Anket Alkollü içecekler içermisiniz?

Alkollü içecekler içermisiniz?

• Ankete Katılan
    297
  • Anket Kapalı .
ben içmem ..bir kere denemıstım gencken tadı çok iğrenc geldı daha ağzıma koymadım......kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

İçerim ama özel günlerde oda tekirdağ rakısı sodayla olacak beyaz şarap yada bira içerim.:içelim: Çok sinirliysem de içerim sonu malum:roflol:

kızlar yazdıklarımıza dikkat edelim...soru gayet net.içermisiniz içmezmisiniz...
içen ve sarhoş olanlara çeşitli sıfatlar takmak kimsenin haddine değil.
unutmayın bu tavırlar yüzünden bugün kk da çoğu konuyu konuşup tartışamıyoruz.
biraz daha dikkat...

evet ıcıyorum esıme eslık etmek ıcın ozel gunlerde ve tatıllerde daha cok :icecream:

normalde içmem, kokusunu sevmiyorum ama geçenlerde arkadaşımla gece otururken eşlerimizde dışarıdaydı,kakao likörü içtik.

sarımelek konuyu bizzat açan sizsiniz..
sadece içki içmediğini belirten arkadaşlara teşekkür etmişsiniz..
bu biraz ayrımcılık olmuyor mu?

madem öyle ;
içki içmeyen arkadaşlara teşekkür ederim diye bir konu açsaydınız o zaman..
bende enerjimi boşa harcayıp, yorum yazma zahmetine katlanmamış olurdum..

Kime teşekür edip etmiyeceğimi size mi sorucaktım.:1closedeyes:Mesajınızı silebilirsiniz ayrıca tekrar bişey yazıpta tartışma ortamına dönüştürmeyin....

Kime teşekür edip etmiyeceğimi size mi sorucaktım.:1closedeyes:Mesajınızı silebilirsiniz ayrıca tekrar bişey yazıpta tartışma ortamına dönüştürmeyin....

biraz daha nazik olabilirsiniz..
genelde biz bayanlar konuya yapılan yorumlara teşekkür ederiz..
ayrıca insanların içki içip içmemesine neden bu kadar takıldınız o da ayrı bi merak konusu :roflol: :roflol:

biraz daha nazik olabilirsiniz..
genelde biz bayanlar konuya yapılan yorumlara teşekkür ederiz..
ayrıca insanların içki içip içmemesine neden bu kadar takıldınız o da ayrı bi merak konusu :roflol: :roflol:

Bu bi anket sorusu takılıp takılmamak ne alaka?tatlicadiarzu Nazik bi cevaptı ama anlayana artık :)

BENİM ACINACAK HALDE DERKEN KASTEDDİĞİM İNSANLAR NORMAL MİKTARDA İÇENLER DEĞİL TABİİ!! İÇİP İÇİP KENDİNDEN GEÇİP ORAYA BURAYA SALDIRAN İNSANLARI KASTEDİYORUM..YOKSA BANA NE NE İÇTİYSE...:sm_confused:
KİMSEYİ İÇKİ İÇİYOSUN DİYE YARGILAMAK HADDİM DEĞİL..AMA ÇEVREYİ RAHATSIZ ETMEK DE HİÇ KİMSENİN HADDİ DEĞİL...:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…