Allah affetsin de :)

Aaaa bosan tabii ki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2018
229
248
53
36
Ya allah affetsin de kizlar çocuğum olursa kaynanama ve kaynima benzer diye ödüm kopuyor. Kaynanam bildigimiz çirkin fiziksel olarak,içinin çirkinliği de yüzüne vurduğu icin tovbe estağfurullah bana bin kat cirkin geliyo. Ve acayip kirli pasakli bir kadin. Kaynım da hik demis anasının burnundan dusmus ama annesinin guzel versiyonu. Ama ondan daha da nefret ediyorum. Yemek yemesi,agzini sapirdatmasi,gerizekalica hareketleri vs..
(Esim cok şükür babasina benziyor.)

Ben boyle düşünüyorum ya cocugum onlara benzerse allahim sen koru yarabbim. Evlendiğimden beri bu korku var bende, belki bu yuzden cocugum olmuyor tüp bebek deniyorum. Ama elimde degil dusunmeden edemiyorum. Ayip günah oldugunu da biliyorum ama ELİMDE DEĞIL !!

Benim gibi olan var mi araniz da yoksa bende mi sorun var? Cocuklariniz kime benzedi?

Bu korkuyla çocuğun benzer onlara. İnsanları dış görünüşüyle, hareketleriyle yargilamayin öncelikle. Yasli kadın nasıl güzel olmasını bekliyorsunuz , ister istemez yüz kirisiyor dişler dökülüyor. Yaşlanınca siz çok mu güzel olacaksınız? Bu şekilde dusunmeniz çok ama çok yanlış. Önce düşünce tarzınızı değiştirin. Çirkin insan yoktur. Allah'ın yarattığı her varlık kendine göre güzeldir.

Ayrica esin ne kadar babasina benzese de annesine de benzedigi taraflar illa ki vardir.

Ama sen esini sevdigin icin sana batmiyor
Cocugun da amcasina ya da babaannesine benzerse batmaz sana merak etme

Bu korkuyla çocuğun benzer onlara. İnsanları dış görünüşüyle, hareketleriyle yargilamayin öncelikle. Yasli kadın nasıl güzel olmasını bekliyorsunuz , ister istemez yüz kirisiyor dişler dökülüyor. Yaşlanınca siz çok mu güzel olacaksınız? Bu şekilde dusunmeniz çok ama çok yanlış. Önce düşünce tarzınızı değiştirin. Çirkin insan yoktur. Allah'ın yarattığı her varlık kendine göre güzeldir.

Birincisi kaynanam da kaynim da bahsettiginiz kadar yaşlı degiller. Ikincisi kaynim onun daha iyi versiyonu dedim ama hareketler itici. Icleri de dislari da bir.

O beğenmediğiniz kadının oğluyla evlisiniz unutmayın, sevmezsiniz o ayrı. Aklıma bi akraba geldi kaynanadan nefret ediyordu oğlu aynı çekmiş :D

İnsanın korktuğu başına gelir genelde, odak noktanızı değiştirin.
Sağlıklı ve hayırlı olsun öncelikle, tipten daha önemli.
Ki bence de evladınız size çirkin gelmez.

Birkizbiroglan isimli bir blog var- komik bir anadolu annesinin ikiz çocukla imtihanı, coook güzel bir blog. Tavsiye ederim.
Oradaki kadının kızinin ağzı burnu, hareketleri... Tam olarak kaynanasina benziyirmus.
Kaynanamın kaçırdığım yıllarını doğurdum demişti :halay:

Edit: aramaya inanmak.
Yazıyı buldum:
Zamanında bir yerlerde okumuştum, babasi tıpkı eşine benzeyen kızı için ' aşkımın kaçırdığım yıllari' diyordu. Bu gidişle kayınvalidemin kaçırdığım yılı kalmayacak, hatta bir yerden sonra ikinci baski bile olacak diye düşünmeye başlamıştım

Son düzenleyen: Moderatör:
Birkizbiroglan isimli bir blog var- komik bir anadolu annesinin ikiz çocukla imtihanı, coook güzel bir blog. Tavsiye ederim.
Oradaki kadının kızinin ağzı burnu, hareketleri... Tam olarak kaynanasina benziyirmus.
Kaynanamın kaçırdığım yıllarını doğurdum demişti :halay:
Çok güldüm. :D

Kimin yüzünü begeniyorsaniz onun resimleriyle donatin evi ne biliyim. Ama düşünceniz yanlış. Kayinvalideniz de bebekken güzeldir sonuçta. Bebek yani. Bence siz sevemediginizden gözünüze öyle görünüyorlar.

Back
X