Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hangi testBeta hcg testiyse evet
Lh testiyse belli olmaz
Ustunde yazmiyor ya ondan bilemedim ben de kutusu poşedi vs varsa bakalim.Bu hangi test
Ustunde yazmiyor ya ondan bilemedim ben de kutusu poşedi vs varsa bakalim.
Siz yine de kan verinEki Görüntüle 3331303 arkadaşlar 10 aylık evliyim hep bebek deniyorduk olmuyırdu uzun zamandır regl olmuyorum allah aşkına hamilemiyim bu testin yalan çıkması gibi bi durum olurmu ne yazıcam bilemiyorum
Yani yanlış çıkması için çok soluk bir çizgi çıkmalı bunun yanlış olacağını pek sanmıyorumYanlış çıkma olasılığı büyükmü![]()
Ne zamandır regl olmuyorsunuz birde kaç dakika içinde çıktı pozitif sonuçEki Görüntüle 3331303 arkadaşlar 10 aylık evliyim hep bebek deniyorduk olmuyırdu uzun zamandır regl olmuyorum allah aşkına hamilemiyim bu testin yalan çıkması gibi bi durum olurmu ne yazıcam bilemiyorum
Hemen çıktı valla çok uzun zamandır regl olmuyorum hatırlamıyorum bileNe zamandır regl olmuyorsunuz birde kaç dakika içinde çıktı pozitif sonuç![]()
Evet bi kan vermem lazım bugün erken gebelik trsti aldım ondada iki çizgi çıktıYani yanlış çıkması için çok soluk bir çizgi çıkmalı bunun yanlış olacağını pek sanmıyorumama yinede kan en doğru sonuç
Yok da kesinleşmesi açısından dedimYanlış çıkma olasılığı büyükmü![]()
Ay hadi inşaAllahEvet bi kan vermem lazım bugün erken gebelik trsti aldım ondada iki çizgi çıktı
Verdim 5-6 haftalık hamile çıktım Allaha şükür ama bugün idrarımdan sonra peçeteye hafif bir leke geliyor napicsm çocuğum düşüyormuAy hadi inşaAllahkan verebildin mi
Öncelikle sakin olun ve olumlu düşünün. Düşmeyecek buna inanın, Allah'a sığının. Ve doktorunuzla görüşün mutlaka.Verdim 5-6 haftalık hamile çıktım Allaha şükür ama bugün idrarımdan sonra peçeteye hafif bir leke geliyor napicsm çocuğum düşüyormu![]()