Anket Alkollü içecekler içermisiniz?

Alkollü içecekler içermisiniz?

• Ankete Katılan
    297
  • Anket Kapalı .
yorumları okudum da içenlerin bazıları sanki sarhoş kafayla yazmış gibi.saçma ve trajikomik.yazdıklarından belli.içmeyenleri can-u gönülden kutluyorum.Allah saptırmasınnn....

Aynı şekilde ben de sosyal içiciyim, bir arkdaşımın evinde maç film vs izlerken genelde light bira içerim o da max. 2 şişe. Bazen kırmızı şarap, ama tatlı ve sek olursa. Bir yere eğlenmeye gittiğimzde ise mojito tercihim. En son geçen ay içtim bir şişe bira ve iki bardak şarap.
Asla sarhoş olmam, olmakta istemem. Çok güvendiğim bir kişinin yanında ancak çakırkeyif olurum o kadar.
Bulsam sevinmem kaybetsem üzülmem, öyle bir dengedeyim.

Son düzenleme:
içerim, alkolü severim, her türlü bira şarap şampanya votka viski cin tekila.....ne olursa, ramazanda içmiyorum :9: 11 aydan sonra 1 ay mide dinlensin

hic icmedim tadini bile bilmeme esim de oyle Allaha sukur .evimize bile girmedi insallah hicde girmez.acikcasi icilen bi ortama bile girmek rahatsiz eder beni.kimseye eslik edemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
içmiyorum ve içen insanlardan nefret ediyorum...
haram olan bırseye gayet normal yaklastıkları ıcın...
Allahın kuralını utanmadan hoş birşeymıs gıbı haram maram tanımam diyen ahlaksız,hayasız,utanmaz,rezil daha söylemek isteyıpte söyleyemedıgım insanlardan nefret ediyorum...

Allahın kuralını utanmadan hoş birşeymıs gıbı haram maram tanımam diyen ahlaksız,hayasız,utanmaz,rezil daha söylemek isteyıpte söyleyemedıgım insanlardan nefret ediyorum...

kısaca içmem allah korusun...

daha çok şey yazardım buraya ama uygun olmaz:61:

yorumları okudum da içenlerin bazıları sanki sarhoş kafayla yazmış gibi.saçma ve trajikomik.yazdıklarından belli.içmeyenleri can-u gönülden kutluyorum.Allah saptırmasınnn....

:53::53::53::53::53::53::53:

içmem deyin geçin yav, ben size niye içmiyorsunuz Allahın cezaları mankafalar diyor muyum, demem, neden diyeyim ki, içmeyen içmez, içen içer. içmediniz diye benim gözümde aşşağılık birer insancıklar olamazsınız, ben içerim ve size hiç bir kötülük yapmadım, içip içip de size zararı dokunanlara sövün sayın tamam da tüm içenler ahlaksız hayasız, rezil, buraya yazamam uygun olmaz, saçma şeklinde yaklaşımlarınız üzdü beni, gerçi bu kadar gaddarca tutumları olanların benim üzülüp üzülmememi iplediklerini de sanmıyorum...

neyse yine de hepinize iyi akşamlar... utanmaz rezil birinden akşamınıza hayır dileklerini kabul eder misiniz, bilmem :53::53:

herkesin düşüncesi kendine! sevabı,günahı kişiyi ilgilendirir:68::20: kimseyi bu şekilde itam edemezsin .........

Hanımlar,
lütfen sakin olun,bu altı üstü bir anket,kınamayın,ayıplamayın,içiyorsanız içiyorum,içmiyorsanız içmiyorum demeniz yeterli,anket sorusunu beğenmediyseniz yorum yazmak zorunluluğunuzda yok,mevzuya dini boyuttan yorum yapmayada kalkmayınız,zira zaten dinle ilgili hertürlü yorum yasaktır çünkü konu din olunca kimse sükunetini korumuyor...

İçen içer içmeyen içmez nedir bu müdahale yaa..

Bizde eşimle içeriz ama arkadaşlarımızla toplandığımız zaman en az 10-15 kişi oluyoruz
kırmızı şarap çok severim,bazen votka redbull+tekila süper oluyor

tamamen tercih meselesi,günahsa günahım bana
benim günahımdan kime ne...

zaten ayda yılda bir içeriz,artık sağlığımıza dikkat ediyoruz malum yaş ilerliyor...

Back
X