durumunu cozmeliyim

önce düzgün konuşmayı öğren alkolik görmemişsin sen belli ki. hangi istatistikler onlar göster de bilelim yok öyle kafana göre sallamak. umuma açık yerde bi laf ediyorsan sorumluluğunu taşıyacaksın.

Bekarlığı yaşamak demek sahil kenarında içki içmek mi demek bekarlıl anlayışınız bu mu çok tuhaf

Arkadasi ayrilmanin esiginde demissiniz.
Onlarin sorunuma alkol?

X