Gebeliğe Hazırlık Allah aşkına bakın lütfen lütfen yardım edin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sorguculuk

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2021
155
32
13
36
Ayın 5 de adet oldum ovülasyon dönemi başladığı günün 3 gününde test yapmaya başladım yani 15 Mayıs da başladım yapmaya testlerim hep böyle çıkıyor hiç bir akıntım da yok sadece altıma işiyormuşum gibi su geliyor az be takvime göre bugün hamile kalma şansı yüksek yazıyor 18 i

Eklentiler

• D33635BA-318D-4604-B384-BA6FEC576D8D.webp
    20 KB · Görüntüleme: 56
Regl bitince başlasaydınilız teste belki geç belki erken yumurtlarız bunu bilemediğimizden bu testler zaten. Bana tam pik gibi gelmedi 18. Ama isterseniz degerlendirin. Pik yarın olursa ertesi günü de degerlendirirsiniz. Zaren sperm 72 saate kadar yaşayabiliyor.

Sağolasın ama başlayamadan eczaneler ovülasyon testi yoktu nöbetçiydi hep

Sağolasın ama başlayamadan eczaneler ovülasyon testi yoktu nöbetçiydi hep
Anladım. Öyle yapabilseydiniz daha sağlıklı oldurdu. Pik yarın olur herhalde. Tabi çok da kesin konuşmamak lazım. Dalgalanmalar olabiliyor.

Anladım. Öyle yapabilseydiniz daha sağlıklı oldurdu. Pik yarın olur herhalde. Tabi çok da kesin konuşmamak lazım. Dalgalanmalar olabiliyor.
En başta yaptığım bozuk çıkmış gibi ama orda koyu renk mevcut ve doktor ovülasyon var dedi resmini attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…