kizlar ben kk da bayaa vakit geciririm. topikleri okurum. esim de bunu bilir..evde ayni laptopu kullaniriz. ben firefox tan bakarim o da chromium dan. bilmeyenler icin yaziyorum soylediklerimle aynen explorer gibi internete giriliyo. esimin girdigi sitelere bakamam cunku chromiumdan gecmise bakamiyorum. ama firefoxtan bakabiliyorum. gerci firefoxtan bakmama gerek kalmiyo cunku yalniz ben giriyorum ya...gelelim bu saatte konu acmamin nedenine....
az once uyandim uyku tutmadi. actim firefoxu fix girdim bi kac siteye...sonra istemeden bi yeri tikladim. gecmisten sileyim dedim ki ne goreyim...kk da bir suru topige girilmis bugun yani gece 12 den sonra. sanirim arama kisminda direkt ciksin diye firefoxtan girmis ben hep giriyorum ya bu siteye... o saatte ben uyuyorum. topik isimleri hep soyle vajen estetigi yaptiranlar, dis dudaklarimdan utaniyorum, vajenim cok koyu, meme buyutme operasyonum vs...yani bilgisayar kendiliginden yapamaz bunu degil mi? kafayi yicem esim girip bakmis anladigim. neden bakma ihtiyaci duymus hem de boyle topiklere. uykum hepten kacti girtlagina yapismak istiyorum suan. kendisi icerde uyuyo..6 yillik evliyiz 1 kizimiz var. kendisi oldukca kariyerli guya kimseye yan gozle bakmaz. siz olsaniz naparsiniz??soyleyeyim mi ona. soylemezsen icim icimi yer..demez mi neden gecmise baktin, bu kez daha temkinli olur kendisi bilgisayar muhendisi..
Ben olsam sabah değilde akşam söylerim hayaytım bı bakarmısın bune böyle ben gırmedim buraya ınkar etme ne işin vardı birşeymi merak ettin hayatııım derdim :) Ama şöyle birşeyde var kendisi bilgisayar muhendiyse silerdi heryerden hertürlü gizli yaptıysa .. Belki başka biri gelmiştir eve gelen:26:kizlar ben kk da bayaa vakit geciririm. topikleri okurum. esim de bunu bilir..evde ayni laptopu kullaniriz. ben firefox tan bakarim o da chromium dan. bilmeyenler icin yaziyorum soylediklerimle aynen explorer gibi internete giriliyo. esimin girdigi sitelere bakamam cunku chromiumdan gecmise bakamiyorum. ama firefoxtan bakabiliyorum. gerci firefoxtan bakmama gerek kalmiyo cunku yalniz ben giriyorum ya...gelelim bu saatte konu acmamin nedenine....
az once uyandim uyku tutmadi. actim firefoxu fix girdim bi kac siteye...sonra istemeden bi yeri tikladim. gecmisten sileyim dedim ki ne goreyim...kk da bir suru topige girilmis bugun yani gece 12 den sonra. sanirim arama kisminda direkt ciksin diye firefoxtan girmis ben hep giriyorum ya bu siteye... o saatte ben uyuyorum. topik isimleri hep soyle vajen estetigi yaptiranlar, dis dudaklarimdan utaniyorum, vajenim cok koyu, meme buyutme operasyonum vs...yani bilgisayar kendiliginden yapamaz bunu degil mi? kafayi yicem esim girip bakmis anladigim. neden bakma ihtiyaci duymus hem de boyle topiklere. uykum hepten kacti girtlagina yapismak istiyorum suan. kendisi icerde uyuyo..6 yillik evliyiz 1 kizimiz var. kendisi oldukca kariyerli guya kimseye yan gozle bakmaz. siz olsaniz naparsiniz??soyleyeyim mi ona. soylemezsen icim icimi yer..demez mi neden gecmise baktin, bu kez daha temkinli olur kendisi bilgisayar muhendisi..
kizlar ben kk da bayaa vakit geciririm. topikleri okurum. esim de bunu bilir..evde ayni laptopu kullaniriz. ben firefox tan bakarim o da chromium dan. bilmeyenler icin yaziyorum soylediklerimle aynen explorer gibi internete giriliyo. esimin girdigi sitelere bakamam cunku chromiumdan gecmise bakamiyorum. ama firefoxtan bakabiliyorum. gerci firefoxtan bakmama gerek kalmiyo cunku yalniz ben giriyorum ya...gelelim bu saatte konu acmamin nedenine....
belki eşin senin de estetik olmanı istiyodur vajen ve meme...olamazmı?
ama yine de meraktan bakmıştır yani kim olsa bakardı bence.ilgi çekici konu çünkü.
Ben olsam sabah değilde akşam söylerim hayaytım bı bakarmısın bune böyle ben gırmedim buraya ınkar etme ne işin vardı birşeymi merak ettin hayatııım derdim :) Ama şöyle birşeyde var kendisi bilgisayar muhendiyse silerdi heryerden hertürlü gizli yaptıysa .. Belki başka biri gelmiştir eve gelen:26:
geçen gün bir sağlık sitesinde kendimle ilgili bir problemi ararken tesadüfen erkeklerin cinsel sorunlarıyla ilgili doktorlara sordukları sorularını gördüm, baya bi okudum... bunda birşey yok...sonuçta eşinizde kadın sağlığıyla ilgili şeyler okumuş... bence abartmayın
bencede kötü birşey yok. bu kadınlar ne konuşuyor; neler karıştırıyor diye merak etmiştir. bazen bende okuyorum hiç ilgim olmayan şeyleri. bence takılmayın...
anlayan birisi. soylesem ters tepmez yani
canim esim ilk kez duymuyo o estetikleri biliyo oyle seyler oldugunu...siteyi acar acmaz gelmiyo ki o kısım. estetik bolumunun icinde..
hamileyim belki de fazla abartıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?