Merhaba kürtajdan sonra rahim duvarı biraz incelebiliyor biraz daha zamana ihtiyacınız olabilir ayrıca pcosda lh hormonundan dolayı bazen pik hep görünüyor ama yumurta çatlamıyor.Arkadaşlar. Mayıs ayında kürtaj oldum. Eylülden beri de gebelik için ovülasyon testi yapıyorum. Ovülasyonlarda piki her zaman görüyorum, değerlendiriyorum ama gebelik oluşmuyor. Kan tahlillerime de bakıldı, eşimde test verdi. Fiziki olarak bir sıkıntımız yokmuş. Bende polikistik vardı. Doktor hormonlarında yumurtalıklarında uyumlu değil. Şu an onunla alakalı bir sıkıntında gözükmüyor dedi. 2 kere hamile kaldım. İkisindede pik gördüğüm zaman kalmıştım. Şimdi beden olmuyor aklım almıyor. Acaba kürtajda rahmime zarar mı verdiler ? Bu birinci sorum
İkincisi ASIL ÇILDIRDIĞIM KONUM. Ovülasyon testim iki kere pozitif çıkıyor. Geçen ayda böyle olmuştu. Ayın 9 unda test yaptım pikti. Bütün ovülasyon belirtilerim de vardı. Yapışkan akıntım devam edince dur dedim bugünde test yapıyım. Gözlerime inanamadım. Testim bugünde pik yapmış. Bu durumu yaşayan ya da neden olduğunu bilen birileri varsa nolur yazın. Çocuk gibi oturup ağlayacağım.
Ovülasyın testimin fotoğrafını aşağıya bırakıyorum. 9unda pik olunca eski testleri atmıştım. 9undan önce yaptığım testlerde 11indekş gibiydi.
Hergün aynı saatte yapmanız ve 2 saat öncesinde sıvı almamanız önemli birde sabah uyanır uyanmaz yapmayınBu arada labaquick le test yapıyorum
Birde bu testler yerine innovitanın çubuk testlerini kullanın iki ayımı boşuna harcadım laboquickin testleriyle pik olup olmadığı anlaşılmıyor bunlarla rahim filmi de çektirin benceÇok haklısınız sakinleşmekte fayda var sanırım. Sadece sebebini merak ediyorum neden böyle oluyor diye.
Rahim filmi için regl olmayı bekliyorum. Doktorlar önermediler ama ben kendim istediğimi söyleyeceğim gerekirse özele yaptıracağım.
9unda yaptığınız test pik değil, bugünkü de pike yakın, sonraki günde aynı saatte yapın o zaman daha net olur. Ama isterseniz bugünü değerlendirebilirsinizArkadaşlar. Mayıs ayında kürtaj oldum. Eylülden beri de gebelik için ovülasyon testi yapıyorum. Ovülasyonlarda piki her zaman görüyorum, değerlendiriyorum ama gebelik oluşmuyor. Kan tahlillerime de bakıldı, eşimde test verdi. Fiziki olarak bir sıkıntımız yokmuş. Bende polikistik vardı. Doktor hormonlarında yumurtalıklarında uyumlu değil. Şu an onunla alakalı bir sıkıntında gözükmüyor dedi. 2 kere hamile kaldım. İkisindede pik gördüğüm zaman kalmıştım. Şimdi beden olmuyor aklım almıyor. Acaba kürtajda rahmime zarar mı verdiler ? Bu birinci sorum
İkincisi ASIL ÇILDIRDIĞIM KONUM. Ovülasyon testim iki kere pozitif çıkıyor. Geçen ayda böyle olmuştu. Ayın 9 unda test yaptım pikti. Bütün ovülasyon belirtilerim de vardı. Yapışkan akıntım devam edince dur dedim bugünde test yapıyım. Gözlerime inanamadım. Testim bugünde pik yapmış. Bu durumu yaşayan ya da neden olduğunu bilen birileri varsa nolur yazın. Çocuk gibi oturup ağlayacağım.
Ovülasyın testimin fotoğrafını aşağıya bırakıyorum. 9unda pik olunca eski testleri atmıştım. 9undan önce yaptığım testlerde 11indekş gibiydi.
Ben hep lavaboquick kullandım aslında. Geçen ay da böyle iki kere gösterdi ondan sonra başka marka alacaktık ama elimde 50 tane vardı onun için marka değiştiremedim.Birde bu testler yerine innovitanın çubuk testlerini kullanın iki ayımı boşuna harcadım laboquickin testleriyle pik olup olmadığı anlaşılmıyor bunlarla rahim filmi de çektirin bence
Bu en son hamile kaldığımda pik yaptığı testi. Buna bakarak öyle olacağını düşünmüştüm aslında. Bir de ondan öncesinde ikinci çizgileri neredeyse hiç çıkmıyordu9unda yaptığınız test pik değil, bugünkü de pike yakın, sonraki günde aynı saatte yapın o zaman daha net olur. Ama isterseniz bugünü değerlendirebilirsiniz
Evet var önceden polikistik olduğu için iki ayda 1-3 ayda bir regli oluyordum kürtajdan sonra neredeyse her ay oluyorum ve 7 gün falan sürüyor. Önceden bunkadar kanamam da olmuyordu. Kürtajdan sonra kanamam da düzeldiMerhaba, regl duzeninizde ve yoğunluğunda bir değişiklik var mı? Benim kürtajdan sonra reglimin gün sayısı düşünce doktora durumu anlattım, hsg çekildi ve yapışıklık olduğu anlaşılmıştı sonra yapışıklık açmak için operasyon oldum ama yine gebe kalmayınca sulu ultrason yaptılar o sulu ultrasondan sonra minicik kalan yapışıklık da açıldı ve rahim kalinligi normale dönmüştü sonra hemen gebe kaldım zaten ( gerçi o gebeliğimi de kaybettim ama ) regl düzeninde bir değişiklik varsa ya da yumurtlama dönemlerinde rahim kalınlığı az ise doktoronuza danışın bence....
