Nasıl bir şeydir çok ilginç hakikaten; kendisi zaten ortamda illaki ilgiyi üzerine toplar çok girişken-sosyal bir çocuk ama hani bi gezmeye dışarı gitsek, akrabalar, arkadaş ziyaretleri vb. mutlaka bi suratına tü tü tü yakışıklı yapılıyor çocuğun dikkati çekiyor bi şekilde. İfadeden ifadeye bile fark ediyor andırdığı kişi değişiyor, bu yüzden herkese benziyor joker gibi

Gülünce çocuğun gülüş ifadesi bana dönüşüyor, teyzesi gibi tek yanağında ağız kenarına doğru minicik bir gamzesi var, onu da oradan kapmış. Saçların şekli kv ile baba kıvırcık-lüle bonusumsu, rengi kp ile anneanne, ten rengi baba-ben karışık beyaz, vücut yapısı, durunca dönüp bakışı kp (Kpin eşimin spor geçmişi var

), dudak yapısı kv (kv dudaklar az köftedir), göz yapısı babam-ben-kv (Babam gibi çekik gözlü ama kv gibi daha iri gözlü), sarışın böyle acayip bi çocuk başıma, tek tek bu kadar ayıklayabildim, hepimize aynı anda benziyor.

Öyle kartpostal gibi süper güzel bir çocuk elbette değil (Benim dünya güzelim o ayrı) hani malzemeler belli ama tipi farklı geliyor insanlara bi şekilde, çekiyor.