• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah aşkına bakabilir misiniz? Lütfen bilen yorum yapsın lütfen..

melisss26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2023
685
133
33
27
Azıcık uzun yazıcam okumayanlar için söyliyim bu resimdekini yaşayan var mı? Ya da bilen? Şimdi geliyorum konuya Eşimin sırtında bu lekeden var 1 hafta- 10 gündür. Randevu bulamıyoruz cildiyeden çevre şehire de baktık. Fakat salı günü sabah erkenden gidicez sıra alacaz hastaneye bu sefer görüneceğiz. Herşeyi normal sadece acayip bir demir eksikliği var. Ve neden 1 haftadır beklediniz derseniz hastanede sıra yoktu ve onu geçtim daha önce de buna benzer ama daha küçük bir morluk çıkmıştı sırtında ağır işlerde çalıştığı için vurdu falan sanmıştık ama enteresan bir şekilde 1 günde geçmişti. Bu geçmiyor lütfen yorumu olan yapsın lütfen. Kabarcık falan değil sadece leke. Ve çoğaldıı
1747545015192.webp

Sırtını neredeyse komple kaplıyor ve yayılmış büyümüş. Bunun iç hastalıklarla veya daha kötüsüyle bir ilgisi olabilir mi? Bir yerde okudum lenfoma falan yazıyordu. Emin değilim ve endişeliyim lütfen yazın.

Yok mu kimse lütfen bilen biri yorum yapsın beklerken anksiyetem tutuyor hastaneye gitmek için daha zaman var.

Merhaba öncelikle geçmis olsun, alerjik bir durum gibi geldi bana sadece sırt kısmında mi var? Allah korusun kötü bir sey olsa tüm vücutta olurdu ve daha koyu olurdu. Lenfoma gibi hastaliklar boyle baslamaz dusmeyen ates yada lenf bezlerbezlerinde sislik olur, belki giydigi kiyafet yada yediklerinden alerji olabilir. Kotu dusunmeyin benimde bu aralar anksiyetem var gece gunduz uyku tutmuytutmuyor.Tekrar gecmis olsun

Strese bagli gul hastaligina brnzettim gogus bolgemde tipki buna benzer olmustu ama cildiyeciye gorunun once

Back
X