Çok geçmiş olsun bu aradaMerhaba, regl duzeninizde ve yoğunluğunda bir değişiklik var mı? Benim kürtajdan sonra reglimin gün sayısı düşünce doktora durumu anlattım, hsg çekildi ve yapışıklık olduğu anlaşılmıştı sonra yapışıklık açmak için operasyon oldum ama yine gebe kalmayınca sulu ultrason yaptılar o sulu ultrasondan sonra minicik kalan yapışıklık da açıldı ve rahim kalinligi normale dönmüştü sonra hemen gebe kaldım zaten ( gerçi o gebeliğimi de kaybettim ama ) regl düzeninde bir değişiklik varsa ya da yumurtlama dönemlerinde rahim kalınlığı az ise doktoronuza danışın bence....
Kazıma işlemi mi kaldı gözünü seveyim şimdi vakumla rahimde ne var ne yok supurge gibi çekiyorlar onda da yapışma ihtimali az.Durumunuzla alakası varmı bilmiyorum ama rahim filmi çektirdiniz mi? Kürtajlardan sonra rahimde kazıma işlemi dedikleri işlemi yaptıkları için yapışma olabiliyor. Bir arkadaşım aynı durumu yaşamıştı tabi. Filminde ortaya çıkmıştı. Stres yapmamaya çalışın. Ne kadar şartlarsanız kendinizi o kadar problem oluyor
3 yıl önce arkadaşıma yapmışlar, bunu gidin yapan yere söyleyin olurmu. Kız 1,5 yıl doktor doktor gezdi niye olmuyor diye. en son bir doktor bu durumu söyleyip istemiş orada ortaya çıkmıştı. Yoksa ben ne kazıma bilmem ne vakum bir kaybım var benimde 5 aylıktı suni sancı ile normal doğum yaptırdılar.Kazıma işlemi mi kaldı gözünü seveyim şimdi vakumla rahimde ne var ne yok supurge gibi çekiyorlar onda da yapışma ihtimali az.
Konu sahibi sakin ol denemeye devam et daha eylülden beridir deniyormuşsun.
BEn de öyle okumuştum pcosta genelde pik görünüyor diye.Merhaba kürtajdan sonra rahim duvarı biraz incelebiliyor biraz daha zamana ihtiyacınız olabilir ayrıca pcosda lh hormonundan dolayı bazen pik hep görünüyor ama yumurta çatlamıyor.
Bazı aylarda PCOS dan dolayı ya hiç pik göremezsiniz yada üst üste bir kaç kere görebilirsiniz. Lh hormonu çok dalgalı olduğu için. İsterseniz kadın doğumla görüşün yumurta takibi yapsınlar çünkü bazı aylar bir kaç yumurta birden aynı anda büyümeye çalışıyor ve hiç biri çatlamıyor.Evet var önceden polikistik olduğu için iki ayda 1-3 ayda bir regli oluyordum kürtajdan sonra neredeyse her ay oluyorum ve 7 gün falan sürüyor. Önceden bunkadar kanamam da olmuyordu. Kürtajdan sonra kanamam da düzeldi
O kadar üzgün ve kafası karışıktım ki ne yaptıklarını bile bilmiyorum. Kan sulandırıcı kullandığım için rahim temizlenmemiş sonra ilaç verildi iki kere kürtaj yapıldı gibi bir şey oldu. Zor bir süreç Rabbim kimseye yaşatmasın. Sizinki de zor olmuştur3 yıl önce arkadaşıma yapmışlar, bunu gidin yapan yere söyleyin olurmu. Kız 1,5 yıl doktor doktor gezdi niye olmuyor diye. en son bir doktor bu durumu söyleyip istemiş orada ortaya çıkmıştı. Yoksa ben ne kazıma bilmem ne vakum bir kaybım var benimde 5 aylıktı suni sancı ile normal doğum yaptırdılar.
Kadın doğuma gittim tedavi ya da herhangi bir müdahaleye ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum dedi ama ben 4 yıldır hamile kalamıyordum. Ovülasyon testini de neredeyse her ay yaptım diye biliyim. Nasıl olduğunu biliyorum. Ama daha önce hiç böyle iki kere olduğunu görmemiştim. İki aydır ilginç bir şekilde çıkıyor testimBazı aylarda PCOS dan dolayı ya hiç pik göremezsiniz yada üst üste bir kaç kere görebilirsiniz. Lh hormonu çok dalgalı olduğu için. İsterseniz kadın doğumla görüşün yumurta takibi yapsınlar çünkü bazı aylar bir kaç yumurta birden aynı anda büyümeye çalışıyor ve hiç biri çatlamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?